Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
pcolu olup soğan,incir, aslanpencesi, kürü vb ile hamile kalan
Biliyorum buna benzer konular çok açıldı ama hem güncel olsun hem de tam olarak hamile kalanlar yada en azından hormonlarini düzenleyen adet getiren arkadaşlar var mi diye açma isteğinde bulundum. Bizim gibi hamile kalmaya çalışan kardeslerinizle paylaşır misiniz nasıl yaptınız bize önerilerde bulunun lütfen
Merhaba arkadaşlar! Ben durumumu yazayım belki yardımcı olur bazılarına. Yaşım 28 ve 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoz bende ilk doğal tedavi uygulamak istedim ve incir kürü uyguladım. İnciri uyguladığım ay adetim 45 günde geldi. Normal zamandada 30 günde falan adet oluyordum zaten. Doğum kontrol hapını bırakınca tamamen adet düzenim bozuldu =(. İncir küründen sonra doktora gittim kan tahlilinin sonucunu alasıya anam ağladı diyebilirim . Yurt dışında yaşıyorum henüz düzgün bir jinekoloji rastlamadım (birdaha gitmem bu doktorada). Bende mikro polikistikover varmış vede progesteron hormonum hafif düşükmüş. Hemen soğan kürü uyguladım 15 gün adet bitiminden 7 gün sonra. Soğan kürünü uygularken okadar umutluydum ki aynı zamanda forumlarda daha önce bu kürü uygulayanların yazdıklarını okuyordum. Hamile kalan arkadaşları görünce seviniyordum ama bazı yazılanları okuyunca da üzülüp ağlıyordum =( soğan kürünün son günleri su gibi akıntım geldi vede bi kaç gün devam etti. Tabi ben içim temizleniyor diye çok sevindim. Kür uygulamasından tam 15 gün sonra iş yerimde adet olmuşum gibi akıntı geldi lavaboya gittiğimde pembe akıntı olduğunu gördüm. Ben adet olcam diye seviniyorum oooo ilk kez adetim erken geldi diyorum kendi krndime. O pembe akıntıdan sonra en fazla 2 gün çok az kahverengi akıntılarım oldu (detay için kusura bakmayın). Ben tabi seviniyorum bu yerleşme kanaması tamam hamileyim sanırım diyorum (bu cümleyi yazarken bile sanki hamile kalmışım gibi heyecanlanıyorum :)). Nerdeee o kanamadan sonra ne adet geldi ne bebek!!! Tam 6 tane idrar testi yaptım 2 günde bir test yaptım :) En sonunda gidip kan tahlili yaptım ve sonuç negatif. İyiki telefon edip öğrendim sonucun negatif olduğunu yoksa orda kesin ağlardım =( kantahlilinden sonra adetim in derdine düştüm aradan 50 gün geçti adet olmadım. En son gittiğim jinekolok bana adetim in 3üncü gününden itibaren almam için klomid (türkçesi klomen sanırım) yazdı ama ben adet olamadım ki başlayım ilaçlara tekrar araştırırken testere dişli aslan pençesini buldum araştırdım bugün 4üncü günüm kahverengi akıntım gelmeye başladı inş adet kanamamdır. Bu arada en son 03/12/2015 te adet gördüm siz hesaplayın kaç gün geçmiş aradan. Soğan kürünün son gününden bu tarafa meryem süresini de okuyorum inşaAllah faydasını görürüz. Tüm bebek isteyenlere Rabbim nasib etsin!. Bu arada önümüzdeki perşembe 04 şubat özel gebelik uzmanı bi doktordan randevu aldım bakalım neler olacak. İnşaAllah doğal yöntemlerle hamile kalabilirim.