Tamamen gebeliği unutmuştum başka sorunlarım vardı onlarla uğraşıyordum. Birde soğan kürü yapmaya başlamıştım. Daha sonra çok karnım ağrıdı ve yumurtluyorum kesinlikle dedim ve soğan kürünü bıraktım, yumurtlama testi yaptım ve pik oldu. O günleri değerlendirdik bu arada inofolic vermişti doktor yumurtalıklarım için onuda hergün içiyordum 2 tane. Son adetim 7 haziran, ama ben 2 ayda bir adet olduğum için aman adetim hep gecikiyor boşa test yapmıcam dedim çünkü hep negatif sonucu görmekten bıkmıştım. Daha sonra 13 temmuzda sabah baya mide bulantısı yaşadım ve adet olucam gibi kasık ağrısı yaşadım aşırı ağrım vardı yumurtlama testime görede 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu. öylesine test yapıyım dedim çıkmaz dedim bu defa anında belirdi ikinci çizgi. Tabi inanamadım kan verdim ama şuan sıkıntılı bir süreçteyim 48 saatte bir kan veriyorum çünkü kan artışım beklenen gibi artmıyor

kese oluşmamış 4 haftalıkmış hesaplamaya göre.. dua edin inanın kalıp bu korkuyu yaşamak daha zormuş hamilesin ama ne olacağın belli değil