İlk iki gün acıkıyor insan ama su iç sonrasında zaten farkı gördüğünde yemek istemiyorsun öğünleri atlama mutlaka ye vücut için gerekli olan onlar zaten basarabilirsin 10. Günü bitiriyorum giden 7 kiloMerhaba arkadaşlar bende bugün başladım ilk günüm zor geciyo ama dayanmaya calışıcam banada destek olursanız sevinirim
Canımmm hoş geldin sefalar getirdin.günlerdir bekliyorum bir iki arkadaş gelsede yol arkadaşı olsak diye.haklısın canım ilk 3 gün biraz zor geçiyor ama insan alışıyor.benim 5.günüm bitti şükür.birde dün adetim başladı aksi gibi onunda sıkıntısı var.ama pes etmeden devam ediyorumMerhaba arkadaşlar bende bugün başladım ilk günüm zor geciyo ama dayanmaya calışıcam banada destek olursanız sevinirim
Hahahaha doğru diyosunHelal olsun kız seydalinka sana nasıl güzel kararlı adımlarla gittin.inşallah sonuda güzel olur.dahada incelirsin.birde öyünleri atlama mutlaka ye demişsin gülmekden yerlere yattım.ortada öyünmü varda yesin
3.günden sonra hiç zorlanmayacaksın herşey daha kolay olacak.kaçamak yapmamaya dikkat et tatlımGünaydın arkadaşlar ilk günüm bitti şükür kazasiz belasiz bu sabah tartildim 76 kiloyum
3.günden sonra hiç zorlanmayacaksın herşey daha kolay olacak.kaçamak yapmamaya dikkat et tatlım
Amin canım haber bekliyoruz senden ilk kilon neydi canımHerkese günaydınlar arkadaşlar.6. Günden selamlar perşembe tartılıp yazacam.allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
3 günde 3 kilo çok iyi maşallah sanaCanım 66 ile başladım 3 gün sonra 63 geldim.3 günde 3 kilo gitmişdi yani.tamda regli dönemime denk geldi şimdi korkudan tartılamıyorum.biliyosunuzki bu dönemde çokk yüksek çıkıyor insan.perşembe hayırlısıyla tartılıp sonucu yazacağım.başladığım gün fotomu çekmişdim bitirdiğimdede çekip ikisini birlikde koyacağım
İşallah arkadaşım Sağol desteğin için teşekkürlerHayatım ilk başladığında kilo vermek daha kolay daha çabuk oluyo ilerleyen zamanlarda yavaşlıyo duruyo pes etmeden devam etmek gerekiyo sonra tekrar kilo vermeye başlıyosun.senide görürüz inş takipteyim lütfen pes etme devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?