- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
- #25.101
nabersiniz hatunlar????????
topik yerindemi sayıyor neee.sayfalar sanki donmuş kalmışşş.kimi doğum yaptı evnde kimi doğum izninde kimi göbüş büyütüyooo ........
bende yoğun bişekilde çalışıyorum işler çok yoğunlaştı .evdede yoğunum sürekli evde yatılı misafirim varr.anlamıyorummm gündüz evde yokum ama evimde birleri varrr puffffffffff
habire kuaförlerde mağazalarda dolanıp duruyorummm.amannnnnnnn bebişten haberde yokk.
kim doğum yaptıen son
aybikeemmm özletmeeee...bebiş gelecek inan buna...er ya da geç....beraber çıktık yola...çabalamaya devam...bak düşündümde aslında 3 sene olmuş çalışmalara başlayalı....
uzun zaman sonra yine geldimmm.buarada bir sürü hamilemiz varmış çok sevindim.bende iki aşılama ve ve 1 mikroenjeksiyon geçirdim.bugün transferin 8. günü dün kanamam başladı.ben ümidimi kaybettim bu sefer için ama eşim hala umutlu yat dinlen diyor.artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.
hayırlı zamanda gelsin bebeğin...inanmak bu işi yarısı..umutlu olmak zorundayız...bu işin her aşaması böyle maalesef...
KIZIMMM NERDESİN SEN merak ettiriyosunn kendiniiii
herkese güzel hafta sonları diliyorummmmm mucuccxxx
MEESİİMM bebişinin olduğu halvet gecenin tarihini yaz cinsiyet tahminini yapalımmm kuşummm :))))
ayy herkesleri özlüyorum ama kimsecikler yokkkkk
idilişkoooommm söyliiimmmmm...bakalım tutacak mı???
4 şubat tatlımmm....çin takvimleri öyle diyor böylede...
2 li testin sonucunu bekliyorum heyecanlaaaaa....