- Konu Sahibi Masalsularam
- #21.241
OOOOOOOOOOOOO KAAN GELMİŞ HOŞGELMİŞ MAŞALLAH KAANA VE ANNESİNEEEEEEEE AYYYYYYYYYY KİME BENZİYOO ACABAAAAAAAAAA KAÇ KİLO DOGDU HUHUHUVVVVVVVVVVVVVVV ÇOK MERAKLANDIMMMMMMMMMMMMMMM
selam kıslar ;
zamn geçmiyo sanki sizede öyle oluyomu takıldık kaldık gibi geliyoo
şimdi hayırlısıyla dogsa diyoruz dogunca hayırlısıyla büyüseydi diycez inş.
bebek odası almadım arkadaşım bambu beşik verdi onunla idare edecem,bebek şekerlerimi yaptırdım deniz yıldızı şeklinde,hastane çantamı da hazırladım,SÜT SAGMA MAKİNESİNİ ARKADAŞIM VERDİ,bebegimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim,şimdi geri sayımdayım bakalım hayırılısı BİZDEN HABERLER BUNLAR ŞU İŞYERİNDEKİ ZAMNIMDA HAYIRLISIYLA ÇBUCAK GEÇSEYDİ
EEEEE SIRA ŞİMDİ ZEYTİNLE VİTO DAMI VİTO BİLDİGİM KADARIYLA 12.12.12 DE SEZARYEN OLACAKSIN DİMİ AYY ÇOK AZ KALDIIIIIIIIIIIII HAYIRLISI SULTAN GELİYOOOOOOOOOOOOO SULTANNNNNNNNNNNNNNN
ZEYTİNİNDE ELİ KULAGINDA BAKALIM EMİR BEY KAPIYI NE ZAMN ÇALACAK HAYIRLISIYLA SAGLIKLA SIHHATLE İNŞ.TEK SESDE KURTARSIN RABBİM HEPMİZİ KISLAR VE HAMİŞ KALMAK İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZDA TEZ ZAMNDA HAMİŞ KALSIN İKİZER ÜÇÜZER AMİNNNNNNNNN...
DERYADA HABER VAR MI HİÇ GELMİYO TOPİGEE İNŞ.İYİLERDİR????
PERİDE YOK ,İDİLGA ZATEN SIRRA KADEM BASTI????:26::26:
İSTEMİYOZ BÖYLE HAREKETLERRRR YOSMALARRRRRRRRRRRRRRR AŞÜFTELER ZİLLİLERRRRRRRRRRRRRRR
YALADIK HAMINIZZZIIIIIIIIIIIIIII
canım benm öyle tarih olarak ama tam net değilll haftaya gitcem doktoraa ozmzn nts ye gircemm
sonraa bana tam tarihi vercek toktor emmiiiii
bende süt sama seysi almadımm hem cok pahalı hemde evdeyim ztn bakalım ihtiyacm olcak mı bi,lemiyrum
inşş kimsenin ihtiyacı olmazzz canım
bende hersyi hazır odası geldide havalandırıyorumm..
içine yerlştirmek için kıyafetlerini sabırsızlanıyrumm...
Allah tüm isteyenlere versin en kısa zamanda bebişleriniiiiiiii