• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
biz geldiiik :52:
fıstığımı gördüüük :52:
Allah ım o nasıl bi varlık nasıl bi can bu nasıl bi his tarifi mümkün değil...
çok şükür çok şükür deyip duruyorum akşamdan beri :1:
ense kalınlığı 1.23 çıktı, :nazar: boyumuz 5 cm yi geçmiş:nazar: gününün 4 gün önünde çıktı bebeğim :nazar: anası gibi kazulet olacak sanırsam :1:
ama uyanmadı :44: doktor amcası o kadar uğraştı, bana çikolata yedirdiler... yok hiiiiç oralı olmadı :1: kalbini dinlemesek korkardım. okuldan çıkıp gitmiştim karnım aç olduğu için normal dedi doktorum.
babası garibim ekrana yapışacaktı az kalsın çok komikti:60::60::60: cinsiyetini görmeye çalışıyordu :60:
benden haberler bu kadar kızlar çok iyiyim çok mutluyum...
inşallah sizler benim 10 katım daha iyi daha mutlu olursunuz :16:

ayy masallah kuzunaa seninnnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
korkma canımm uyuyoo melekcikk

vitain canım her şy çok şık gülerek kullanın küçültün:16:

çok sagol tatlım
daha güzellerii senin olsunnnnnnn:16::16:

canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına hayırlı olsun
teşekkür ederim canım sende böyle güzel haberler alırsın inşallah :16:
çok şükür tatlım çok şükür :nazar::nazar::nazar:
Allahım sağlıkla kucağına alacağın günleri görmeyi de nasip etsin :21::21:
bojoouuum görelim canım o günleri sende gör inşallah.:71: halan gelmiş ama moral bozmak yok sakın ...
inancını kaybetme canım

vitooom ciciler çok güzel:nazar: annen çok becerikliymiş valla :53: güzel ve sağlıklı günlerde kullanın tatlım :16:

zeytiniiim emir mi geldi yoksaaaa :44: :52::52: :44:

SELAM HANIMCIKLAR,

NE YAPANIZ VİTOOOOOOOOOOO KIZININ CİCİLERİİİİİİİİİİİ ÇOK GÜZELLLLLLLLLLLLL ÇOK BEGENDİM HEPSİ HARİKAAAAAAAAA KIZININ ÜSTÜNDE PARALANSIN İNŞ.CANIM,

SEYZEN HEY MAŞALLAH BÜYÜMÜŞ SENİN BIDIK TÜH :nazar: degmesin,

bizde iyiyiz bir haftanın daha çok şükür ki sonuna geldik mutluyuz haftasonu oldugu için :52:

zeytin ne yaptı acaba?????:26:inş.iyidir hiç gelmedi galiba kk ya ben görmedim yani:31:

hepinizi yaladık yuttuk öpüldünüz kızanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:35:

hu huuu bizz geldik...emir beyin keyfi yerinde sanırım gelmio.bende dogsun istiorum artık sabırsızlanıorum ama yokk gayet keyifli ki gelmio..annem yanımda yaa hasret gideriorum onunla zaman ası gecıo anlamıorum...öpüldünüz kızlar...:54:

anneme ve babama evlilik yıldönümü hediyesi olarak sizlerede uğur getirmek için geldim hepinizin ellerinden öpüyorum :-)))

Eklentiler

• $26112012257.webp
    $26112012257.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $26112012258.webp
    $26112012258.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $30112012259.webp
    $30112012259.webp
    13 KB · Görüntüleme: 26
  • $30112012260.webp
    $30112012260.webp
    19 KB · Görüntüleme: 21
teşekkür ederim canım sende böyle güzel haberler alırsın inşallah :16:

bojoouuum görelim canım o günleri sende gör inşallah.:71: halan gelmiş ama moral bozmak yok sakın ...
inancını kaybetme canım

vitooom ciciler çok güzel:nazar: annen çok becerikliymiş valla :53: güzel ve sağlıklı günlerde kullanın tatlım :16:

zeytiniiim emir mi geldi yoksaaaa :44: :52::52: :44:

sagol tatlımmmm
seninde öyle güzel şeylerino luversin inş. :)))))

SELAM HANIMCIKLAR,

NE YAPANIZ VİTOOOOOOOOOOO KIZININ CİCİLERİİİİİİİİİİİ ÇOK GÜZELLLLLLLLLLLLL ÇOK BEGENDİM HEPSİ HARİKAAAAAAAAA KIZININ ÜSTÜNDE PARALANSIN İNŞ.CANIM,

SEYZEN HEY MAŞALLAH BÜYÜMÜŞ SENİN BIDIK TÜH :nazar: degmesin,

bizde iyiyiz bir haftanın daha çok şükür ki sonuna geldik mutluyuz haftasonu oldugu için :52:

zeytin ne yaptı acaba?????:26:inş.iyidir hiç gelmedi galiba kk ya ben görmedim yani:31:

hepinizi yaladık yuttuk öpüldünüz kızanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:35:

sagol adoşum benim..
sen naptın bitiim hazırlıklarınn yavastan ufakta olsa hallett..
öptümm

anneme ve babama evlilik yıldönümü hediyesi olarak sizlerede uğur getirmek için geldim hepinizin ellerinden öpüyorum :-)))

yirim onu yiim yirimm dudaklarına bakın kızlar yaa sabah sbaah nesem yerine geldiiiiiiiiiiii :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah nazarlardan saklasın onuu:nazar::nazar::nazar:

ay cnaım çok heyacanlandım ya alah bağışlasın hayırlı evlat eylesin sizleri de hayırlı anababala etsin. bugün de çok yakın arkadaşım doğum yapıyo öğlenden sonra hastaneye gideceğim inşallah sevgiyle kalın öptüm

kaan kuzusuu oyy miss kokuludur şimdiiii...esinimmm sağlıkla büyütünn..evinize bereket, mutluluk getirsin meleğinizz...:16::16::16::16::16::16:

esinim fotoların kenarına nazar boncuğu ekleseydiiinnnnn....

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
:3::3:merhaba canlarım ciğerlerim..:16::16::16: nasılsınızzz? bikaç gün gelemedim...pcmin arkası bir toz toplamış anlatamam yumak yumak..yatak örtüsüne koyuyodum bazen :37::37: birde aslında bende kafamdan atiim bebek düşüncesini diye çok okumiim, girmiyiim kk ya diyodum..ama sizleri özlüyorum :16::16::16: birde bebeklerimiz gelicek artık sırayla merak ederiiimmmm ki...

vitoommm bayıldımm cicilerinize...güle güle giysin inşallah...:16::16::16::16: artık sadece beklemek kaldı :52::52::52::52::52:

bojummm o kadar yımırta..yine olmadı demek..:ssz::ssz: ne yapacuk bilmiyorum ki..en çok bu ay üzüldüm ben gelince halam...kısmet :31::31::31:

seyzenimm...canım yine çok beğendim paylaştığın siteyi, şimdi detaylı incelicem ve hemen kaydediceemmm belki lazım olur...:46::46::46::16::16: kuzunun da sağlıklı olmasına çok sevindimm...ne mutlu size...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

mutlu vızıldak zeytinim az kaldıı bizde bekliyoruz artıkkk minik vızvızııı......:52::52::52:

seyzenim 60 daha yazarsan sevinirim...:16::16::16: hızlanmak gerek doğumlar kapıda.....

herkese iyi haftasonları...:54::54::54::54:

sanırım bu sayfadan ayrılamicam...ama araştırma yapmicam, aklıma her gelene bakıp okumicam..yoksa kocam kapının önüne koyucak...ovu.testide yok bu ay...Allah ne verdiyse artık...no takip, no yastık, no totem, no adaçayı, no bal-çörek zapzingi vs. vs. vs.....:9::9::9::9: çaktırmıyorum ama iyi takıyodum valla yok yok iç sesim de susacak sus dedim amaaaaa....:1:

uyyy senin gözünü açamayan hallerini sevsinler, bal yanak seniii, rabbim ak yazılar yazsın, sağlıklı hayırlı bir evlat eylesin inşallahh, çok datluuu esinnnnn hayırlı olsunnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:3::3:merhaba canlarım ciğerlerim..:16::16::16: nasılsınızzz? bikaç gün gelemedim...pcmin arkası bir toz toplamış anlatamam yumak yumak..yatak örtüsüne koyuyodum bazen :37::37: birde aslında bende kafamdan atiim bebek düşüncesini diye çok okumiim, girmiyiim kk ya diyodum..ama sizleri özlüyorum :16::16::16: birde bebeklerimiz gelicek artık sırayla merak ederiiimmmm ki...

vitoommm bayıldımm cicilerinize...güle güle giysin inşallah...:16::16::16::16: artık sadece beklemek kaldı :52::52::52::52::52:

bojummm o kadar yımırta..yine olmadı demek..:ssz::ssz: ne yapacuk bilmiyorum ki..en çok bu ay üzüldüm ben gelince halam...kısmet :31::31::31:

seyzenimm...canım yine çok beğendim paylaştığın siteyi, şimdi detaylı incelicem ve hemen kaydediceemmm belki lazım olur...:46::46::46::16::16: kuzunun da sağlıklı olmasına çok sevindimm...ne mutlu size...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

mutlu vızıldak zeytinim az kaldıı bizde bekliyoruz artıkkk minik vızvızııı......:52::52::52:

seyzenim 60 daha yazarsan sevinirim...:16::16::16: hızlanmak gerek doğumlar kapıda.....

herkese iyi haftasonları...:54::54::54::54:

sanırım bu sayfadan ayrılamicam...ama araştırma yapmicam, aklıma her gelene bakıp okumicam..yoksa kocam kapının önüne koyucak...ovu.testide yok bu ay...Allah ne verdiyse artık...no takip, no yastık, no totem, no adaçayı, no bal-çörek zapzingi vs. vs. vs.....:9::9::9::9: çaktırmıyorum ama iyi takıyodum valla yok yok iç sesim de susacak sus dedim amaaaaa....:1:

anomm sen niye üzülyon gızzzzzzzzzzzzzz
salla gitsinnn
bak seni güldüreyim 9 ayyy bu halvet calısmaları yasakkk tadını cıkarrrrrrrrrrrr puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sagol bebişimmmmmmmmmm
en yakın zamanda sende böyle tatlı telaşların içine düş emii düşte göre emiiiiiiiiiiiiiiiiiii

.............................mehmetderya......... .................vitaminc

alya35........................... 35.............. .........................35
seyzen...........................50............... ........................50
19asos03........................10................ .......................10
hafzak...........................100.............. .......................100
meessttrraa.....................80................ .......................80
eylemsevcan....................75................. ......................75

TOPLAM.........................350............... .......................350

NOOOLUR TAKMA KAFANAA hatırım için :1:
olacak bak görürsün büyüüük bir sürprizle gelecek bebişin ve senin için en uygun zamanda...
sen sağlıklı ol yeter tatlııım :16:
sıkılırsan yaz bana özelden dök içini derdini. sen hepimizi düşünüyorsun ama hiç anlatmıyorsun be canım bak biz burdayız:44: yani bu aralar sayımız çok azaldı ama :26: neyse o konuya girmeyelim...

ayyy masallah tüylerim tiken tiken oldu gözlerim doldu yaa cok tatlı masallah sübanallah dogumunuda yaz bır ara ayyy bende dogursam bıran önce yaa bende bende :52::52:

canım yaaaa maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu nasıl bir güzellik daha elbiselerini dolduramıyor oooyyy seni şimdi koklamak vardııı yaaaa

Rabbim kaanımıza çok güzel uzun bir ömür yazar inşallah

messim canım neler hissettiğini burdaki herkes okadar iyi anlıyor ki hatırlarsan bendaha berbat bir halde gittim topikten giremedim çünkü unutmak istedim ama işe yaradı eşim bu haldeyken bile işe yaradı biraz uzaklaşmak çok iyi geliyor araştırma oluruna bırak akışına bırak ve inan birgün sende anne olucaksın öle yada böle buna gerçekten inan :54:

Günaydın kızlar.Tekrar hoşgeldin Kaan bebiş.Allah ım hepimize sağlıkla,sıhhatle en hayırlı zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Sağlıklı,hayırlı ve mutluluk dolu bir hafta diliyorum hepimiz için.Bizim haftaya Pazartesi kontrolümüz var.İnşallah hayırlısı ile bebişlerim göbüşümde giderim kontrolüme Allah ın izniyle.Amin...

Meesttraam canım benim,burdaki herkes seni çok iyi anlayabiliyor.Hepimiz yaşadık aynı şeyleri ama bak çok şükür çok az kişi kaldı ve inşallah sizlerde yakında hayırlı haberlerinizi verirsiniz bizlere.Hiç beklenmedik anda geliyor bebişler,süpriz yapıyor.Sıkma canını lütfen ve olumlu düşün.Bizden zor durumda,daha uzun süre bekleyen insanlar var.Ben hep üzüldüğümde öyle düşünürdüm,çünkü beterin beteri var.Olmayacak diye bir şeyde yok sonuçta,artık bir çok şeyin çaresi var çok şükür.Allah yardımcın olsun,gönlüne göre versin inşallah...

Zeytinimin de eli kulağında,inşallah ondan da hayırlı haberler alırız...

Sonra sıra gelsin Vitoşuma...

anneme ve babama evlilik yıldönümü hediyesi o ımlarak sizlerede uğur getirmek için geldim hepinizin ellerinden öpüyorum :-)))

deryaaam :16:
nasılsın canııım oğlanlar ne aleemde? iznin nasıl geçiyor? annenin durumu nasıl?????? :17:

Back
X