pcolu olup hamile kalanlar lütfen okuyun

ozed_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
478
58
Arkadaşlar ben pcoluyum ve glucophage kullaniyorum ve 21 kg verdim su an 61 kg oldum fakat hala gebelik yok Allaha şükürler olsun tuplerimde açık esime baktirdik yine Allaha şükürler olsun kotu bir şey çıkmadı ben ne yapmaliyim biraz daha kilo mu vermeliyim ya da aşılama tedavisine mi baslayayim

Arkadaşlar ben pcoluyum ve glucophage kullaniyorum ve 21 kg verdim su an 61 kg oldum fakat hala gebelik yok Allaha şükürler olsun tuplerimde açık esime baktirdik yine Allaha şükürler olsun kotu bir şey çıkmadı ben ne yapmaliyim biraz daha kilo mu vermeliyim ya da aşılama tedavisine mi baslayayim
Merhabalar Bende pcosluyum. Glukofen ve inofolic kullandim fakat
5kilo verdim ilaci birakir birakmazda
geri aldim. Kilo vermek pcolular icin
biraz daha zor. Yaklasik 2sene
istememize ragmen gebelik olmadi.
Rahimde tuplerde bir sikinti yoktu hsg
de cekildi temiz cikti. Doktorum
klomene baslamami onerdi 6aylik bir
tedavi ile gebelik gerceklesmezse eger
asilama yada tup bebege gecis yapariz
demi. Klomenin ilk ayindan hamile
kaldim sukur simdi 14haftalik hamileyim. Bence ilk once guveneceginiz bir doktor bulun ve tedavi surecini doktorunuzla planlayin. insallah en kisa zamanda istediginize kavusursunuz ..

Merhabalar Bende pcosluyum. Glukofen ve inofolic kullandim fakat
5kilo verdim ilaci birakir birakmazda
geri aldim. Kilo vermek pcolular icin
biraz daha zor. Yaklasik 2sene
istememize ragmen gebelik olmadi.
Rahimde tuplerde bir sikinti yoktu hsg
de cekildi temiz cikti. Doktorum
klomene baslamami onerdi 6aylik bir
tedavi ile gebelik gerceklesmezse eger
asilama yada tup bebege gecis yapariz
demi. Klomenin ilk ayindan hamile
kaldim sukur simdi 14haftalik hamileyim. Bence ilk once guveneceginiz bir doktor bulun ve tedavi surecini doktorunuzla planlayin. insallah en kisa zamanda istediginize kavusursunuz ..
sizin adiniza cok sevindim Evladiniz sağlıklı hayirli olsun inşallah benim icin de dua edin lütfen

X