- 28 Mayıs 2011
- 1.353
- 1.171
- 333
- 32
Ben sizden alıntı yapmadım,kendi yorumumu yaptığım yerde üstüne alınan alıntı yapanlara da cevap vermem fakat empati yoksunuyuz insan hatalarla dolu bir varlıktır ve özellikle biz kadınlar duygusal boşluğa düşüyoruz,ilişkiler monotonlaştıkça heyecan arıyoruz (bu aldatmayı haklı göstermez) ama önemli olan iradeli davranmak.Benim yorumumdada büyük konuştuğum bir şey yok sadece kendi fikrim ve deneyiimiim var bana görede birini gerçekten seviyorsan o ilişkideki eksiklikleri görmezsin hissetmezsin böylelikle başka birinide düşünmezsin bu sadece beniö deneyimim büyük konuştuğum bişey değil elbette hepimiz insanız eksikler hatalar olur herkeste vardır ama madem bu konu buraya açılmış orta bir cevap yazılmasıda konu sahibini pek etkilemez onun yönlendirecek sadece fikir amaçlı bu şekilde yazdım elbette başımıza gelmez diye bişey yok herkesin başına gelebilir ama fikrim bu yönde
Bu büyük konuşan hanımlar hiç mi ünlü birini beğenmedi etkilenmedi mesela?
Bence önemli olan kendine şunu sormak ben diğer adamdan bir adım görsem hayatımdaki insana onu değişir miyim diye sormak. Eğer bunun cevabı evetse o zaman sıkıntı var o zaman sevmiyor demektir.