pedagog var mı?

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.948
arkadaşlar pedagog var mı forumda?

sorun ne canım? belki yrd oluruz .

Sanırım sorun; sorunlarınızı paylaşamamak. Bildim mi?

Pedagog yoksa ne olacak peki? Yani burada anneler falan var, tecrübe sahibi olanlar var. Anlatsan belki fikir ednirdin

yeri gelmisken turkiyede pedagoji bölümü yok biliyor musunuz? pedagog olmak için yurt dışında okumak gerek ...

durun, sakin olun ya:KK14:

pedagoji bölümü yok biliyorum. bu yüzden nasıl olunduğunu soruyorum. hukuk okuyorum normalde, ama bu mesleğin bana göre olmadığını anladım. biraz geç oldu biliyorum ama zararın neresinden dönsem kardır:KK55:

1.sınıfım zaten. şimdi pedagog olmak istiyorum. aslında kreşlerde bakımevlerinde psikolog olarak çalışmak istiyorum. o yüzden sordum.

Psikoloji bölümü oku doğrudan ya da çocuk gelişimi lisans oku. Ya da Sosyal Hizmet lisans okuyabilirsen çocuk gelişimiyle alakalı geniş anlamlı bi eğitim almış olursun.

Haa bi de Adem Güneşi sev :KK52:

durun, sakin olun ya:KK14:

pedagoji bölümü yok biliyorum. bu yüzden nasıl olunduğunu soruyorum. hukuk okuyorum normalde, ama bu mesleğin bana göre olmadığını anladım. biraz geç oldu biliyorum ama zararın neresinden dönsem kardır:KK55:

1.sınıfım zaten. şimdi pedagog olmak istiyorum. aslında kreşlerde bakımevlerinde psikolog olarak çalışmak istiyorum. o yüzden sordum.

pedagog yok da psikoloji bölümünden girip yine o dediğin yerlerde çalışabilirsin gelişim alanına yönelip

ek: bu ani kararın nereden çıktı? iyi düşündün mü

düşün
pedagog yok da psikoloji bölümünden girip yine o dediğin yerlerde çalışabilirsin gelişim alanına yönelip

ek: bu ani kararın nereden çıktı? iyi düşündün mü
düşündüm tabi. öyle hemen karar vermedim, ama mutlu olacağım bir mesleğim olsun istiyorum.

X