- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 29
- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
Merhaba hanımlar , perdelerim uzun geldi yeni eve taşınınca malum kiracılık oradan oraya bir türlü düzen tutturamıyor insan. Benim gözüme çok kötü görünüyordu açıkçası potlu durması , şu sıralar madden de pek uygun bir dönem geçirmiyorum bu yüzden evde kendim halletmeye çalıştım , ancak becerebilmiş miyim uzun mu halen 2 parmak daha mı kısa olsaymış daha iyiymiş sanki ? Bir türlü karar veremedim. Bir de sizin gözlerinizden yorumları almak istedim :) Şimdilik teğelli duruyor , benim gözümü rahatsız etmiyor sizce çok belli oluyor mu rahatsız edici mi görünüyor bir de siz bakın bakalım nasıl olmuş perdelerim :)
Not : Bu arada perdelerimin ön yüzü çok parlaktı ve rahatsız oluyordum açıkçası bakmak bile gelmiyordu içimden , arka yüzünü çevirdim. Mat yüzeyi şimdi bir sorun kalmadı. Şu ara perde değiştirme gibi bir şansım yok maddi açıdan ancak eğer perdesini değiştiren satmayı düşünen olursa eğer iletişime geçerse belki bir orta yol bulunur kim bilir :) Şimdiden teşekkürler hepinize ilginiz için
Not : Bu arada perdelerimin ön yüzü çok parlaktı ve rahatsız oluyordum açıkçası bakmak bile gelmiyordu içimden , arka yüzünü çevirdim. Mat yüzeyi şimdi bir sorun kalmadı. Şu ara perde değiştirme gibi bir şansım yok maddi açıdan ancak eğer perdesini değiştiren satmayı düşünen olursa eğer iletişime geçerse belki bir orta yol bulunur kim bilir :) Şimdiden teşekkürler hepinize ilginiz için