• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
evet aradım canım beni rahatlattı ama ben bana yakın bı hastaneye gidip kontrolde oldum içim dahada rahatladı ccanım yaa bende de iştahsızlık ve gögüs şişkinliğinden baska belirtim yok.midem bulanmıo niyekine

iyi yapmışsın gitmekle canım bende yarın gitcem bebeğimi ve kalp atışını görmeye dua edin bizim için bukez herşey yolunda gitsin
bulantında ne güzel işte aman olmasın zaten tatlım kötü bişey boğazımda birşey var ve çıkmıyor tatlıdan nefret eder hale geldim adını bile duymak içimi bir tuhaf ediyor ekşi tuzlu ve soğuk şeyler istiyorum özellikle meyve yazın gelmesini iple çeker oldum
bulantı illaki olacak diyede birşey yok zaten benim 2 arkadaşımda hiç olmadı bendede bu hafta başladı birden bire birde gaz sorunu var bende oda rahatsız ediyor sanırım beni
bu arada bizim kızımız olcak herhalde zeytinim yediklerimize bakılırsa:16:

Kızlarrrrr

Herkese Merhaba :21::21::21:

Ben kendi öykümden bahsedeyim önce...

Bir buçuk yıllık evliyim. Bu bir buçuk yılın son 1 yıl,2 ayı kocacığımdan uzakta geçiyor tayin sorunları nedeniyle... Biz evlendiğimizden beri deli gibi bebek istiyorduk. gün aşırı ilişki olmasına rağmen bi türlü gelmedi bebeğimiz. Tabi evlendiğimde ilk iki ay başka sıkıntılarımız oldu. Herneyse.... Kocamdan uzakta gün hesabı yaparak onun yanına gitmeye çalıştım hep... en son dedim esra bu böyle olmayacak... gg'den ovulasyon testi aldım... Eşimin yanına gittiğim zamanlar da da 10 gün izinliydim... bol bol vaktim vardı yani... 33 günde bir regl oluyordum 17-18. günler ovulasyon dönemleri diye düşünüyordum hep... o ay bir baktım ki meğersem ben 13. ve 14.günler yumurtluyormuşum... tabi fırsatı kaçırmadım (ki o gün sevgililer günüydü:31: ) ama eşime o günlerin pozitif günler olduğunu söylemedim, ben de aklıma çok getirmedim ve dolu dolu yaşadık diyebilirim :17: nedense ertesi günü emindim hamiş olduğumdan... hatta bir blog bile açtım hamişliğim kesinleşmeden : anneolucamben

düşündüğünüz gibi günüm geçti ve ben test yapma gereği bile duymadan direkt kan testine gittim tam olarak kaç haftalık olduğunu öğrenmek için... ve hamileydim beklediğim gibi :49::49::49:

gelelim bu dönemde neler yaptım: yumurtlama günü öncesi ve sonrasında bol bolll kivi ve ananas yedim... çok fazla hareket etmedim, sürekli dinlendim... çok dengeli beslendim. yeşil çay, koyu siyah çay içmedim... kahveden mümkün olduğunca uzak durdum...

işte böyle güzel bayanlar... bu da benim hikayemin kısa bir özeti... umarım işinize yarar...

sıkıntı yapmayın, pozitif olun, günlerinizi takip edin, kendinize dikkat edin ve ilişkinin tadını doyasıya çıkarın derim ben...

hepinizi öpüyorummm...

sormak istediğiniz varsa özel mesaj atın :3:

ayyyy canım superrrrrrrrrrr bı hıkayeeeeeeeeeeeeeeee

Çok fena meraktayımmmmmmm kırmızılar geldimi diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: bence gelmediiiiiiiiiiiiii :52:

bende canım bence kırmızılar gelmeyecek ıdılgamında ıkızlerı olacaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk

bukadar calısmalara ragmen cıfter cıfter dogurmamınz lazım kız bızımmmmmmmmm

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Periii naber? Nobatlarmiz ayni gun:)Var mi belirtiler? Ben de sadece beyaz akıntı ( yumurtlama gununden itibaren kesilmedi), göğüs uçlarim aciyor bir de gaz sorunu:| karnim ağriycak diye ödüm kopuyor hatta kirmizi gorcem diye o kadar korkmusum ki bugun ruyamda oldugumu gordum, rüyalar tersine çikar lafina tam destek benden tabi:)))
Ya papilommmm aynennn aynennnn benim yumurtlamadan sonraaa (ki hep adete bikaç gün kalıncaya dek kuru olurum) çok yoğun kıvamlı bolca beyaz kremsi akıntım geldi hala devam ediyor. Normalde adete 7 gün kala nutellaya saldırırım şuan yüzüne bakmıyorum bu çok enteresan. Onun dışında ara ara sol kasıkta ,ordan yumurtladım, çok tatlı hafifff sancılar oluyor. Birde hd kalitesinde rüyalar görüyorum. Bende 4 gün önce adet olduğumu gördüm :44::18: bu ay çok heyecanlıyım. Farklı hissediyorum:16::12::12::12: ayyy kırklarımız karışsın inş. papilommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benım daha once hıc sancım olmamıstı tup bebek denemesınde bıle okadar cok ılac kullandım 16 yumurtamın hepsını gelıstırdıler bıtane sancım olmadı

O zaman yumurtladıysan döllenme sancısı da olabilir sevoşummm

Kızlar bu adet sancısı öldürecek beni 2 gündür.Dün okadar ilaç içtim fayda yok,acilde iğne serum yaptırdım o halde sabahı zor ettim.Sabah kalktım işe gittim-geri döndüm.Daha önceden de vardı ağrı ama bu denli ilaca bile etki vermeyecek derece değildi.2 aydır bı şekilde.Doktora gitsem bugün olur mu acaba?Normalde adetim bitince gidecektim :(

vallahi bende yemek istiyorum böyle ekşileri ama yok yiyemiyorum
salı gün senle konuştuk vitamini öğrendim en son eve gittim bende bir ateş yandım ogünün sabahı dalmışım işe gelemedim dün eşim aramış haber vermiş benim haberim bile yok bugün biraz daha iyiyim kafamı kaldıramıyorum sözde işe geldim ama çalışmıyorum köşede oturuyorum bulantım var canım istiyor herşeyi ama yiyemiyorum püfffff ateşte bi çıkıyo bi iniyo menapozlu hanımlara döndüm ilaçta içmedim duşa girip çıkmaktan buruştum :1: sen nasıl olduın tatlım aradın doktorunu dimi hemen telin olsa arayacaktım seni hatta eşime bile sayıklamışım zeytin diye oda canım çekti sanmış garibim:16:

canım hıc bısey bulamadıysan azıcık lımon yee en eksılısındennnnnnnnnnnn

Kızlar bu adet sancısı öldürecek beni 2 gündür.Dün okadar ilaç içtim fayda yok,acilde iğne serum yaptırdım o halde sabahı zor ettim.Sabah kalktım işe gittim-geri döndüm.Daha önceden de vardı ağrı ama bu denli ilaca bile etki vermeyecek derece değildi.2 aydır bı şekilde.Doktora gitsem bugün olur mu acaba?Normalde adetim bitince gidecektim :(

Git canım benceee bi kontrol eder en azındannn git mutlaka

iyi yapmışsın gitmekle canım bende yarın gitcem bebeğimi ve kalp atışını görmeye dua edin bizim için bukez herşey yolunda gitsin
bulantında ne güzel işte aman olmasın zaten tatlım kötü bişey boğazımda birşey var ve çıkmıyor tatlıdan nefret eder hale geldim adını bile duymak içimi bir tuhaf ediyor ekşi tuzlu ve soğuk şeyler istiyorum özellikle meyve yazın gelmesini iple çeker oldum
bulantı illaki olacak diyede birşey yok zaten benim 2 arkadaşımda hiç olmadı bendede bu hafta başladı birden bire birde gaz sorunu var bende oda rahatsız ediyor sanırım beni
bu arada bizim kızımız olcak herhalde zeytinim yediklerimize bakılırsa:16:

ben zaten rüyalarımda hep pembe kundak kız cocugu görüyodum zaten

Ya papilommmm aynennn aynennnn benim yumurtlamadan sonraaa (ki hep adete bikaç gün kalıncaya dek kuru olurum) çok yoğun kıvamlı bolca beyaz kremsi akıntım geldi hala devam ediyor. Normalde adete 7 gün kala nutellaya saldırırım şuan yüzüne bakmıyorum bu çok enteresan. Onun dışında ara ara sol kasıkta ,ordan yumurtladım, çok tatlı hafifff sancılar oluyor. Birde hd kalitesinde rüyalar görüyorum. Bende 4 gün önce adet olduğumu gördüm :44::18: bu ay çok heyecanlıyım. Farklı hissediyorum:16::12::12::12: ayyy kırklarımız karışsın inş. papilommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

O zaman yumurtladıysan döllenme sancısı da olabilir sevoşummm

ayyyy canım ınsallah ovulasyon testı yapıyorum ya ben bugun yımırtlıyorummmmm sanırsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm belkıde o yuzden kasıklarımdakı sancıı

deryacımm canmm aynen dediğin gibi bende 2 aydırr sancıdan ölüyorum
regl dönemlerimde ve 2 yada 3 gün mutlaka gecikiyor..reglin 3.günü gitcem ben yarın
acaba hava değişimi falan mı bizi böle yaptı..suvesabun da aynı seylerden sikayetcii :((
sende reglin 3.günü git,hormon testi falan da yapıolar..

AYY DELİ KIZLARRR
sonesintim ve zeytincimmm.bir baksanızlaa çin takvimineee neyi göstercekkkk had hadiiii

Ben normal hayatta hiç ekşi yemem...zaten daha bende belirti fln yokk.midem cok agrıyorr kasılıyor nefesimi kesiyor okdar..
daha neki benim hiçbirseyyy..ya ben doktora gitsem bugun birsey olurmukiii..birde doktora dicemki göbüşten muayne et dicemmm dimi kızlarr

AYY DELİ KIZLARRR
sonesintim ve zeytincimmm.bir baksanızlaa çin takvimineee neyi göstercekkkk had hadiiii

Ben normal hayatta hiç ekşi yemem...zaten daha bende belirti fln yokk.midem cok agrıyorr kasılıyor nefesimi kesiyor okdar..
daha neki benim hiçbirseyyy..ya ben doktora gitsem bugun birsey olurmukiii..birde doktora dicemki göbüşten muayne et dicemmm dimi kızlarr

tatlımmm oğluşun olcak bence banaa öle geliyoo :)) allahtan hayırlısıı..
bizede bol bol dua et annişlerin duası kabul olurr :))

tatlımmm oğluşun olcak bence banaa öle geliyoo :)) allahtan hayırlısıı..
bizede bol bol dua et annişlerin duası kabul olurr :))

benim çin takvimine göre erkekk :1::1::1::1:
Canım ahaaanndaaa bakk şimdi için rahatlasın azzcık dahaaa dua ettimm şimdi yazarken yinee...
Allahım kabul etcek ben inanıyorummm..Tam gaz çalışmaaa,üzme kendiniiiii penderiimmm benimmm :54::54::54::54::54:

Hamişlere bir sorum daha varrr. Normalde yumurtlama dönemi artan libidonuz devam etti mi? Yani ovudan sonra cinsel istekte azalma olur ama hamişken arttı mı isteğiniz ? :17::17:

AYY DELİ KIZLARRR

bhcg değerin 5000 e yaklaşmadan karından bakmazlar tatlım baksalarda göremezler değerin 1500 ü bulunca vajinal olarak bakarlar keseni görmek için sen git doktoruna değerlerini kontrol etsin 2 günde bir 2 ye katlaması lazım birde testlerini yaptır sorun varsa şimdiden başlarsın tedavisine

arkadaşlar bu tarçın çörek otu bal kürü yemeklerden öncemi sonramı alınacak bilen yok muuuuuuuuu???????????????????????

Canım ahaaanndaaa bakk şimdi için rahatlasın azzcık dahaaa dua ettimm şimdi yazarken yinee...
Allahım kabul etcek ben inanıyorummm..Tam gaz çalışmaaa,üzme kendiniiiii penderiimmm benimmm :54::54::54::54::54:

canım benim çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız türke göre bakalım ne olcak bekleyip görcez:9::9::9:

inşallahh minnoşumm benm inşallahh..yarın eşimde sperm testi yaptırcak
doktor dedi ikinizi beraber muayene edelimm..reglim bitsin son gaz devam etcem tatlımm
acana bal tarcın çörek otu onuda mı yapsam diorumm..

Hamişlere bir sorum daha varrr. Normalde yumurtlama dönemi artan libidonuz devam etti mi? Yani ovudan sonra cinsel istekte azalma olur ama hamişken arttı mı isteğiniz ? :17::17:

azalma olmadı tatlım aynen devam ediyor ama bebeği koruma ona ya birşey olursa olmasın birşey ona içgüdüsünden uslu uslu duruyoruz:9:

Back
X