• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pazartesı sonuc alıyoruz

canım testi tedavi gördüğün hast.verdi.keşke bekleseydin sonucu daha erken alırdın.allah hayırlı haberler almak nasip etsin.herşey gönlünce olsun inşallah

SLM ARKADASLAR BEKLENEN TEL GELDI..SONUC POZITIFMIS SAYIM 30...CARSAMBA TEKRAR CAGIRDILARRRRRR...GOZUMUZ AYDINNNNN...HALA INANAMIYORUMMMM...:teytey::teytey::teytey::teytey::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar::nazar:

SLM ARKADASLAR BEKLENEN TEL GELDI..SONUC POZITIFMIS SAYIM 30...CARSAMBA TEKRAR CAGIRDILARRRRRR...GOZUMUZ AYDINNNNN...HALA INANAMIYORUMMMM...:teytey::teytey::teytey::teytey::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar::nazar:

tebrik ederim canım allah kucağınada almayı nasip etisin:Saruboceq:a.s.

tebrik ederim canım.Allah tatmına erdirsin kucağına aldığın günleride göstersin inşallah.çok ama çok sevindim

tebrik ederim...
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah...
Darısı bizimde başımıza inş...

maşallah canım rabbim hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah.sorunsuz sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin canım.ne güzel arladaşlar ya her geçen gün hamilelerimiz artıyor.rabbim her isteyene en kısa sürede evlatlar nasip etsin.

hihoyyyt:sm_cool::teytey: ÇOK SEVİNDİM CANIMM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİNNN KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

:Saruboceq::Saruboceq::nazar::nazar::1hug::Saruboceq:Allahım hepinizden razı olsunn.....sızlerın dualarının faydası cok oldu..ınsallah hergun boyle haberler alalım..sızlerı iyiki varsınız...sizleri sevıyorum canlarım benim..

çok sevindim canım gözün aydın.Allahım isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaallah.bebeğinle Allaha emanet olun canım sevgiler

slm arkadaslar beklenen tel geldı..sonuc pozıtıfmıs sayım 30...carsamba tekrar cagırdılarrrrrr...gozumuz aydınnnnn...hala ınanamıyorummmm...:teytey::teytey::teytey::teytey::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::nazar::nazar:

canım kızzzzzz bursalı tebrik ederim bütün kalbimle allah devamınıda getirsin inşallah tez zamanda keseyi aklbinide görmeyi nasip etsin

Back
X