• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın teyzoşlar :16::16::16::16::16:

22 haftam dolmak üzere oluyo niye şaşırdın ki en ideal zaman 22 hafta diye biliyom ben :44::44::44:

hastane kağıdını bulamadım yau..bian sanki 24 haftalık olacakmışsın gibi hesaplamıştım ben :9::9::9: yanlış hesaplama...

kızlar hafzak doğurdu mu

haber gelmedi ki canım :44::44::44::44:

inş..sağlıkla gelmiştir kızçesi...

hastane kağıdını bulamadım yau..bian sanki 24 haftalık olacakmışsın gibi hesaplamıştım ben :9::9::9: Yanlış hesaplama...

Haber gelmedi ki canım :44::44::44::44:

Inş..sağlıkla gelmiştir kızçesi...

o hafta sen 24 ün içinde olacaksındır biliyon oğluşun kızçeme abi benim bebekim 10 gün küççük paşandan :9::9::9::9:

kandiliniz mübarek olsun cancağızlarıııım :54::54:
:119::119::119::119::119:

dün nst için hastahaneye gittim küçük bi sancı çıktı dr u 30 sn gördüm zaten çok güzel çok güzel dedi sadece... ne manada anlamadım :44: :1: cuma günü tekrar gidiyorum bu kez muayeneye.
iremim muhasebeye de uğradım. doğum ücreti için... memura normal doğum 700, sezaryen 800 :53: bu mu normal doğuma destek yaaaa :1: çok güldüm:60:..... oda ücreti, kapı süsü, 1 adet foto ve lausa şerbeti dahilmiş :1: dr hastahanede kalması lazım derse 1 gün de aynı 10 gün de aynı para. ama hasta derse "ben kendimi iyi hissetmiyorum 1 gece daha kalayım" o zaman +100 tl oda ücreti ekleniyormuş :44:
yani memur olmanın hiç bir avantajı yok... sağlık hizmetleri ücretsiz falan diil bu ülkede yalan hepsi devlet hastahanelerinin kapısından girmek mümkün diil mikrop yuvası resmen ve dr lar o kadar çok baskı görüyyor ki performans diye hastalara 5 er 5 er bakıyorlar üüüüüüff açmıyım ağzımı en iyisi yoksa söylenecek çok şey var neysee
annem geliyor bugün 2 sa sonra onu almaya gidicem. kadına bişeyler hazırlıyım 24 saattir yolda garibim :26: hadiii görüşürüz fıstıklar :3::3::3::3:

kandiliniz mübarek olsun cancağızlarıııım :54::54:
:119::119::119::119::119:

dün nst için hastahaneye gittim küçük bi sancı çıktı dr u 30 sn gördüm zaten çok güzel çok güzel dedi sadece... ne manada anlamadım :44: :1: cuma günü tekrar gidiyorum bu kez muayeneye.
iremim muhasebeye de uğradım. doğum ücreti için... memura normal doğum 700, sezaryen 800 :53: bu mu normal doğuma destek yaaaa :1: çok güldüm:60:..... oda ücreti, kapı süsü, 1 adet foto ve lausa şerbeti dahilmiş :1: dr hastahanede kalması lazım derse 1 gün de aynı 10 gün de aynı para. ama hasta derse "ben kendimi iyi hissetmiyorum 1 gece daha kalayım" o zaman +100 tl oda ücreti ekleniyormuş :44:
yani memur olmanın hiç bir avantajı yok... sağlık hizmetleri ücretsiz falan diil bu ülkede yalan hepsi devlet hastahanelerinin kapısından girmek mümkün diil mikrop yuvası resmen ve dr lar o kadar çok baskı görüyyor ki performans diye hastalara 5 er 5 er bakıyorlar üüüüüüff açmıyım ağzımı en iyisi yoksa söylenecek çok şey var neysee
annem geliyor bugün 2 sa sonra onu almaya gidicem. kadına bişeyler hazırlıyım 24 saattir yolda garibim :26: hadiii görüşürüz fıstıklar :3::3::3::3:

kandiliniz mübarek olsun rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah :16::16::16::16: eşim bir haftalığına diğer fabrikaya görevlendirildi yine ayrıyız kızçemle takılcam bende :106::106::106:
canım senle dün konuştuktan sonra bende araştırdım az anlamıştım o fiyatın net ödüyceğim fiyat olduğunu , benim hastanede normal 1 gece sezeryan 2 gece kesin yatışı var fiyatta 550-650 arası değişiyor tek kişilik çift kişilik oda ayrımı var eşim kesin tek kişilik olur dedi 650 yi gözden çıkardım başka masraf çıkmasa bari ekstra ilaç falan deyip para gitmese , burda başka bir hastanede 3 gece sezeryanlı yatışa 1200 vermiş bir arkadaş eşi doğum yaptı geçen ay hiç bişey de almadım devletten demiş :9::9::9::9: o zaman kesin çözdüm olayı bende :1::1::1: bu arada avent süt pompasına hemen karar veremesemde kızçeme dayanamayıp biberon ve emziğini aldım azıcık para sulanırken gidip geldim ama helal olsun kızçeme :54::54::54::54: yenidoğan setini aldım bende :34:

bu arada her türlü gözün aydın hem annen geliyo hemde ahmet paşanın ayak sesleri gelmeye başlamış galiba :52::52::52::52:

Son düzenleme:
:3::3::3::3::3::3::3::3:

dualarımız kabul, kandiliniz kutlu olsuunnn..:16::16::16::16::16::16:

seyzoşum canımm yaa çok heyecanlıyım :52::52::52::52::52::52::52::52:

annende hoşgelmiişşşşş. yorgundur ama çok mutluduurrrr...

hllcımmmm ayağının altına tabure koy uzat arada..hep sarkıtma aşağı...başınıda koy arada kestir :34::34::34::34:
dr a gitmene az kaldııı...:52::52::52::52:

:3::3::3::3::3::3::3::3:

dualarımız kabul, kandiliniz kutlu olsuunnn..:16::16::16::16::16::16:

seyzoşum canımm yaa çok heyecanlıyım :52::52::52::52::52::52::52::52:

annende hoşgelmiişşşşş. yorgundur ama çok mutluduurrrr...

hllcımmmm ayağının altına tabure koy uzat arada..hep sarkıtma aşağı...başınıda koy arada kestir :34::34::34::34:
dr a gitmene az kaldııı...:52::52::52::52:

işyerindekilere söylemediğim için fazla rahat değilim :) Sıksık kalkıp mutfağa falan gidiyorum hareket ediyorum arada kalkıp.Ama özellikle bu saatlerde bir uyku bastırıyoki anlatamam canım. neyse idare edicez artık mecburen.Evet az kaldı ctesiye merakla bekliyorum :)Sen neler yapıyosun?

işyerindekilere söylemediğim için fazla rahat değilim :) Sıksık kalkıp mutfağa falan gidiyorum hareket ediyorum arada kalkıp.Ama özellikle bu saatlerde bir uyku bastırıyoki anlatamam canım. neyse idare edicez artık mecburen.Evet az kaldı ctesiye merakla bekliyorum :)Sen neler yapıyosun?

napiiimm alışveriş için boyuna nette araştıma yapıyorum ama bişi almıyorum :9::9::9:

keyfim yerinde çok şükür bi sıkıntım yok....:16::16::16::16::16::16:

mrb kizlar sizin haastaneler bir garipmis.. bizde özel oda +sezeryan ve 1 gece yatis paket gibi bir sey refakatciyle birlikte 500 tl %25 de kurum indirimi yani bize 425 e gelicek kismetse tabi

günaydın teyzoşlar ve baldan datlu yavruşlarııı :54::54::54::54::54::54:

mesoş tatlım ben anneme gidince alacam alacam derken alttan alttan dayanamayıp alıyom galiba :9::9::9: dün aventin biberon setini aldım bana her türlü lazım olacak lazım olduğunda araştırmaya girmek yerine şimdiden alıyım doğumdan sonra masraf olmasın dedim :34:

mrb kizlar sizin haastaneler bir garipmis.. bizde özel oda +sezeryan ve 1 gece yatis paket gibi bir sey refakatciyle birlikte 500 tl %25 de kurum indirimi yani bize 425 e gelicek kismetse tabi

canım benim kide 2 gece yatırıyo sezeryan da 650 dedi çok fark yok yani oda ücreti aşağı yukarı 100-150 çünkü her yerde , inan bizimkiler iyi ben ne fiyatlar duydum aklın uçar :9::9::9::9: büyük şehirde olmadığıma şükrediyorum inan :34::34: sen ne alemdesin tatlım sinyal falan gönderiyo mu paşan :1::1::1::1:

napiiimm alışveriş için boyuna nette araştıma yapıyorum ama bişi almıyorum :9::9::9:

keyfim yerinde çok şükür bi sıkıntım yok....:16::16::16::16::16::16:
bak bak canım valla ben bile bakmak istiyorum aklımda fikir olsun zamanı gelince hepsini rahatça alırım diyorum ayy sağlıkla gelsin kuzularımız inş:16::16::16::16::16:
günaydın teyzoşlar ve baldan datlu yavruşlarııı :54::54::54::54::54::54:

mesoş tatlım ben anneme gidince alacam alacam derken alttan alttan dayanamayıp alıyom galiba :9::9::9: dün aventin biberon setini aldım bana her türlü lazım olacak lazım olduğunda araştırmaya girmek yerine şimdiden alıyım doğumdan sonra masraf olmasın dedim :34:

canım benim kide 2 gece yatırıyo sezeryan da 650 dedi çok fark yok yani oda ücreti aşağı yukarı 100-150 çünkü her yerde , inan bizimkiler iyi ben ne fiyatlar duydum aklın uçar :9::9::9::9: büyük şehirde olmadığıma şükrediyorum inan :34::34: sen ne alemdesin tatlım sinyal falan gönderiyo mu paşan :1::1::1::1:

iremimmm bende aventin istiyorum ablam söylemişti senin olsun alırım diye bakttım hoşuma gitti.her biri birbirine uyabilen kapaklar çok hoşş:46::46::46::46::46:

hill canım nasılsın benim bulantılarım başladı:43::43:çok zorlanıyorum keyifsiz ve 5 karış surat raporlu olmak çok iyi geldi işte olsam kesin bayılırdım. progestan başladı dr mahvediyor beni günde 3 kez yattığım yerde bile dönüyorum yaa:8::8::8::8::8::1::1::1:

Back
X