- 29 Kasım 2013
- 99
- 67
- Konu Sahibi eslem_beyda
Merhaba arkadaşlar . 5 gündür eşimin 10 kişi birden gelen akrabalarını agirliyorum .evlendigimizden bu yana 3. Gelişleri ve hep böyle geliyorlar (1,5 yıl filan oldu evleneli ).kendimi kullanılmış hissediyorum.sabah mutfağa giriyorum gece yatana kadar yemekler ikramlar bulaşık bitmiyor. Üstelik hepsi birlikte kocam dahil gülüp eğlenirken ben hep iş yapiyor oluyorum. Onların o kahkaha sesleri beni deli ediyor.hizmetçi gibi hissediyorum kendimi. Bi yer gezilecekse ben evde yemek yapıyor oluyorum onlar hepsi gitmiş oluyor . Yapmacik yapmacik ayyyy böyle olmadı ama demezler mi gıcık oluyorum . Bi işin ucundan kimse tutmaz . Ayaklarımın altı ağrıyor artık yatağa girince .eşimle evlendigimizden bu yana düzenli yürüyüşler yaparız şimdi bu yürüyüşlere hepsi gidiyor ben yine evde.üstelik yürüyüşe deyip başka başka yerlerde cikmalari çabası. Eşim de yorulacaksin tabi ev sahibisin çok normal diyor.eve gelince ilk sorduklari yemek oluyor . Onca kişiye tek çeşitte yapmıyorum .kendimi onların hizmetçisi gibi hissediyorum .sofraya bile bazen tükenmeyen istekleri yüzünden oturamiyorum .eşim de onlara bağlı gibi ben hiç yokmusum gibi davranmıyor mu boğmak istiyorum onu.Bi an önce gitseler artikkk bunaldimmm .her sene böyle bir kaç defa cekemem bunları içim şişiyor yaa. 5 gün daha burdalar ama ben napcam böyle bilmiyorum ...