kızlar dün gece hiç uyuyamadım.artık sağa yatsam olmuyor,sola yatsam olmuyor,sırt üstü de yatamıyorum.sabaha kadar dönüp duruyorum.tşörtle bile bu havalarda su içinde kalıyorum...
Bebişler 1,5+1,5 kg olmuşlardır yani şuan sanki hamileliğinin son zamanlarını yaşayan bir hamile gibiyim bende hem bedenimin taşıdığı ağırlık olarak hemde yaşadığım şikayetler olarak.ama inşallah daha gelmezler bebişlerim.çünkü çok küçükler ve küvöze girmemeleri için en azından 2 kg mın üstünde olmaları gerekiyor.başım çatlıyor sanki...
Kızlar bu arada annem dün dr a gitmişti.10-15 yıldır belinin bacaklarının ağrısından geceleri yatamaz hale gelmişti.bu güne kadar zar zor idare etti ama belinde 3 yerde kopma varmış ve acilen ameliyat olması gerekmiş.yoksa aksi takdirde bir düşme felan yaşasa beli toparlanamazmış allah korusun ::::::::::

büyük ihtimalle pazartesi ameliyat olacak.belirli bir süre hastanede kalacak,daha sonra toparlanması 1 ayı bulurmuş.inşallah allah ım acil şifasını verir.ne olur annem içinde dualarınızı eksik etmeyin kızlar...
Annem bana 45 dk uzaklıkta ve dün de bebişlerin kıyafetlerini yıkadım onlar kuruyo daha da var yıkanacak.bırakıp gitmek istedim sabah ama en iyisi bunları toparlayayım yarına gideyim,hem önümüzde hafta sonu.allah ım sağlık ver ya rabbim.her şeyden önce sağlık...amin...
O kadar isterdim ki kızlar,hani bakıyorum herkesin annesi gelmiş yanına bebiş odaları için hazırlığa felan,en azından yanımda olsa oda yeter.ama hep annemin sağlık sorunları bazı şeylerden fedakarlıklar yapmamızı gerektiriyor.şimdi doğumumda yaklaştı,inşallah ozamana kadar toparlanırda bebişlerimle benim başımda olur.onun yanımızda olması bile yeter.allah ım annelerimizi başımızdan eksik etmesin.varlıkları bile ne mükemmel şey...rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.amin...