Perdem öncesi - sonrası

sepetteki_son_curuk_elma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
596
534
29
Merhaba hanımlar , perdelerim uzun geldi yeni eve taşınınca malum kiracılık oradan oraya bir türlü düzen tutturamıyor insan. Benim gözüme çok kötü görünüyordu açıkçası potlu durması , şu sıralar madden de pek uygun bir dönem geçirmiyorum bu yüzden evde kendim halletmeye çalıştım , ancak becerebilmiş miyim uzun mu halen 2 parmak daha mı kısa olsaymış daha iyiymiş sanki ? Bir türlü karar veremedim. Bir de sizin gözlerinizden yorumları almak istedim :) Şimdilik teğelli duruyor , benim gözümü rahatsız etmiyor sizce çok belli oluyor mu rahatsız edici mi görünüyor bir de siz bakın bakalım nasıl olmuş perdelerim :)

Not : Bu arada perdelerimin ön yüzü çok parlaktı ve rahatsız oluyordum açıkçası bakmak bile gelmiyordu içimden , arka yüzünü çevirdim. Mat yüzeyi şimdi bir sorun kalmadı. Şu ara perde değiştirme gibi bir şansım yok maddi açıdan ancak eğer perdesini değiştiren satmayı düşünen olursa eğer iletişime geçerse belki bir orta yol bulunur kim bilir :) Şimdiden teşekkürler hepinize ilginiz için
IMG_1576.JPG
IMG_1577.JPG
IMG_1578.JPG
IMG_1579.JPG
IMG_1580.JPG
IMG_1581.JPG
IMG_1582.JPG
IMG_1583.JPG
IMG_1584.JPG
IMG_1585.JPG

aslında fon perdenin biraz uzun olması makbuldur. evi daha asil ve şık gösterir ki ilk resmi bu anlamda beğendim. tabi bir yerde zevk meselesi bu, sen nasıl beğenirsen öyle tercih edersin. Ben kasten uzun istedim mesela.
soruna evde çözüm bulman takdir edilebilir. ama dümdüz kısaltma dikişine en çok 10 tl verilirdi diye tahmin ediyorum. dediğin gibi 2 parmak daha kısa olsa en azından perden kirlenmez, temizlik yaparken sorun olmazdı. hem daha salınımlı olurdu. bir de siyah iplikle mi diktin sen onları? canım çok daha belirsiz teğerleme yapabilmen mümkündü, çok ince ve en azından açık renk bir iplik kullanabilirsin eğer evde yapayım yine dersen.

Son düzenleme:
aslında fon perdenin biraz uzun olması makbuldur. evi daha asil ve şık gösterir ki ilk resmi bu anlamda beğendim. tabi bir yerde zevk meselesi bu, sen nasıl beğenirsen öyle tercih edersin. Ben kasten uzun istedim mesela.
soruna evde çözüm bulman takdir edilebilir. ama dümdüz kısaltma dikişine en çok 10 tl verilirdi diye tahmin ediyorum. dediğin gibi 2 parmak daha kısa olsa en azından perden kirlenmez, temizlik yaparken sorun olmazdı. hem daha salınımlı olurdu. bir de siyah iplikle mi diktin sen onları? canım çok daha belirsiz teğerleme yapabilmen mümkündü, çok ince ve en azından açık renk bir iplik kullanabilirsin eğer evde yapayım yine dersen.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim , boyunu bir görmek istedim canım aslında siyah iplikle dikerken kalıcı olarak düşünmemiştim zaten teğelleme nasıl durur belli olur mu bir görmek istedim. Ben de 2 parmak kısalma taraftarıyım aslında, bakalım bugün yarın düzenlemesini yaparım diyorum inşallah :) 10 tl de iyiymiş de ne bileyim buradan perdeleri taşı götür getir vs. Kendi aracım olsa yada otomobili olan bi tanıdığım yapılabilirmiş ama bu şekilde çok zor canım evde bir uğraşayım dedim , senin perdelerin ne renk ? Belki koyu mat bi renk olsa beni de rahatsız etmezdi ama kendim almadım perdeleri anneannemden geldi açıkçası öyle olunca da geçici olarak kullanalım dedim kaldı öylece.. Alamadım yenisini kısmet işte

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim , boyunu bir görmek istedim canım aslında siyah iplikle dikerken kalıcı olarak düşünmemiştim zaten teğelleme nasıl durur belli olur mu bir görmek istedim. Ben de 2 parmak kısalma taraftarıyım aslında, bakalım bugün yarın düzenlemesini yaparım diyorum inşallah :) 10 tl de iyiymiş de ne bileyim buradan perdeleri taşı götür getir vs. Kendi aracım olsa yada otomobili olan bi tanıdığım yapılabilirmiş ama bu şekilde çok zor canım evde bir uğraşayım dedim , senin perdelerin ne renk ? Belki koyu mat bi renk olsa beni de rahatsız etmezdi ama kendim almadım perdeleri anneannemden geldi açıkçası öyle olunca da geçici olarak kullanalım dedim kaldı öylece.. Alamadım yenisini kısmet işte
benim perdelerim koyu yeşil renk canım. bu arada ben perdelerinin rengini çok beğendim. çok havalılar aslında. yenisini almana gerek var mı bilemedim. ben uzun kullanırdım senin yerinde olsam. hem öyle kalın bir katlama yapınca hoş durmamış. ışığı yansıtacak incelikle kumaşlarda çok düzgün katlama gerektiriyor. bence sen hiç boyunu kısaltma, uzun tavanlı eve çıkarsan kısa gelir hem.

Canim ilk halide iyiymis ama simdiki halide daha gùzel. sakinn daha fazla kisaltma ozaman hos durmaz .siyahla degilde perdenin tonlarinda bi iple tegelle siyah olmamis onun haricinde cok şik duruyo perdelerin degistirmene gerek yok bence .

Son düzenleme:
Teşekkür ederim :-)

Canim ilk halide iyiymis ama simdiki halide daha gùzel. sakinn daha fazla kisaltma ozaman hos durmaz .siyahla degilde perdenin tonlarinda bi iple tegelle siyah olmamis onun haricinde cok şik duruyo perdelerin degistirmene gerek yok bence .
Teşekkür ederim , sarımtırak bir tonda iplikle tekrar diktim 1, 1.5 cm kadar kısalttım böyle tam oturuyordu yere , artık volümlü duruyor daha bir hoş oldugibime geldi bana ama siyah iplikle öylesine teğellemiştim yine de pek de çirkin bulmamıştım ne bileyim :-) ..geçenlerde bir kot konusunda denk gelmiştim , eski kumaşlardan ve kotlardan kare kare kesilip de perde yapmışlardı çok hoşuma gitti aslında ama evde o kadar kot yok ki :KK53: hoş eşiminkileri kessem perdeye yeter sanırsam ama donsuz mu kalsın adamcağız da :KK22:benim için kalsın yani ne olacak sanki :KK45:

X