patron asiliyor mu

umudumvarhala

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
262
89
Arkadaslar kuzenm 2 ay once bi ise girdi ve kendisi evli
Patronu asiliyor gibi ve isten sogumus durumda biz isin icinden cikamadik.bu ise cok ihtiyaci vardi kuzenimin
Neyse.patron cok iyi davraniyomus ama son 2 seferdir odasina gelip tokalasip arkadasinla opusur gibi yanaktan öpüyormus son gelisinde yine ayni hareketi yapmis ve belki bi sans verirsin demis.daha once de gozumuz guzel bayan gorsun demis.kuzenim bize danisti tavir koy dedik.simdi adam tavir gorunce uzak duruyormus asla bi daha ayni davranisi yapmamis
Ama kuzenim iste durmali mi cikmali mi bilemiyor.

nereye giderse gitsin mutlaka asılan bi patron olur yada çalışan biri olur her yerde bunlardan var mutlaka çıkar böyle densizler için bence işini kaybetmesin kuzenin tavrını koyduktan sonra adam istediği kadar asılsın bakar karşılık görmüyor vazgeçer. bu tip adamlar öyle bi kaç defa asılmayı denerler bakarlar karşı tarafta tık yok başka bi kurbanlarına yönelilirler malasef iş sektöründe bu tür insanlar fazlasıyla var

Patronu asiliyor gibi ve isten sogumus durumda biz isin icinden cikamadik.bu ise cok ihtiyaci vardi kuzenimin
Neyse.patron cok iyi davraniyomus ama son 2 seferdir odasina gelip tokalasip arkadasinla opusur gibi yanaktan öpüyormus son gelisinde yine ayni hareketi yapmis ve belki bi sans verirsin demis.daha once de gozumuz guzel bayan gorsun demis.kuzenim bize danisti tavir koy dedik.simdi adam tavir gorunce uzak duruyormus asla bi daha ayni davranisi yapmamis
Eğer asılıyor ise bu ne büyük terbiyesizlik. Bu insanların eşi,kızı yok mu? Tavır koyduğunda yapmıyorsa bi süre daha denesin. Bi yandan da başka iş baksın bence. Orada rahat olamaz gibi.

evet asılıyor çok bariz..

işyeri kalabalıksa, adam ötesine cesaret edemeyebilir.
biraz daha net tavrını koyup gözlemlesin.
ısrarcıysa adam, ayrılmasında fayda var.

çünkü asılan herhangi bir mesai arkadaşı değil, patronu..
her halükarda üste çıkacaktır maalesef, gerçek bu.

Patronuyla mesafeli durmaya devam etsin, zaten adam yüz bulamamış ve geri vites yapmış.
Ve tabiki yanlız kalmasın, ne olur ne olmaz, riske girmeye gerek yok. Ne manyaklar var görüyoruz.
Bu arada rahatsızlığı devam ederse bir yandan iş arasın, başvuru yapsın başka firmalara, iş bulunca ayrılır.

Aynısı benimde başıma gelmişti. Ama benim patronum bundan biraz daha ileriye gitmişti. Açık söylemek gerekirse tavır koyup yola devam etmek pek bir işe yaramıyor çünkü işyerinde eski huzurunuz kalmıyor. O adamın kafasındakileri bildiğinizden rahat olamıyorsunuz. Benim gibi şanslıysa yakında kovulur zaten ama ona tavsiyem bir an önce yeni iş aramaya başlaması.

Bol şans.

Eğer şu an çalışmak zorunda değilse çıksın.Aynı olay başımdan geçti hatta daha fazlası benimde böyle başladı ben aptallık ettim görmezden geldim fırsat vermişim gibi oldu.Daha sonra sürekli düşünmekten kafayı yedim sürekli ağladım kimseye de bir şey anlatamamıştım....

Bence hemen çıkmasın kuzeniniz tavrını koyduysa tekrar yapması biraz zor bence hemen kestirip atmasın.Böyle adamlar yüzünden neden işinden olsun işini de seviyosa gerek yok gözlemles,n sadece dikkat edecek asla taviz vermeyecek.

benim de başıma geldi..

hem de aynı tarz yaklaşma ile başladı, tokalaşma gün içinde 5-6 kez.
önce anlam veremiyordum sonra benimle alakası olmayan bir iş için o kadar kişi arasından beni seçip dışarı gitmeyi teklif ettiğinde net bir şekilde gelemeyeceğimi söyledim.
tokalaşmak için geldiğini hissettiğimde elime evraklar ya da dosyalar aldım...

ama neticede o huzursuz ortamda daha fazla kalmak istemediğim için de istifa ettim.

bencede asılıyor şöyle pislik patronlara sinir oluyorum...mesafeli olsun öyle öpmesine fln izin vermesin uzaktan uzağa günaydın desin sadece selam versin tm.baktı olmuyo çıksın

Bence hemen çıkmasın kuzeniniz tavrını koyduysa tekrar yapması biraz zor bence hemen kestirip atmasın.Böyle adamlar yüzünden neden işinden olsun işini de seviyosa gerek yok gözlemles,n sadece dikkat edecek asla taviz vermeyecek.

arkadaşlar kuzenim çıktı işten. fikir olması için yazdım. bir gün adam yine öpmek isteyince eliyle dur işareti yapmış. sonra adamla konuşmuş bu davranışlar hoş değil diye. adam şakaydı ben herkese takılırım fln demiş. neyse sonra yine gelip tokalaşmaya başlamış. kuzenim bıraktı.
bu tarz davranışlar tacize giriyor ve karşılaştığınız an işi bırakın arkadaşlar. hele bu tacizci patronsa vay halinize

X