selamlar..ben 16 yıllık evlıyım.. 14 ocakta mıkroenjeksiyon yaptırdım..3 tane yumurta 1 tanesı cok ıyı 2 tanesı ıyı transfer edıldı..pazartesi gunu sonuc alınacak..cok heyecanlıyım..dualarınızı beklıyorum
16bursa ikimize aynı gün transfer yapılmış. allah yardımcımız olsun. :)
pazartesi günü sonuç alacak başka kimler var bakalım ????
selamlar..ben 16 yıllık evlıyım.. 14 ocakta mıkroenjeksiyon yaptırdım..3 tane yumurta 1 tanesı cok ıyı 2 tanesı ıyı transfer edıldı..pazartesi gunu sonuc alınacak..cok heyecanlıyım..dualarınızı beklıyorum
arkadaslar dualarınızı eksık etmeyın:Saruboceq::Saruboceq:
canım benim de transferim 13 ünde olmuştu biz de pazartesi sonuç alıcaz nasipse allah kalbimize göre verir inşallah:CüvCüv: evde test yaptın mı sen
umarım 2 mızde mujdelı haberlerle gelırız..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...ben evde test yapmadım ..sen yaptınmı.?:Saruboceq::Saruboceq:
pembemavi ve papatya üçünüzde pazartesi sevindirin bizi hayırlısıyla positif sonuçlar gelsin inşş...
aminnnn hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
canım benimde 14 ocakta transferim oldu. bu aksam pazartesiyi bekleyemedim dayanamadım ve test yaptım sonuç POZİTİFFFF insallah seninde pozitif sonuçlarını alırız darısı senin ve bekleyen herkezin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?