Pco ve Tarlusal

Beyza35

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
14
3
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum doğru yere açmışımdır umarım konuyu. Ben 20 yaşında bir pco hastasıyım. Fazla kilom ve kıllanmam yok sadece hormon ve ultrasondan ve tabi adet düzensizliğinden bu teşhis konuldu. Yasmin düzenleyici kullanıyorum aralıklarla. En son bıraktığımda adetim 1 ay gecikti ve doktora gittim. Ultrasonla bakıp kist olduğunu önemli olmadığını kendisinin geçeceğini söyledi. Tarlusal söktürücü verdi. Sabah 1 akşam 1 dün ilacı bitirdim 6 günde. Adetim başlayınca hemen yasmine başlayacağım. Ama adetim ne zaman olur? Kullananlar var mı? Yardımcı olursanız tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim. Bir de bu ilacı kullanıp hamile olduğunu sonradan öğrenenler de çokmuş sanırım. Ben adetim 1 ay gecikmişken belki 20 test yaptım hepsi negatifti. Hamilelik gibi bir durum olamaz değil mi? Şimdiden teşekkürler hepinize.

Tarlusal kullandıktan sonra ortalama 3-4 gün sonra regl olursunuz, ama pco hastası iseniz bu süre uzayabilir, olmayadabilirsiniz, poliklisik olver söz konusu ise adet gecikmeniz halinde hamilelik ihtimali yüksek diyemezsiniz. Geçmiş olsun.

Mrb arkadaslar bendese pko var ve tarlusal kullandim( 2 3 ayda bir hep tarlusal ile adet oluyorum ) 7 gun oldu adetm ilk defa bu kadar gecikti agrim oluyor adetmisim gibi ama sdce kahverengi lekelenme var bunun disinda gelen giden yok sinirlerm bozuldu cok gerginim. Bi fikri olan var mi bklemelimym yoksa doktora hemen gtmelimiyim ?

kızlar bende tarlusal kullandım ama bugün bitmesinin ardından 5.gün hala regl olmadım. 2 gün önce kan testi yaptırdım ama negatif çıktı 0.03 değerde. kistlerim var ama neden olamadım anlamıyorum ya.

Bende pko vardı adetim 15gun gecikti gittim tarlusal verdi kullandım bittikten 10 gün sonra geldi adetim bekleyin sabredin gelir.buay yine geçıktı ama

Bende pko vardı adetim 15gun gecikti gittim tarlusal verdi kullandım bittikten 10 gün sonra geldi adetim bekleyin sabredin gelir.buay yine geçıktı ama
canım ben tarlusalla değil ama primlut-n bittikten 3 gün sonra oldum çok şükür. bazı pcolularda tarlusal işe yaramamış bende mesela ultrasonda doktor rahim duvarını kalınlaştırmamış vücudun dirençli demişti.

Biras daha bekliyor oyle gitcem artık yine doktora rahim kalınlığının bilmiyorumki hiç bu defa sorarim

X