Kızlarrrrr
Herkese Merhaba

Ben kendi öykümden bahsedeyim önce...
Bir buçuk yıllık evliyim. Bu bir buçuk yılın son 1 yıl,2 ayı kocacığımdan uzakta geçiyor tayin sorunları nedeniyle... Biz evlendiğimizden beri deli gibi bebek istiyorduk. gün aşırı ilişki olmasına rağmen bi türlü gelmedi bebeğimiz. Tabi evlendiğimde ilk iki ay başka sıkıntılarımız oldu. Herneyse.... Kocamdan uzakta gün hesabı yaparak onun yanına gitmeye çalıştım hep... en son dedim esra bu böyle olmayacak... gg'den ovulasyon testi aldım... Eşimin yanına gittiğim zamanlar da da 10 gün izinliydim... bol bol vaktim vardı yani... 33 günde bir regl oluyordum 17-18. günler ovulasyon dönemleri diye düşünüyordum hep... o ay bir baktım ki meğersem ben 13. ve 14.günler yumurtluyormuşum... tabi fırsatı kaçırmadım (ki o gün sevgililer günüydü

) ama eşime o günlerin pozitif günler olduğunu söylemedim, ben de aklıma çok getirmedim ve dolu dolu yaşadık diyebilirim

nedense ertesi günü emindim hamiş olduğumdan... hatta bir blog bile açtım hamişliğim kesinleşmeden :
anneolucamben
düşündüğünüz gibi günüm geçti ve ben test yapma gereği bile duymadan direkt kan testine gittim tam olarak kaç haftalık olduğunu öğrenmek için... ve hamileydim beklediğim gibi

gelelim bu dönemde neler yaptım: yumurtlama günü öncesi ve sonrasında bol bolll kivi ve ananas yedim... çok fazla hareket etmedim, sürekli dinlendim... çok dengeli beslendim. yeşil çay, koyu siyah çay içmedim... kahveden mümkün olduğunca uzak durdum...
işte böyle güzel bayanlar... bu da benim hikayemin kısa bir özeti... umarım işinize yarar...
sıkıntı yapmayın, pozitif olun, günlerinizi takip edin, kendinize dikkat edin ve ilişkinin tadını doyasıya çıkarın derim ben...
hepinizi öpüyorummm...
sormak istediğiniz varsa özel mesaj atın