- Konu Sahibi Masalsularam
- #25.041
Canlar ciğerler kuzular muzularrrrrrrrrr nörüüonuz bacılarrrrr
biz çok şükür çok iyiyizzzz kontrolümüz vardı geçen hafta keyfimiz yerinde suyumuz yeterli 1 hafta önden gidiyoruz maşallahhh 
halaerkekmişiz
sizmaptınız anoy topiğimiz öksüz kalmış kıyamam yaaaaaaaa bugün kociş izinli hemen yazişm dedimmm
Asosummmm canım benim inşallah hayırlısıyla zamanında alırsın kucağına bebişkonuu. Son gelişmeleri haberdar etdualarım seninleeee
Adoşummmm ya bayılıyorum ben o zilli deniz prenseseeeeeeeee Allahım nazarlardan saklasın ne tatlı yaaaaaa
Deryammmm iiz anası olmak çok zor olsa gerekkkkkkk çok haklısıınnnn
Zeytinim o çekirdeği yerim aiallah nası tatlı yaaaaaaaaa
Vitommmmsenin zeynep prensese de bayılıormmmm face deki fotolara daaaaa çok güzelmaşallah canım benim yaaaaaa
Seyzoşummmmmm oğluşunun çükünü yerim napıon annemmmm
Hafzaaam doğuraab ya la çok az kaldııııi
Mesoşummmm iroşummmm taze hamişler nası gidiooooo öpüyorum beişlernizi de sizi deee
Hll palyoşummmmmmmmmmm çok a kaldı biliyorum içime doğuyooooooooo bugün ayrın halayınızı çekecezzzz
Asosummmm canım benim inşallah hayırlısıyla zamanında alırsın kucağına bebişkonuu. Son gelişmeleri haberdar etdualarım seninleeee
Adoşummmm ya bayılıyorum ben o zilli deniz prenseseeeeeeeee Allahım nazarlardan saklasın ne tatlı yaaaaaa
Deryammmm iiz anası olmak çok zor olsa gerekkkkkkk çok haklısıınnnn
Zeytinim o çekirdeği yerim aiallah nası tatlı yaaaaaaaaa
Vitommmmsenin zeynep prensese de bayılıormmmm face deki fotolara daaaaa çok güzelmaşallah canım benim yaaaaaa
Seyzoşummmmmm oğluşunun çükünü yerim napıon annemmmm
Hafzaaam doğuraab ya la çok az kaldııııi
Mesoşummmm iroşummmm taze hamişler nası gidiooooo öpüyorum beişlernizi de sizi deee
Hll palyoşummmmmmmmmmm çok a kaldı biliyorum içime doğuyooooooooo bugün ayrın halayınızı çekecezzzz