paylaşıp fikir almak istiyorum kızlaar..

hemsreee

Canım kendim <3
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
504
471
Ben mi çok hassasım,yoksa normal olan bu mu bilmiyorum yaklaşık yirmi gündür bunun için her gün ağlıyorum.
İlişkim neredeyse iki yıl olacak çok fazla seviyorum ama bir Gün internette dolaşırken aldatma konularına rastladım baya okudum işte neler aldatmaya girer veya girmez diye. Ya bir kaç defa birini yakışıklı buldum beğendim bir de bazen birinin baktığını hissedip bakıyor mu diye baktığım oldu,beğendiğini anladığımda hoşuma gittiği de oldu ama saçma bulucaklar diye kimseye söylemedim bu aldatma oluyor mu ya belki saçma belki değil bilmiyorum ama ayrılmayı bile düşünüyorum kendimi suçlu hissediyorum. Ya dalga geçilsin diye yazmıyorum,sadece bir hassasiyet ve kafamı kurcalıyor yani bu kadar

Son düzenleme:
Ben mi çok hassasım,yoksa normal olan bu mu bilmiyorum yaklaşık yirmi gündür bunun için her gün ağlıyorum.
İlişkim neredeyse iki yıl olacak çok fazla seviyorum ama bir Gün internette dolaşırken aldatma konularına rastladım baya okudum işte neler aldatmaya girer veya girmez diye. Ya bir kaç defa birini yakışıklı buldum beğendim bir de bazen birinin baktığını hissedip bakıyor mu diye baktığım oldu,beğendiğini anladığımda hoşuma gittiği de oldu ama saçma bulucaklar diye kimseye söylemedim bu aldatma oluyor mu ya belki saçma belki değil bilmiyorum ama ayrılmayı bile düşünüyorum kendimi suçlu hissediyorum
Ahahahaha ay çok alemsin ya. Güldürdün beni. Yaşını sorabilir miyim?

ayrılma sebebi ; :KK45:

baska erkeğe yan bakmak .. :110:

cocukca .. :-)

ayyyyy ....... duvara kafasını vuran smiley den istiyorum.:KK53:

Dertsiz başınıza dert aramayın arkadaşım. Vesvese yapmayın yahu.

Olmaz ama bu şekilde desteklersin ruh halini. Küçücük meseleler düşündükçe dev gibi oluyor. Kendine bu kötülüğü yapma. Allah yardımcın olsun.
evet mesela üstünde düşündükçe kuruntular artıyor ve ona inanmaya başlıyorum hani ufacık anlık bişey büyük meseleye dönüşüyor. Bu konuda inancınız var mı bilmiyorum ama uğrak denilen şeyi belki bilirsiniz öyle kötü bir durum yaşadım o anlarda oldu bu tür hassasiyetler o yüzden mantıklı laflara ihtiyacım var da komik çocukça geldi,teşekkür ederim size

evet mesela üstünde düşündükçe kuruntular artıyor ve ona inanmaya başlıyorum hani ufacık anlık bişey büyük meseleye dönüşüyor. Bu konuda inancınız var mı bilmiyorum ama uğrak denilen şeyi belki bilirsiniz öyle kötü bir durum yaşadım o anlarda oldu bu tür hassasiyetler o yüzden mantıklı laflara ihtiyacım var da komik çocukça geldi,teşekkür ederim size

Karabasan vs. tarzı konulara girmek yasak o yüzden yüzeysel yazacağım. Evet o tarz rahatsızlıklara inancım var bunun da tek yolu, korkmamak ve inanarak dua etmek. O durumu kafanda önemsizleştirmeye çalış. Eğer tedavi görüyorsan ilk mesajındaki sıkıntıları doktoruna söyle eminim doktor bu konuda sana daha yararlı olacaktır, buraya kıyasla. Anksiyete bozukluğu olduğunu ilk mesajında yazsaydın eminim çocukça bulmazdı kimse. :KK66: Bazen olur, şimdi daha iyi anlıyorum seni, eminim okuyan herekese artık komik gelmeyecektir.

Lütfen olumlu bir şeylerle zihnini oyala, sevdiklerinle vakit geçir, fiziksel aktivite yap, ev temizle ama bir yere oturup böyle kuruntularla kendini besleme.

Karabasan vs. tarzı konulara girmek yasak o yüzden yüzeysel yazacağım. Evet o tarz rahatsızlıklara inancım var bunun da tek yolu, korkmamak ve inanarak dua etmek. O durumu kafanda önemsizleştirmeye çalış. Eğer tedavi görüyorsan ilk mesajındaki sıkıntıları doktoruna söyle eminim doktor bu konuda sana daha yararlı olacaktır, buraya kıyasla. Anksiyete bozukluğu olduğunu ilk mesajında yazsaydın eminim çocukça bulmazdı kimse. :KK66: Bazen olur, şimdi daha iyi anlıyorum seni, eminim okuyan herekese artık komik gelmeyecektir.

Lütfen olumlu bir şeylerle zihnini oyala, sevdiklerinle vakit geçir, fiziksel aktivite yap, ev temizle ama bir yere oturup böyle kuruntularla kendini besleme.
evet aynısı yaptım bir yere sürekli oturup kafamda düşündüm hatırlamaya çalıştım,hep de suçladım kendimi çok fazla kilo verdim yani dünyanın en kotu insanı aldatan biri gibi hissetmekten çok sıkıldım şu andan itibaren de dediklerinizi deneyeceğim

X