- 23 Mart 2024
- 284
- 91
- Konu Sahibi merakettiklerim123
Merhaba. Özelde Periferik kromozom analizi ( karyo tipleme) için 30.000 tl diyorlar. Başka yerde devlette yapılabilen bir test mi bu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üniversite hastanelerinde ücretsiz yaptırabilirsiniz yalnız sonucun çıkması bir ayı buluyorMerhaba. Özelde Periferik kromozom analizi ( karyo tipleme) için 30.000 tl diyorlar. Başka yerde devlette yapılabilen bir test mi bu?
Peki bunların ikisi aynı şey mi?Üniversite hastanelerinde ücretsiz yaptırabilirsiniz yalnız sonucun çıkması bir ayı buluyor
Evet genetik bölümünden yaptırabilirsinizPeki bunların ikisi aynı şey mi?
Bende özelde 14000 yaptırdımMerhaba. Özelde Periferik kromozom analizi ( karyo tipleme) için 30.000 tl diyorlar. Başka yerde devlette yapılabilen bir test mi bu?
Direkt randevu alınıp gidilebilir mu o bölümeEvet genetik bölümünden yaptırabilirsiniz
Evet canm bende öyle taptm direk tıbbi genetige randevu alıp gidiyorsun benim sonucum 2 buçuk ayda çıktı zaten doktorda 3 ayda çıkar demişti özele o kadar para yagdrmaktansa 2 3 ay beklenebilir tabi acelemiz yoksaDirekt randevu alınıp gidilebilir mu o bölüme
eşinizle aynı gün aynı randevuya mı gittiniz, ya da ayrı ayrı mı randevu almak gerekiyor?Evet canm bende öyle taptm direk tıbbi genetige randevu alıp gidiyorsun benim sonucum 2 buçuk ayda çıktı zaten doktorda 3 ayda çıkar demişti özele o kadar para yagdrmaktansa 2 3 ay beklenebilir tabi acelemiz yoksa
Ayni gün gittim ayri ayri randevu aliyorsun hem esine hem kendi adina aynı andada çıktı sonuçlareşinizle aynı gün aynı randevuya mı gittiniz, ya da ayrı ayrı mı randevu almak gerekiyor?
teşekkürler değerli dönüşünüz içinAyni gün gittim ayri ayri randevu aliyorsun hem esine hem kendi adina aynı andada çıktı sonuçlar