• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydıııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :)

:82::82::82::82::82::82:
günaydın hatunlarrrrr:3::3::3:nasılsınızz

Son düzenleme:
:-)) iyi yapmışsın evet canım çalışıyorum özel bi şerkette muhasebe departmanında fırsat buldukçada sizlere yazıyorum evet gelsin artık bahar umarım baharı görmeden yaza girmeyiz ben çok severim baharı doya doya yaşarız:1:

Ne mutlu sana bende evde patlıyorum sıkıntıdan yemeye sarıyorum bakalım sonumuz nolucak :31:

günaydıııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :)

günaydın canım.seni ilk defa gördüm.diğer topiktede görmemiştim.maşaallah hamişşin galiba ve sanırım çok yeni 4 haftalık diyor

Günaydın günaydın günaydın

günaydın ciciş anneler minik fasulyelerrrrrrrr:=)
günaydın anne aday adaylarıııııııı:=)
günaydın acaba ben hamilemiyim diye uyanan muzur suratlarr:=)
günaydın aaaaaaaaa benim burnumda iki tane delik varmış acaba hamilelik belirtisi mi diyen sulanmış beyinler:=)
hepinizi kokulu kokulu öpüyorum anammmmmmmmmmm seda dayan variii bir giriş yapayım dedimmm:=)

Günaydın günaydın günaydın

günaydın ciciş anneler minik fasulyelerrrrrrrr:=)
günaydın anne aday adaylarıııııııı:=)
günaydın acaba ben hamilemiyim diye uyanan muzur suratlarr:=)
günaydın aaaaaaaaa benim burnumda iki tane delik varmış acaba hamilelik belirtisi mi diyen sulanmış beyinler:=)
hepinizi kokulu kokulu öpüyorum anammmmmmmmmmm seda dayan variii bir giriş yapayım dedimmm:=)

Sabah sabah bu ne enerji ne muzurluk :9::9::9: çok güldüm yaa Allahta seni güldürsün

sagol minik anne minik fasulye ne yapar cinsiyetti belli mi? Bence erkek ama hayırlısı olsun:=)
ne yapim yavrum yaaaa enerjim fazlaaaaaaaaaa bu sabah neden acaba ???? :9:

yokcanım daha belli değil 16. haftadan önce kesin belli olmuyomuş tahmin etsede doktorlar tutmayabiliyormuş o yüzden 16 yı bekleyelim kesin olsun dedik gerçi cuma günü doktor randevum var 2 li için ama bişey söylermi bilmiyorum doktor :44:

yokcanım daha belli değil 16. haftadan önce kesin belli olmuyomuş tahmin etsede doktorlar tutmayabiliyormuş o yüzden 16 yı bekleyelim kesin olsun dedik gerçi cuma günü doktor randevum var 2 li için ama bişey söylermi bilmiyorum doktor :44:

mrb canım hoşgeldin,diğer topikte pek görmüyodum seni.hamileliğin nasıl geçiyor ben daha yeniyim pek bi şikayetim yok.bebeğimin kalp atışını duymaya gidicem haftasonu ama merak ediyorum 6 haftalıkken duyulur dimi?

mrb canım hoşgeldin,diğer topikte pek görmüyodum seni.hamileliğin nasıl geçiyor ben daha yeniyim pek bi şikayetim yok.bebeğimin kalp atışını duymaya gidicem haftasonu ama merak ediyorum 6 haftalıkken duyulur dimi?

Diğer topic neresi bilmiyorumki canım dünde yeni açılınca tesadüfen gördüm burayı :40: iyide oldu çok sevindim sizleri tanıdığıma , sen şimdi şu siteye gir yaz son adet tarihini ordan öğrenebilirsin herşeyin zamanını :34:
Hamilelik Takvimi, Gebelik Takvimi Hesaplama, Hamilelik Hesab

Back
X