• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pek buluşma ayarlamayan erkek

Meryemasiye1

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
558
0
16
26
Biriyle flört etmeye başladım uzakta çalışıyordu ailesini görmek için geldi buraya. O dönemde buluştuk birkaç kere. Bir konu konuşuyorduk laf arasında dedi ki canın bir yere gitmek isteyince her zaman söyle haberleşir gideriz. Bende dedim niye hep bir yerlere gidelim ya da şuraya gidelim diyorum ki zaten genelde ben söyledim gibi oldu dedim. Başta çekingen biriydi ama buluştuk yani 2 3 kere daha neyin çekingenliği ki? Böyle birine karşı tavrım nasıl olmalı sizce? Ben sürekli söylemem yani bir yere gidelim dese direkt gideriz ama neden ben diyorum ki?

Tembel erkekler ister ki, kadın onu idare etsin.

Bu da onlardan. Zora da gelemez bu kişiler dikkat edin.
Konuştuk yazdığımı söyledim ona direkt dedi müsait olmazsın istemezsin diye çekiniyorum vs dedi bende sürekli ben diyorum gibi olduğu için zorluyormuşum gibi hissettim sorayım dedim dedim. Darlamak istemedim dedi bende gülerek dedim işte bende daha demim o zaman bende çekiniyorum dedim. İlk izlenimlerim gayet iyiydi ama şu durum hoşuma gitmedi hiç. 2 3 kere buluşmuşuz daha ne çekinmesi ki anlamıyorum ben

Sevgilim benimle buluşmak istemiyor konu başlığı. İçeriği biraz farklı ama ana tema aynı

Buluşma ayarlamayan erkek buluşmak istemiyordur.
Buluşunca hoş vakit geçiriyoruz yani. Dün gece ayrılmadan önce dedi akşam arabayla gezeriz sana uyarsa ama bunu hadi akşam çıkalım şeklinde bir sonraki gün hatırlatmadı yani bugün için demişti bunu. Şimdi de demişki senin için sıkıntı olmazsa söylerim bundan sonra müsaitsen alayım seni demiş. Buluşmak istiyorum ama böyle olunca geri adım atasım geliyor

Buluşunca hoş vakit geçiriyoruz yani. Dün gece ayrılmadan önce dedi akşam arabayla gezeriz sana uyarsa ama bunu hadi akşam çıkalım şeklinde bir sonraki gün hatırlatmadı yani bugün için demişti bunu. Şimdi de demişki senin için sıkıntı olmazsa söylerim bundan sonra müsaitsen alayım seni demiş
O zaman yeteri kadar duyguları yoğun değildir.

Aslında küçük değil hani bu benzeri konuları açan arkadaşlar ama bu kadar da çetrefilli bir iş değil. Sırılsıklam aşık olmaya gerek yok gerçekten isteyen buluşur,görüşür vs…

O zaman yeteri kadar duyguları yoğun değildir.

Aslında küçük değil hani bu benzeri konuları açan arkadaşlar ama bu kadar da çetrefilli bir iş değil. Sırılsıklam aşık olmaya gerek yok gerçekten isteyen buluşur,görüşür vs…
Ya söylüyor ama işte ne bileyim. Bana göre seni çağırdığım zaman rahatsıx olurmusun diyebilirdi en azından. Şimdi uzatsam yanlış anlicak her gün buluşmak istiyor gibi. Şimdi de alayım istersen demiş sizce nasıl davransam basit duruma düşmem? Cidden fikir istiyorum

Ya söylüyor ama işte ne bileyim. Bana göre seni çağırdığım zaman rahatsıx olurmusun diyebilirdi en azından. Şimdi uzatsam yanlış anlicak her gün buluşmak istiyor gibi. Şimdi de alayım istersen demiş sizce nasıl davransam basit duruma düşmem? Cidden fikir istiyorum
Görüşmek isterseniz görüşün şimdi tabii.

Basit duruma düşmezsiniz bakın bir ilişki içinize sinmiyorsa yolunda gitmeyen bir durum vardır.

Devam edin,sarmıyorsa bitirin. Uzatarak vaktinizi boşa harcamayın.

Görüşmek isterseniz görüşün şimdi tabii.

Basit duruma düşmezsiniz bakın bir ilişki içinize sinmiyorsa yolunda gitmeyen bir durum vardır.

Devam edin,sarmıyorsa bitirin. Uzatarak vaktinizi boşa harcamayın.
Ya normalde içim ısındı kendisine de işte böyle yapması garibime gidiyor. Çekingen biriymiş zaten uzakken konuşurkende demişti ama yüz yüze gelmişiz sonuçta biz sürekli birbirimize haberleşiriz diyoruz😂 ya da işte o canın gezmek isteyince haber ver alırım ben seni. Kısa zaman sonra gidecek zaten uzun zaman görüşemeyiz ilişkiye başlasakta

Konuştuk yazdığımı söyledim ona direkt dedi müsait olmazsın istemezsin diye çekiniyorum vs dedi bende sürekli ben diyorum gibi olduğu için zorluyormuşum gibi hissettim sorayım dedim dedim. Darlamak istemedim dedi bende gülerek dedim işte bende daha demim o zaman bende çekiniyorum dedim. İlk izlenimlerim gayet iyiydi ama şu durum hoşuma gitmedi hiç. 2 3 kere buluşmuşuz daha ne çekinmesi ki anlamıyorum ben
Çekinmiyor

Sadece yeterince onemsemiyor

Çekinmiyor

Sadece yeterince onemsemiyor
Ya konuşuncs ya da yazınca aslında sorun yok. Bende tepki verince dedi işte lütfen buluşalım neden zorlayasın yok öyle bir şey vs. Genelde zaten hep boşta önemsemiyor gibi değil de bilmiyorum. Şimdide ısrar ediyor hadi buluşalım diye

Ya konuşuncs ya da yazınca aslında sorun yok. Bende tepki verince dedi işte lütfen buluşalım neden zorlayasın yok öyle bir şey vs. Genelde zaten hep boşta önemsemiyor gibi değil de bilmiyorum. Şimdide ısrar ediyor hadi buluşalım diye
Ben bu kişiye ne demeliyim sizce? Kötü konuşmadan kibar şekilde ve konuyu uzatıp takıntılı gibi gözükmemek için aşırı kafam karıştı. Yardımınıza ihtiyacım var 🥺🥺

Yani bazen kadınlar olarak öküz altında buzağı arıyoruz. 😅 Çocuğa sebebini sormuşsun o da söylemiş. Madem dediğine inanmicaktin neden sordun a bacım? Hala acaba neden böyle yapıyor diye düşünüp kendine eziyet ediyosun.

22 yaşında bir erkek bu arada. Daha ergenlikten tam çıkmamış. Çekindim demiş işte. Gayet olabilecek bisey. Seni zorlamis gibi olmak istemiyormuş. Kendince kibarlık yapmış. 'Yok zorlamis olmazsın, rahat ol' deyiver. Zamanla alışır. Baktın alışmıyo hala rahatsız olursan ayrılırsın. Yani 22 yaşında bi erkekten çok olgun hareketler beklememek lazım sanki.

Yani bazen kadınlar olarak öküz altında buzağı arıyoruz. 😅 Çocuğa sebebini sormuşsun o da söylemiş. Madem dediğine inanmicaktin neden sordun a bacım? Hala acaba neden böyle yapıyor diye düşünüp kendine eziyet ediyosun.

22 yaşında bir erkek bu arada. Daha ergenlikten tam çıkmamış. Çekindim demiş işte. Gayet olabilecek bisey. Seni zorlamis gibi olmak istemiyormuş. Kendince kibarlık yapmış. 'Yok zorlamis olmazsın, rahat ol' deyiver. Zamanla alışır. Baktın alışmıyo hala rahatsız olursan ayrılırsın. Yani 22 yaşında bi erkekten çok olgun hareketler beklememek lazım sanki.
Ddjkdkfksk yaa çok detaycıyım. Konuştuk şimdi diyor ki mesela benim için senin kararların önemli nasıl mutlu oluyorsan öyle olsun diye sen bana neden inanmıuorsun diyor djdnsmkc ya ben aşırı detaycıyım galiba 😂 ya ne bilim ben çekinmediğim için insanlardan bana garip geliyor 😂

Back
X