- 24 Eylül 2018
- 102.758
- 303.481
- 898
Ben de korkarım,insan kacamaz daAman aman diyim ben korktum göya telefonu aldim yanima cekip atcaktim nekadar kar var diye kopeklerden napcagimi sasirdim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de korkarım,insan kacamaz daAman aman diyim ben korktum göya telefonu aldim yanima cekip atcaktim nekadar kar var diye kopeklerden napcagimi sasirdim![]()
Çekmişlerdi komik videolar zaten gül gül öldüm hayali kar topu oynuyorlardı garibimHayaletimsi beyazlıklar gördüm bende ,kar benzeri evet,artik sudan adam yaparlar![]()
Cheesecake ve San Sebastian gibi şeyler dışında sanırım yasak yok :)Ay sahil kentlere bile sulu kar yağdıKonuya bodoslama daldım
Ben 2 haftadır katılayım diyorum bebişten fırsat bulamadım
Bu haftaya özel konsept veya yasaklı bir şey var mı ki
YaaÇekmişlerdi komik videolar zaten gül gül öldüm hayali kar topu oynuyorlardı garibim![]()
Özel mesajı kapalı demek istedim.Engellemek mi?
Günaydın canımGünaydınn hayırlı sabahlar![]()
Bana dedin sanirim canim anlamadim ben kapattim herkeseÖzel mesajı kapalı demek istedim.
Tarif mi yapıcaz yoksa sadece sunum gibi miCheesecake ve San Sebastian gibi şeyler dışında sanırım yasak yok :)
Tabi ki Sana dedim. Ben herkes miyim. Şaka şaka.Bana dedin sanirim canim anlamadim ben kapattim herkese![]()
Paylasilamayan anlar ,en son hafta öyleydi .Tam bir sofra kurulmadı:)Tarif mi yapıcaz yoksa sadece sunum gibi mi![]()
Tarif mi yapıcaz yoksa sadece sunum gibi mi![]()
Yanlış anlasilma olmasin dedim duzeltelim simdi anladim canimTabi ki Sana dedim. Ben herkes miyim. Şaka şaka.![]()
Hosgeldin sekercigimSelamlar hanımlar bugün burdayım gerçi hava kötü eşim erken gelir bugün çok güzel kar yağdı buraya lapa lapa![]()
![]()
Günaydın ablacimSelamlar hanımlar bugün burdayım gerçi hava kötü eşim erken gelir bugün çok güzel kar yağdı buraya lapa lapa![]()
![]()
Günaydın ablacım hoşgeldin ❤Selamlar hanımlar bugün burdayım gerçi hava kötü eşim erken gelir bugün çok güzel kar yağdı buraya lapa lapa![]()
![]()
Hoş gördüm şekerc,m sağolHosgeldin sekercigim![]()
Günaydın kuzum hoş gördüm sağol,eylül'de durumlar nasıl iyimiGünaydın ablacim![]()
Iyi ablacim bitti gitti meme işiHoş gördüm şekerc,m sağol
Günaydın kuzum hoş gördüm sağol,eylül'de durumlar nasıl iyimi![]()
Süper yaaaa çok sev,ndim korktuğun gibi olmadı demi,yemek yeme olayıda düzene girer artıkIyi ablacim bitti gitti meme işi![]()