- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
- #21.181
tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsuuuuuuuuuuuuuunnnnnn:119::119::118::119::118::119::118::119::118:
sabah sabah yine action yaşadık kızlar bebişimle birlikte iyimi
bugün yine lekelenmem tekrarladı bende fellik fellik doktor aradım kendi doktoruma gitmek istemedim kızıcak diyee ama doktor bulamadım erkek doktor vardı onlarıda ben istemedim sabah size danışayım diye geldim baktım kimsecikler yok![]()
neysee gittim yine kendi doktoruma dedim lekelenmem başladı yine kartımı açtı baktı pcden ekimin 3 ünde beri bu şikayetle geliyosun ama bebekte bişey yok dedi bebek gayet iyi dedi muayeneye gerek yok progestan kullanmaya başla yine dedi muayene etmedi beniii hafta içi başka doktora gitsem mi bukadar progestan kullanmak doğrumu 4. ayımıza girdik hala progestan hala progestan neden oluyo bu lekelenme normal bişey olmadığı belli ama neden oluyo
sabah sabah içinizi karartmak istemezdim amaaaa sizin fikriniz önemliii napıyım başka doktora gidip muayene olayım mı
ol tabii canımcıımmm..aklında kalıp stres yapıcaana. sadece kılcal bir damar kanaması bile olsa sen stres yaptıkça akıntı artıyor bile olabilir...
hemen başka bir doktor bulup bebeğinin durumunu ve progestanı sor...doktorunun tavrı da hiç hoş değil yani..bimuayene etseydi..üşenmiş resmen...
bu doktorların tavrı beni benden alıyor, kafa atasım geliyor