Pcos da klomen

Canım benimde yumurtam öyle yavaş büyüyordu doktorum 10 mm de kaldı tedavi iptal bu ay dedi bir sonraki ay gel aşılama ya başlayalım dedi ama çok şükür ki o ay hamile kalmışım. Doktoru dinlemeyip o ay her gün neredeyse ilişki yaşamıştım . Çok şükür doktorun yumurta büyümedi dediği ay kaldım. Bu arada bende pkoluyum ve günde bir klomen kullanıyordum
Genelde klomen günde 2 kere içiliyor ya siz neden 1 tane içtiniz? Doktorumuz bu konuda bi açıklama yaptığı?
Bende ilk defa bu ay başladım klomene. Günde 2 defa içiyorum.

Kızlar vesile olur belki yazmak istedim . Ben o ay hamile kalmak için niyet edip oruç tutmuştum yedi gün. Orucumu açmadan önce suya 21 defa ya haliku ya bariu ya musavviru diyip suya üfleyip iftari onunla açmıştım. Yer gök dua ile ayakta deneyin isterseniz

Kızlar vesile olur belki yazmak istedim . Ben o ay hamile kalmak için niyet edip oruç tutmuştum yedi gün. Orucumu açmadan önce suya 21 defa ya haliku ya bariu ya musavviru diyip suya üfleyip iftari onunla açmıştım. Yer gök dua ile ayakta deneyin isterseniz
Tavsiyeniz için çok teşekkürler. Siz kadar zamandır deniyordunuz,istiyordunuz canım?

Selam kızlar. Adetimin 11. Günü bugün. Bu ay klomen kullandım şuan 2 yumurtam var 11. mm boyutunda. Pazartesi günü tekrar kontrole çağırdı. Çatlatma iğnesi için. Fakat çok yavaş büyüyor yumurtalığın dedi. Sizce 18mm ve üstüne erişirmi 4 günde ? Bilgisi olan varmı bu konuda, benim ilk deneyimim.
Klomen bitince adetinin kaçıncı günü ilişkiye girilmeye başlıyor biliyor musunuz acaba

Canım benimde yumurtam öyle yavaş büyüyordu doktorum 10 mm de kaldı tedavi iptal bu ay dedi bir sonraki ay gel aşılama ya başlayalım dedi ama çok şükür ki o ay hamile kalmışım. Doktoru dinlemeyip o ay her gün neredeyse ilişki yaşamıştım . Çok şükür doktorun yumurta büyümedi dediği ay kaldım. Bu arada bende pkoluyum ve günde bir klomen kullanıyordum
Merhaba acaba sadece klomenle mi hamile kaldım bende en son hamileliğimde klomenle kalmıştım fakat klomen bitince adetinin kaçıncı günü ilişkiye başlanıyor du biliyormusunuz acaba bu arada tebrikler bebeğiniz için sağ salim bebeğinizi kucağınıza alın

Merhaba acaba sadece klomenle mi hamile kaldım bende en son hamileliğimde klomenle kalmıştım fakat klomen bitince adetinin kaçıncı günü ilişkiye başlanıyor du biliyormusunuz acaba bu arada tebrikler bebeğiniz için sağ salim bebeğinizi kucağınıza alın
Canım bende yumurta düzensizliği vardı ama hep geç büyüyordu yumurtam o yüzden ilaç bitince her gün ilişkiye girdim ekstra bişey kullanmadim he bu arada çok şeker tüketen bir insandım ama 3 ay önce şekeri ve abur cuburu tamemen hayatımdan çıkarmıştım bence buda etki etti

Kızlar merhaba size umut olması için yazıyorum ben de polikistik over hastasıyım 1 senedir evliyim 4 ay klomen kullandım ve doktora atık değiştirelim ilacı dememe rağmen Bi ay da kullanalım dedi ve ben sadece klomen kullandım kontrole bile gitmedim yumurtalarım oluştu mu diye iki tane oluşmuş ve biri kist olmuş diğeri ise tutmuş çok şükür şu an hamileyim 5 haftalık siz de umudunuzu yitirmeyin lütfen ve sakın stres yapmayın ben bu ay taşındım bayram araya girdi aklımdan çıkmıştı bile Bi baktım hamileyim Allahim sizlere de nasip etsin inşallah 😍❤️

Back
X