• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pendik nenehatun hastanesinde aşılama yapılıyormu? bilgisi olanlar lüften ilgilensin

ozgurtoprak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2011
207
0
46
Ankara
arkadaşlar merhaba, pendik nenehatun hastanesinde aşılama yapılıyormu acaba. bileniniz varmı? tavsiye edebileceğiniz doktor varmı? lütfen yardımcı olurmusunuz????? :26:

merhaba, nene hatun hastanesıne gittiğimde tüp bebek bolumunun olduğunu gormustum ancak ne derece basarılıdırlar bılemıyorum acıkcası.
boyle bır hastaneye gıtmektense, sadece tüp bebek merkezi olan yerlere gıtmeyı denesen daha ıyı olmazmı acaba?
çunku aşılama ve tup bebek tedavılerınde doktorlardan cok, labaratuarın son teknolojılerle döşenmıs olması ve embrıyologların basarıları cok daha onemlı.

arkadaşlar merhaba, pendik nenehatun hastanesinde aşılama yapılıyormu acaba. bileniniz varmı? tavsiye edebileceğiniz doktor varmı? lütfen yardımcı olurmusunuz????? :26:

canım ben 4 aydırki o hastaneye gidiyorum aylin akıncıya gittiğimde dış gebelik olduğunu öğrendim ve kürtaaj oldum ve şu anda allaha şükür hiç bir sorunum yok doktorum bana ilk önce yumurtta takibi yaparız olmazsa aşılama yaparız daha olmazsa tüp bebek yapabiliriz dedi aşılamayı bilmiyorum ama tüp bebek bölümünde orada tüp bebek yaptıranların mektupları ve bebeklerinin resimlerini gördüm canım hakkında hayırlısı ben çok memnunum doktorum çok iyi biri allah razı olsun tavsiye ederim ben hiç öyle uzun süre beklemedim mesela hemen alır beni içeri konuşuruz öyle yani

Back
X