- 16 Ocak 2020
- 248
- 136
- 103
- 25
- Konu Sahibi pohcayanak
-
Canım Bende bugün iğne oldum 2 yumurtadan vardı 18 mm di inşallah senindir çabuk büyür benim 9 günde bu kadar oldu
Bana tek başına klomen senin gibi az etki edince yumurta büyütücü iğne yapmıştı 3 gün üst üsteSelam kızlar. Adetimin 11. Günü bugün. Bu ay klomen kullandım şuan 2 yumurtam var 11. mm boyutunda. Pazartesi günü tekrar kontrole çağırdı. Çatlatma iğnesi için. Fakat çok yavaş büyüyor yumurtalığın dedi. Sizce 18mm ve üstüne erişirmi 4 günde ? Bilgisi olan varmı bu konuda, benim ilk deneyimim.
Sağlıklı bir yumurta günde 2 mmye yakın büyüyor diye biliyorum ama sağı solu belli olmuyor bunların bazen büyümeden kalabiliyorlar bazen bir anda büyüyorlaradetin 11. Günü 11 mm normal bence, sağlıklı büyürse pazartesiye kadar 18-19 mmye ulaşır
Bide gynositol iç sabah ve akşam hemen al başla gittiğinde baya etkisini görürsünSelam kızlar. Adetimin 11. Günü bugün. Bu ay klomen kullandım şuan 2 yumurtam var 11. mm boyutunda. Pazartesi günü tekrar kontrole çağırdı. Çatlatma iğnesi için. Fakat çok yavaş büyüyor yumurtalığın dedi. Sizce 18mm ve üstüne erişirmi 4 günde ? Bilgisi olan varmı bu konuda, benim ilk deneyimim.
Bana tek başına klomen senin gibi az etki edince yumurta büyütücü iğne yapmıştı 3 gün üst üste
İnofolic combinin de büyütmesi gerekBana inofolic combi ile beraber verdi klomeni 2 sinide günde 2 kere kullanıyorum. Belkode o yüzden yavaş büyüyor dedi. Klomen bitti diğerine devam bakalım pazartesi neyle karşılaşıcam
Bide gynositol iç sabah ve akşam hemen al başla gittiğinde baya etkisini görürsün
Güzel sonuç alırsın o ilaçla bol incir yemiştim ben bide üstüneBana inofolic combi ile beraber verdi klomeni 2 sinide günde 2 kere kullanıyorum. Belkode o yüzden yavaş büyüyor dedi. Klomen bitti diğerine devam bakalım pazartesi neyle karşılaşıcam
İkisi de yumurta büyütücü folik asit etkili kuzumİnofolic combi ile aynımı o
İkisi de yumurta büyütücü folik asit etkili kuzum
Peki sen ilkinde kaldın mı canımmİkisi de yumurta büyütücü folik asit etkili kuzum
İlk klomen verdi tek başına etkili olmadı dedi kesti o ay kist oldu bi ay doğum kontrol hapı kullandım diğer seferde klomen gynositol büyitütücü iğneler ve çatlatma iğnesi verdiPeki sen ilkinde kaldın mı canımm
Kız seni hatırlıyom sen 5 günde 5 klomen mi içmiştinCanım benimde yumurtam öyle yavaş büyüyordu doktorum 10 mm de kaldı tedavi iptal bu ay dedi bir sonraki ay gel aşılama ya başlayalım dedi ama çok şükür ki o ay hamile kalmışım. Doktoru dinlemeyip o ay her gün neredeyse ilişki yaşamıştım . Çok şükür doktorun yumurta büyümedi dediği ay kaldım. Bu arada bende pkoluyum ve günde bir klomen kullanıyordum
Doğum yaptın mı senCanım benimde yumurtam öyle yavaş büyüyordu doktorum 10 mm de kaldı tedavi iptal bu ay dedi bir sonraki ay gel aşılama ya başlayalım dedi ama çok şükür ki o ay hamile kalmışım. Doktoru dinlemeyip o ay her gün neredeyse ilişki yaşamıştım . Çok şükür doktorun yumurta büyümedi dediği ay kaldım. Bu arada bende pkoluyum ve günde bir klomen kullanıyordum
Evet canım , adet olmayınca tarlusal almaya gittim eczaneye neyse bi testte alim dedim o ara öğrendim çok şükür şuan 6 aylık hamileyimKız seni hatırlıyom sen 5 günde 5 klomen mi içmiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?