Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb pko luyum o otu denedim hamile kaldim ama 6+5 haftalikken dusuk yaptimArkadaslar mrb. Meryem ana eli otu pcos icin fayda ediyomu bilen varmi
Mrb canim düşük olmasina uzuldum ama en azindan ise yaramis. Otun bir parcasini uzerinde tasidinmi hamile kalinca hemen atın yoksa düşük olur yaziyordu ben acikcasi biraz korktum elimde var ama denemeye cesaret edemedim. Siz kullanim şeklinizi yazabilirmisiniz. Insallah tekrar hamile kalip saglikli bi surec geçirirsiniz ...Mrb pko luyum o otu denedim hamile kaldim ama 6+5 haftalikken dusuk yaptim
Gunaydinn bir parcasini uzerimde tasidim bir parcasini suya koydum hergun ictim ve her aksam meryem suresini okudum ama bu esnada tup bebek tadavisi goruyordum transferim olduktan sonra cikardim dusuk ihtimalina karsi yani dusuk yaptigimda artik uzerimde degildiMrb canim düşük olmasina uzuldum ama en azindan ise yaramis. Otun bir parcasini uzerinde tasidinmi hamile kalinca hemen atın yoksa düşük olur yaziyordu ben acikcasi biraz korktum elimde var ama denemeye cesaret edemedim. Siz kullanim şeklinizi yazabilirmisiniz. Insallah tekrar hamile kalip saglikli bi surec geçirirsiniz ...
Gunaydinn anladim canim insallah tekrar olur bebeğin. Pcos olan hastalarin buyuk cogunlugunda tup bebek tutuyor. Ben bu ay degilde agustosta deneyecegim otu.Gunaydinn bir parcasini uzerimde tasidim bir parcasini suya koydum hergun ictim ve her aksam meryem suresini okudum ama bu esnada tup bebek tadavisi goruyordum transferim olduktan sonra cikardim dusuk ihtimalina karsi yani dusuk yaptigimda artik uzerimde degildi
Ins.2.denememde yine hamile kaldim fakat degerlerim dustu sonradan kromozom testi yaptirdik sonuclarini bekliyoruz bakalimGunaydinn anladim canim insallah tekrar olur bebeğin. Pcos olan hastalarin buyuk cogunlugunda tup bebek tutuyor. Ben bu ay degilde agustosta deneyecegim otu.
Ozel degilse hangi merkezde yaptiriyosunuz tup bebegi.ben tup bebek merkezinde calistimda bildigim bi merkez mi merak ettim . Ins hayirli sonuclar alirsinizIns.2.denememde yine hamile kaldim fakat degerlerim dustu sonradan kromozom testi yaptirdik sonuclarini bekliyoruz bakalim
Ozel bir hastanenin IVF bolumunde yaptiriyorum izmirdeOzel degilse hangi merkezde yaptiriyosunuz tup bebegi.ben tup bebek merkezinde calistimda bildigim bi merkez mi merak ettim . Ins hayirli sonuclar alirsiniz
Adet bitince abdest alinca kucuk bi parcasini beze sarip sag gogsune koy canim sadece banyodan banyoya cikaracaksin. Kalan buyuk parcayida yika surahiye koy ertesi gin icmeye basla iliski günleri ice bilirsin esin ve sen bi cay bardagi ikiskiden once icseniz yeterli ac tok farketmez. Hergun meryem suresini okuyacaksin bide iliskiden okce yada sonra 2rekat şükür namazi kiliniyor canim. Suyu bitince uzerine su ekleme cunku tadi degisiyor duru oluyor. Hamile kaldigini öğrenir ogrenmez uzerinde tasidigin otu cikar canim. Insallah vesilen olur. Ben kendi kullanim şeklini anlattim genelde boyle kullanilmis diye bende boyle kullandimmerhabalar bu otu yeni duydum herkes degsk birseyler yazms tam olarak nasl kullanmalym nezmn ustmde tasmaya baslamalym suyunu nasl ayarlayp hangi zamanlarda icmelym ac tok yada gumde kac kere bilgi veren olursa cok sevnrm
canm cok saol cevabn icn. suan adetmi beklyrm bakalm snuc ne olur ona gore alcam insallahAdet bitince abdest alinca kucuk bi parcasini beze sarip sag gogsune koy canim sadece banyodan banyoya cikaracaksin. Kalan buyuk parcayida yika surahiye koy ertesi gin icmeye basla iliski günleri ice bilirsin esin ve sen bi cay bardagi ikiskiden once icseniz yeterli ac tok farketmez. Hergun meryem suresini okuyacaksin bide iliskiden okce yada sonra 2rekat şükür namazi kiliniyor canim. Suyu bitince uzerine su ekleme cunku tadi degisiyor duru oluyor. Hamile kaldigini öğrenir ogrenmez uzerinde tasidigin otu cikar canim. Insallah vesilen olur. Ben kendi kullanim şeklini anlattim genelde boyle kullanilmis diye bende boyle kullandim
Rica ederim vesilen olur insallahcanm cok saol cevabn icn. suan adetmi beklyrm bakalm snuc ne olur ona gore alcam insallah
Canım hamile misinmerhabalar bu otu yeni duydum herkes degsk birseyler yazms tam olarak nasl kullanmalym nezmn ustmde tasmaya baslamalym suyunu nasl ayarlayp hangi zamanlarda icmelym ac tok yada gumde kac kere bilgi veren olursa cok sevnrm
Ben hamle kaldm dogum yaptm ama meryem ana eli otuyla degil canm asılamaylaCanım hamile misin