Saç Kesim Şekilleri perma yaptırmayı düşünüyorum bilenler bakabilir mi?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
kızlar benim saçlarım çooooookkkk kuru ve sürekli kopuyorlar ve dolayısıyla da uzamıyorlar.... bakım falan tavsiyesi istemiyorum çünkü saçıma yaptığım bakımın ,döktüğüm paranın haddi hesabı yok... aslında ben biraz meseleyi keşfettim..ben hergün düzleştirici kullanıorum...ve bu da saçımı mahvedio...

şimdi ben perma yaptırsam diyorum, ssadece yıkar çıkarım ve düzleştirici ile işim bitince saçım da biraz kendine gelir.zaten kıvırcık saça da bayılırım... ama işte benim merak ettiğim şey şu:

1)perma sçaı yıpratıyor diyorlar? yani saçımı düzleştiricinin yaptığından daha beter yapar mı ki?
2) saçlarım dediğim gibi çok cansız ve ince... acaba perma yaptırırken allah korusun yanma kopma gibi bir durum olur mu?

perma saçı mahvediyor kuaförüm kendisi söyledi. düzleştirici onun yanında hiç kalır. ilacı da gerçekten iğrenç kokuyor. kuzenimin o güzelim sağlıklı, parlak saçları permayla keçi yününe dönmüştü ve sonunda omzuna kadar kestirdi. hiç tavsiye etmem..

tabiki yıpratır saçını ama daha dolgun gözükür..sonuçta düzleştirincede yıpranıyor..iyi ve güvendiğin kuaföre yaptır..

Bence yaptırmayın ya da çok güvendiğiniz bir kuaföre yaptırın. Annemin de saçı inceydi yaptırdı saçları çok yandı ve de permalı saca bakmak zor bence saçlarınız yipraniksa daha da yıpratmayın derim permayla. Brezilya fonu saçı parlatır canlandırır diyorlar ama araştırın oda yakar mi zararı olur mu bilmiyorum. Hem o zaman düzleştirmek zorunda kalmazsınız 6 ay kalıcı diye biliyorum.saçın uzunluğuna göre fiyatı değişiyor. Benim uzun olduğu için 350 400 civarı bir fiyat vermişlerdi.

kızlar benim saçlarım çooooookkkk kuru ve sürekli kopuyorlar ve dolayısıyla da uzamıyorlar.... bakım falan tavsiyesi istemiyorum çünkü saçıma yaptığım bakımın ,döktüğüm paranın haddi hesabı yok... aslında ben biraz meseleyi keşfettim..ben hergün düzleştirici kullanıorum...ve bu da saçımı mahvedio...

şimdi ben perma yaptırsam diyorum, ssadece yıkar çıkarım ve düzleştirici ile işim bitince saçım da biraz kendine gelir.zaten kıvırcık saça da bayılırım... ama işte benim merak ettiğim şey şu:

1)perma sçaı yıpratıyor diyorlar? yani saçımı düzleştiricinin yaptığından daha beter yapar mı ki?
2) saçlarım dediğim gibi çok cansız ve ince... acaba perma yaptırırken allah korusun yanma kopma gibi bir durum olur mu?
Yaptırınca hep aynı modelden sıkılmayacak mısın

birde hala perma diye birşey var mı en son ben çocukken annem yaptırırdı bu zamanda demode olmaz mı

ben yaptırdım daha once sclarım calı süpürgesi gibi oldu. kendi saclarımda normalde tam pırasa gibi dümdüz uzadıkca ustler duz altlar kıvırcık eski model kadınlara benzedim. saclarımda uzun 3 yıl nerdeyse gecmedi, bidaha da tövbe

Sonuk ince telli ve yagli saclarim vardi.
Perma yaptordim dedigin gibi hic sac duzlestirici yada masa kullanmadim. Saclarim kabardi cok gorundu gozume.. Hergun saclarimi yikarken 3 gun cok rahat kullanabildim. Ufacik bi tokayla vok guzel sekiller yaptim.
Ancak yipraniyo mu dersen evet yipraniyo.. Avuc avuc dokuldu saclarim.. Ama yeterince kabarik gorundugu icin eksikligini hissetmedim.. Perma uzayip uca kadar gelince duzlestiriciye geri dondum.
Suan tekrar yaptirmak istiyorum aslinda ama perma mi yaptirsam boyasam mi kararsizim..

Perma öyle çok cok yıpratma yapmıyor ama belli bi zaman geçmesi gerekiyor saçların kendine gelmesi için. Ancak sizi saçlarıniz sorunlu ise daha beter edebilir yanma yapanlar var. Dökülme de olur.

Bence iyi bi kuafor bulun ona danışın

Kulak memesi hizasinna kadar hatta ceneye kadar ustu duz alti kivircik kullandim yada maşa falan yaptim cok da guzel oluyodu.. Permaliyken mukemmel maşa tutuyo.. Normalde pirasa gibi sekle girmeyen sacim var

Perma yaptır da sağlıksız saçlarının iyice canına oku. Düzleştiriciden kurtulmak için perma dahiyane bir çözüm olur.

Onun yerine iyi bir yerde (çok çok iyi bir yerde) brezilya fönü yaptır. Keratin bakımı yerine geçer kendine gelir saçların.

ben düzleştirici kullanıyorum ama saçımı düzleştirmiyorum bukle yapıyorum o yğzden brezilya fönünü düşünmüyorum...

ama evet çok daha kötü olabilme ihtimali yuksek.....ooooff karasızım:KK43: ankarada iyi bir kuaför bilen var mı peki

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

saclarım yaglı, ince telli pırasa gibidir, fön bile tutmaz.
perma benim icin kurtarıcı olmustu,
üstelik hızını alamayıp tekrar yaptranlardanım ben : )

hic birinde de oyle calı süpürgesi gibi aşırı yıpranma olmadı.
bir kıvırcık sac ne kadar bakımlı/bakımsız gozukuyorsa benimki de o standartlardaydı.

ancak siz kuru ve kırılan sacım var diyorsunuz.
sonucta kimyasal bir işlem gorecek sacınız.
sadece sekillendirmeniz degil boyuyorsanız bu da etkilemis olabilir.

yerinizde olsam bu kadar sevmeme ve memnun kalmama ragmen perma yaptırmaz, düzenli bakım yapardım sacıma.
yaglardan ziyade durulama suyunda kullanılan baım yontemlerini tavsiye ederim.
yagları da kırıklarınız icin sac diplerine degil de uclarına uygulayın.

kuafore de uyelerin yazdıgı dedigi gibi keratin yüklemesi yaptırtabilirsiniz,
hem saclarınız canlanır hem de brezilya fönü ile sekillendirme sorununuzu ortadan kaldırmıs olursunuz.

Hiç kimse memnun kalmamış, ama ben yaptırdım ve memnun kaldım. Sanırım kuaförüm çok iyi. Ama saçlarınız sağlıksızsa denemeyin. Ben de düzleştiriciden kurtulmak için yaptırmıştım. Kendi saçlarım da dalgalı ama değişik bir dalgası vardı ondan yaptırmıştım.

image.jpg
image.jpg bu boyasız saça yaptırdığım permam.jöle kurutma falan yok.yıka ve çık modu.

image.jpg Bu da oryalle sarı renkten döndüğüm siyah saçlarıma yaptırdığım permam.boyalı olduğu için ilki gibi tutmadı ama yine de ben memnunum.siZlere de fikir olsun

X