Pcos+lh yuksekligi

Nara1989

Shukur her gunumuze
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
58
20
35
kizlar merhaba.1 yillik evliyim. pcosum var.hemde lh degerim yuksek.benim gibi olupda hamile kalan varmi?nasil tedavi gordunuz?

ben de aynı durumdayım canım :KK43: naptıysam düşmüyo. 32 de sabit ve doktor bu değerle yumurtlamamın imkansız oldugunu söyledi :KK43:

canim yaa.cevapladigin icin tshk ederim.bende 14du.ilacla 10a indi.ben bi an once klomen+catlama olmak istedim.ama doktorum lh dushmeden olmaz dedi.yine ilac kullaniyom.bakalim hakkimizda hayirlisi.inshAllah bi an once Allah bizleri de sevindirir

canim yaa.cevapladigin icin tshk ederim.bende 14du.ilacla 10a indi.ben bi an once klomen+catlama olmak istedim.ama doktorum lh dushmeden olmaz dedi.yine ilac kullaniyom.bakalim hakkimizda hayirlisi.inshAllah bi an once Allah bizleri de sevindirir
ay senin değerin çok iyiymiş benimkine göre maşallah. ben zaten şu ana kadar kendiminkenden yüksek olanı duymadım. bak bu ay değerim 34 tü ve doktorum günde 3 klomen kullandırttı.yumurta biraz büyümeye başladı ama yetmedi.hemen iğne verdi ve iki gün iğne vuruldum.dün gittim iki tane yumurta büyümüş. çatlatma iğnesi verdi onu da vuruldum. ha hamilelik olur mu olmaz mı bilmem,umudum yok açıkçası ama en azından yumurta oluştuğunu bilmek bile sevindirdi şimdilik. sen de üzülme. eminim benden daha kolay tepki verirsin tedaviye

canim cok sagol.inshAllah sende erken bi zamanda hamish kalirsin.sadece sabir lazim.her shey iyi olur her kesin inshAllah.bi de ben klomene bashlasam..bakalim nasil tepki vericez.hadi hayirlisi

Merhaba arkadaşlar. Maalesef ben de lh yüksekliğinden muzdaribim. 29 benim değerim de. Bebek istiyorum ama lh yüksekliği en önemli engel. Sizlerde nasıl tedaviler uygulanıyor? Ben geçen ay klomen kullandım, ama hiç bir faydasını göremedim. Bir daha ki aya iğneye geçicez yumurtaları büyütebilmek için

Merhaba arkadaşlar. Maalesef ben de lh yüksekliğinden muzdaribim. 29 benim değerim de. Bebek istiyorum ama lh yüksekliği en önemli engel. Sizlerde nasıl tedaviler uygulanıyor? Ben geçen ay klomen kullandım, ama hiç bir faydasını göremedim. Bir daha ki aya iğneye geçicez yumurtaları büyütebilmek için
merhaba canim.bende henuz klomen felan icmiyorum.henuz tedavimi sadece lh degerini indirmek icin yapiyorum.doktorum inmezse hamile kalamazsin dedi.iki aylik bir surec icerisinde degerim birazda inerse stimulasyon yapicaz.sabirsizlikla bekliyom.bide dogum kontrol hapi kullaniyorum shimdilik

Lh değerini düşürmek için ne yapıyorsun? Bitkisel kürler mi yoksa kullandığın herhangi bir ilaç var mı? Bi de neden doğum kontrol hapı kullanıyorsun, regliyi düzenlemesi için mi? Ay ne çok soru sordum :KK17:

bi shey diyil canim.problemimiz boyle olunca haliyle soru da cok oluyoo.lh degerini dushurmek icin hayit bitki tohumlu helon forte ilaci var.onu kullaniyorum.bide evet adetim duzenlensin diye d.k.hapi kullaniyorum.sabirsizlikla ilaclarimin bitmesini bekliyorum.bakalim inmishmi lh.hepimiz icin hayirlisi.

Ben de regli olmayı bekliyorum bakalım nasıl bir tedavi uygulanacak.
İnşallah yapılan şeyler işe yarar. Benim hiç umudum yok ama... :KK12:

merhaba kızlar bende sizin gibi lh değerimde 11.36 bunu ilk bu ay fark ettik ve 1 yıldır bebiş istiyoruz doktorum adetinin 21. günü gel dedi bakalım şimdilik ilaç yada herhangi bir şey kullanmıyorum daha önce 2 kez gebe kaldım birinde kalp atışı durdu 3 aylıkken bi kaza geçirmiştik :KK42: 6 ay korunduk ondan 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ama kimyasaldı ve 1 yıl oldu ama hala olmadı bu ayda lh yüksekliğini öğrendik işte

merhaba kızlar bende sizin gibi lh değerimde 11.36 bunu ilk bu ay fark ettik ve 1 yıldır bebiş istiyoruz doktorum adetinin 21. günü gel dedi bakalım şimdilik ilaç yada herhangi bir şey kullanmıyorum daha önce 2 kez gebe kaldım birinde kalp atışı durdu 3 aylıkken bi kaza geçirmiştik :KK42: 6 ay korunduk ondan 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ama kimyasaldı ve 1 yıl oldu ama hala olmadı bu ayda lh yüksekliğini öğrendik işte
merhaba canim.uzulme inshAllah yine kalirsin hamile.lh degerin benimkine yakin.tedavi gorursen ashagiya indire bilirsin.cunki o kadarda yuksek diyil degerin.Allah yardimcimiz olsun

amin canım Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş. sen ne zamandır ilaç kullanıyorsun düşürmek için benim birde hipotiriot sorunum var ama o pek sorun değil gibi ilaçla düşüyo çok şükür

ben yaklashik iki ay icdim..sonra bi ay ara verdim.shimdi iki ay daha icmem lazim ilacimi.agustosda ilacim bitiyo.kan testi yapib bakicam.ins inmishdir.cok sabirsiz biriyim bazen hic icmiycem diyorum ama sonra yine kendimi toparliyorum.ins her shey iyi olur

ben yaklashik iki ay icdim..sonra bi ay ara verdim.shimdi iki ay daha icmem lazim ilacimi.agustosda ilacim bitiyo.kan testi yapib bakicam.ins inmishdir.cok sabirsiz biriyim bazen hic icmiycem diyorum ama sonra yine kendimi toparliyorum.ins her shey iyi olur
bende çok sabırsızım hemen herşey olsun yada hemen sonucu alayım istiyorum ama artık sabretmeyi öğrendim gibi :KK66: 1 yıl oldu bende 14.de gideceğim doktora bakalım benim ki ne diyecek

Benim lh sınıra yakınmış 1 senedir gebelik oluşmadı klomen kullandım pek faydası olmadı ağustos ayında aşılama yaptıracağım

X