• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kizlar fikir verin
simdi ben 5 aralikta kürtaj oldum bilen vardir belki. özet geceyim. ogün bugün adet olamiyorum. gecen ay hormon testinde prolaktin azcik yüksek cikti. simdi ilac kullaniyorum. söyle bir durum var. subat 16 da kahverengi akintiyla birlikte pihtilar gelmisti. normal bi adet olmadigi icin dikkate almadim ama not almisim telefona. ocaktada buna benzer oldu ama not almamisin. mart 19da yine ayni sekilde kahve rengi akintiyla birlikte pihtilar geldi fark olarak (affedersiniz) tuvallette pecetede kirmizi olarak kan geldi ama cok cok az iste günlük ped kadar diyim.
benim düsüncem sanirim bu tarihler benim adet günlerim. 2 adat arasi 32 gün. aslinda eskidende adetlerim bu aralikla falan olurdu. öyle böyle hesaplayinca bu hafta yumurtlama haftam oluyo. acaba diyorum kendi kendime gelin güvey mi oluyorum. acaba yumurtluyor muyum ben onuda merak ediyorum.
varmi düsüncesi olan.

canım sana tek önerim soğan kürüne başlaman. kürtaj olanlar, miyomu , kisti olanlar ve en başta adet düzensizliği yaşayanlar yada aylarca olmayanlara soğan kürü çok iyi geliyor. daha çok emin olmak istiyorsan youtube.com'a gir ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz bir sürü videosu çıkar beyazcımmmmmmmm onları tek tek izleeeeeeeee. ben soğan kürüne çok inanıyorum.

benim esimde yaptirdi 3 gun once diyolar ama o gun yapmamis olmasi yeterlii cok onemli deil biz 1 gun oncesinde yapmistik ertesi gun doktora gittik dusunmemistik oyle bisey istiyecegini yaptirdik allaha sukur iyi cikti

canimmm ayy kardescigime yakinsinnn senn demekkk ayyy demekki ben seni o yuzden cok seviyorummmm o da maltepe tarafinda geldigiizde direk ona giidyoruz

kislarr insallah su bebislerimiz karinlarimiza konsunnn topik bulusmasi yapalim ist da bagdat caddesi yada sahilde bir kahve toplantisi

ayy cokk hoss olurrrr

süper olurrrrrrr bağdat caddesinde buluşalım güzel bir cafedeeeeeeeee topikçekkkkk ve kahve falıda baktıralımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))

hemde nasıl canım... eşimin gözlerinin içine bakarak neler anlatmıştım... çok emindim kendimden... hiç gecikmemişti çünkü... olduğumda gözlerime inanamıştım... ertesi güne dr randevumu bile almıştım... kan testim negatif çıkmıştı fakat yine de umutluydum...

ama şükürki çabuk toparlandım... baksana reglimiz oldu bitti ve de ovulasyon günlerimiz tekrar geldi...

şimdi senin yumurtan olgunlaşmışya canım kasık ağrın akıntın falan oldu mu?

bi de kaç yumurtan olmuş bu ay?

bana bir yumurtamı gösterdi boyunu çapını ölçtü çok iyi dedi. akıntımda çok iyiymiş mis gibiymiş. doktor sapıkmıydı anlamadım :17::17::17::17::17:
sana 10 üzerinden 10 veriyorum dediiiiiiii ben içimden tövbeeeee tövbeeeeeee dedimmmmmm ay çok şeker bir doktorduuuuuuuuuuuu

doktor dedi ki ayda bir kere kadınlar yumurtlarrrrrrrrrrrrrr ve ilişkiyi o güne denk getirmek çok önemli. o günde hamile kalınır dedi. bütün kadınlar böyledir dedi. her bayanda yumurta olur ama çatlamayabilir dedi. bu yüzden ptesi gel bakim yumurtan çatlamış mı dedi. yumurtlama döneminde akıntı olur anlarsın dedi. bu akıntı yumurta akı kıvamında ve renginde olur dediiiiiiiiiii.

birde bana kızdı 10 aylık evlisin doktor doktor gezilirmi dedi. ilk 1 yıl çocuğun olmaması çok normal dedi. vücut kendini hazırlıyor dedi. evlenince adet günleri bile değişir düzensiz olur dedi. 1,5 yıldan sonra doktora gidilir dediiiiiiiii.

rahim filmi çektirmek bayanlar için hiç iyi değil vajina mikrop kapıyor önermiyorum dedi. en son çare onu öneriyorum dediiiiii.

ben kaçıyorum arkadaşlar herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr. eşimi çok yanlız bıraktım yarın görüşürüz mucukkkkkkkkkkkkk

BEYAZIM benimde sana onerim kesinlikle sogan kuru

ama sen incir kuru yapma ardindan cunku oda prolaktini yukseltiyor ama kesinlikle sogan kuruyle rahimini temizlemelisinnn cnmmm

optumm kislarr

ASIS im super anlatmissinnnnnn optumm senii

ama sen incir kuru yapma ardindan cunku oda prolaktini yukseltiyor ama kesinlikle sogan kuruyle rahimini temizlemelisinnn cnmmm

optumm kislarr

ben geldim idilgacımmmmmmmmmmm tatil nasıl gecti nerelere gittiniz bana ne aldııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn :)))))))))))))))ayyyy yavrum bi hastalandım hala halim yok pek bilg.basında duramıyorum cumartesi günü iki kere acili boyladık bulantı ve kusmadan senin ne oldu adet oldun mu?

ayyyy yavrularrrrrrrrr biz bu kürleri deneye deneye dana gibi olcazzz yaaaaaaaaaaaa:)))))))))))) fakirin umudu kürlere devammmmmmmmmmmmmm

canım sana tek önerim soğan kürüne başlaman. kürtaj olanlar, miyomu , kisti olanlar ve en başta adet düzensizliği yaşayanlar yada aylarca olmayanlara soğan kürü çok iyi geliyor. daha çok emin olmak istiyorsan youtube.com'a gir ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz bir sürü videosu çıkar beyazcımmmmmmmm onları tek tek izleeeeeeeee. ben soğan kürüne çok inanıyorum.
))

bana bir yumurtamı gösterdi boyunu çapını ölçtü çok iyi dedi. akıntımda çok iyiymiş mis gibiymiş. doktor sapıkmıydı anlamadım :17::17::17::17::17:
sana 10 üzerinden 10 veriyorum dediiiiiiii ben içimden tövbeeeee tövbeeeeeee dedimmmmmm ay çok şeker bir doktorduuuuuuuuuuuu

doktor dedi ki ayda bir kere kadınlar yumurtlarrrrrrrrrrrrrr ve ilişkiyi o güne denk getirmek çok önemli. o günde hamile kalınır dedi. bütün kadınlar böyledir dedi. her bayanda yumurta olur ama çatlamayabilir dedi. bu yüzden ptesi gel bakim yumurtan çatlamış mı dedi. yumurtlama döneminde akıntı olur anlarsın dedi. bu akıntı yumurta akı kıvamında ve renginde olur dediiiiiiiiiii.

birde bana kızdı 10 aylık evlisin doktor doktor gezilirmi dedi. ilk 1 yıl çocuğun olmaması çok normal dedi. vücut kendini hazırlıyor dedi. evlenince adet günleri bile değişir düzensiz olur dedi. 1,5 yıldan sonra doktora gidilir dediiiiiiiii.

rahim filmi çektirmek bayanlar için hiç iyi değil vajina mikrop kapıyor önermiyorum dedi. en son çare onu öneriyorum dediiiiii.

ben kaçıyorum arkadaşlar herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr. eşimi çok yanlız bıraktım yarın görüşürüz mucukkkkkkkkkkkkk

haklisin ama bu ay baslayamam annem gelicek 15 günlügüne. bu arada doktorun ne kadar iyimis herseyi güzel güzel anlatmis benimkini göremiyorum bile asistaniyla görüsüyoruz sadece:14::14:
yeni doktor ariyorum ins bulabilirim iyi bi doktor

optumm kislarr

tamam canim dediklerini dikkate alcam
kizlar tesekkür ederimde bu sogan kürü icerken cok kokuyo mu????

Son düzenleme:
alpellacım nasıl oldun geçtimi bulantın şimdi nasılsın arkadaşım

canım bulantım gündüzleri oluyor yalnız daha önemli bir sorunum var o da kahverengi lekelenme ve bebeğin olduğu yerde ağrı... gece gece içime kurt düştü ya sabah olsun belki dr.a giderim :14:

Allah razı olsun senden canımmmmmmmmmmm, kesinlikle okiycam meryem suresiniiiiiiiiiii saol tatlımmmm

ayyy o küçük mercimeği yer teyzelerriiii canm benmmmm Allah tamamına erdirsinnn bi seste kurtarsın seniii bizlerden de dualarını eksit etme güzel anneeee, aramızda olursan mutlu oluruzz hem muhabbet ederizz hemde senden bişiler öğreniriz bikaç hamiş arkadaşımızda var zaten canımmmm :16:

Olurum tabii canım bende baya bişeyler öğrendim hamiş olduktan sonra seve seve paylaşırım sizle , bu 2. bebeğimiz ilki 8 haftalıkken kalbi durmuştu , teşekkür ederim iyi dileklerin için ,

kızlar günaydın ben dün 2. tet yaptım çift çizgi tam size yazarken elektirikler gitti . daha sonra dersanaye ve ordanda ablama derken dün gece çok geç saatte eve döndük. şimdi çıkıyorum hastaneye kan tahlili yapmaya birde dün gece 4 de mide bulantısı fena oldu inşalla döndügümde size haberleri yazacam sizi seviyorum kızlar

canım bulantım gündüzleri oluyor yalnız daha önemli bir sorunum var o da kahverengi lekelenme ve bebeğin olduğu yerde ağrı... gece gece içime kurt düştü ya sabah olsun belki dr.a giderim :14:

günaydın canım yeni gördüm yazdığını sen içini ferah tut ama mutlaka git doktoruna bebişin ben burdayım diyor arada sanırım o kadar böyle düşün kötü şeyler getirme aklına :-)))

Son düzenleme:
?????????????????????????? ses yok daha sanirimm

gunun bilgileri ::::)))
kislarr yumurtlama zamanini beklemeden hastalik bitiminde gunaasiri denemlere baslayalim bacaklari yarim saat dikmeye devam tabiiiiii
birde esleriniede vitamin icirin kislarrrrrrrr
kendinizde vitamin ozellikle folik asidi ihmal etmeyin

Kesinlikle canım mesela benim sat 29 aralık ama döllenme 15 ocak yani arada 17 gün fark var o yüzden adetten 3-4 gün sonra başlayıp 2 günde bir halvet olmak şansı baya artırıyo aslında spermler 3 gün canlı kalabiliyo ama işi sağlama almak için 2 diolar

kızlar günaydın ben dün 2. tet yaptım çift çizgi tam size yazarken elektirikler gitti . daha sonra dersanaye ve ordanda ablama derken dün gece çok geç saatte eve döndük. şimdi çıkıyorum hastaneye kan tahlili yapmaya birde dün gece 4 de mide bulantısı fena oldu inşalla döndügümde size haberleri yazacam sizi seviyorum kızlar

ayyyyy çok sevindimmmmm hadi bakalım güzel bir değerle gelirsin buraya bizde seni seviyoruz canımmmm:16:

Mutlaka git doktoruna bence , için rahat etsin en azından

Son düzenleme:
Bende eşimi gönderip kendimi pc başına attım hemen :9: bahar geldi artık şükür :16: sen çalışıyormusun?

:-)) iyi yapmışsın evet canım çalışıyorum özel bi şerkette muhasebe departmanında fırsat buldukçada sizlere yazıyorum evet gelsin artık bahar umarım baharı görmeden yaza girmeyiz ben çok severim baharı doya doya yaşarız:1:

Back
X