kızlar bizde herşey yolunda. cumartesi doktor randevumuz vardı. maşallah kalp atışları , ölçümleri herşeyi çok iyi

13 mm olmuş miniğim

omuriliğini, beynini, kollarını oluşturacak çıkıntılarını, kuyruğunu, herbirşeyini gördük

allah isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin

bu arada hamileliğin ilk ayında faza kilo alma dedi doktorum, ben sadece 1 kilo almışım, onu da çok buldu :)))))
yediklerine dikkat et, bu iştahsızlıkla bu kadar kilo alırsan, iştahının açılacağı dönemlerde daha fazla alırsın, yoksa 20 kiloya yakın alırsın dedi

ben de kendimi frenlemeye başladım. zaten şekerli ve tatlı türü hiçbirşey yemiyorum, doğal şeker alıyorum sadecee meyve yiyerek. bunun çok önemli olduğunu söyledi kızlar, siz de dikkat edin, bebeğin zekasını çok etkiliyormuş şeker...
bu arada doktor bana "onu da yemeliyim, bun da yemeliyim, balık yemeliyim, ceviz, yumurta, süt içmeliyim vs şeylere takılma. sen ne yersen ye bunların bebeğe hiçbir faydası yok, sen normal beslendiğin sürece o senden alır alması gerekeni, " dedi... canın istiyorsa ye, istemiyorsa yeme, kendini zorlama dedi. bir de örnek verdi: eskimolar sabah akşam balık yiyorlar, ne oluyor çocukları çok muz eki, dünyayı ele mi geçiriyorlar bu zekayla:)))))))))). ya da çöldeki adam, ne doğru düzgün balık yiyor, ne sebze meyve, ama gayet sağlıklı bir bebek doğuyor ve zekası da yerinde.... dedi.
benim de düşüncem zaten bu yönde olduğu için sizinle de paylaşmak istedim....