- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
- #25.061
selaaammm fazla giremiyorummm saolsun oglum cooook yaramaz ama belliydi karnımdaykende gereginden fazla hareketliydii o zamandan diodum yandım ben die sürekli gezmekkk kucakta olmak istiooo kucagada asla alıstırmdım ama anlamadım annemde sana cok düşkün olucak ondan demişti aynende öyle şimdiden öyle hayran bakıo ki bana ben ayrılsam yanından basıo cıglıgı..bu arada artık aguları gectik kahkahalar atmaya bagırarak konusmalara calısmalara basladıkk inanın yemegimi zor yiyorum o kadar hiperaktifizz ve hala ck mutluyken birden bagırarak aglamalar ve uzun sürmesii durumu hala bitmiş degil arabaya binioruzz hooooop susuooo eve geliyoruz ortalıgı yıkıo hooop hastanee ev derken gecelerce yoldayızz dr dioruz inanın catlicak sanıp gelioruz buraya arabaya binince susuoo her bebkte var dio.allahtan arabanız varmıs dedi.bende öyle diorum bazııı bebekler severmişş arabbayı binince susarmışş..enzor bu sebebsiz aglamalar elimiz ayagımıza dolanıo ne kadar alıssakta içim erio kalbim parcalanıo onun gözünden yas geldikce zor dönemleri var amaaaaaa BU DUYGUYUUUU HİÇBİR AMA HİÇBİR ŞEYE VE MALA MÜLKE DEĞİŞMEM ona baktıkca benim ömrüm artıo bizden böylee inş süreklü giriceğim günlerde gelecekk topikee..siziii cooook ösledim ve seviorum unutmayın beni nolurrrrrrrrrrrrrrr