- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
Tmm bir tarafim oyle diyor Allahin bileceği is diger tarafımda acaba dinlesemmi diyorum offf bu batıl inanç lar niye var ki aklımızı kurcalamaktan başka birşey yokÖyle batıllarla kafanızı yormayın ,içinizi ferah tutun , ALLAH var gam yok. :)) inanmayın sizz.
Bak bunuda yeni duydum bugun cuma gecesiyse sayet no problem ne olacak bu halim bilmem ki☺Persembe aksami aksam ezanindan sonra cuma gecesi diye geçer. Mesela şuan cuma gecesi. Ve çocuk yaomak icin de mubarek bir gecedir. Sakatlik vs gbi birsey yok yani. Kacinilmasi gerekilen geceler pazar gecesi ve carsamba gecesi(yani cmt aksam,sali aksam)
Ay sen beni guldurdun Allahta seni guldursunPerşembe olduğumu deilde perşembe doğduğu mu biliyorum : ))) aklii dengemde sağlam fizikende çok şükür :))))
Ya tabiki ewliyiz sonuçta ama iste aklimdan çıkmıyor persembe akşamları hep bi şüpheSonuçta yaptığımız helal bişey.Sevda8888 canım o günler niye olmuyo ki
Off kafam iyice karıştı ben persembeye odaklandığım için diger gunlerde iliski olmuştur sadece persembe korunuyordum aklimdaki supheden dolayı isler iyice sarpasardi desenizePerşembe gecesi dinimizde Cuma akşamı oluyor en hayırlı gecelerden ben bi işe başlarken cuma günü ya da akşamı olmasına dikkat ederim çocuğumun da o akşam olacak ilişkiden olması çok istediğim bişi ama nasip tabii sadece Çarşamba ve cumartesi geceleri yasaklanmış ilişki için
Ben de duydum hatta eşim dedi banaKızlar iyi akşamlar herkese benim size belki garip hatta sacma gelecek bir sorum var.Eskiden buyukannelerimiz ebelerimiz persembe gecesi cocuk icin iliskiye girilirse sayet çocuğun sakat olma riski var diye tutturmuşlar gidiyorlar biliyorum ne alaka diyorsunuz ama duydugumdan beri her persembe dedikleri aklima geliyor sizde hic duydunuz mu ? Ya da dogru da ben mi geri kalmışım
Bence siz cocuk konusu varsa aklinizda ilişkiye girmeden önce okunacak bir dua var eşinizle birlikte okuyun saçma gelmesin. bunu bana imam nikahindan sonra eşim duymuş hocadan o da bana söylediOff kafam iyice karıştı ben persembeye odaklandığım için diger gunlerde iliski olmuştur sadece persembe korunuyordum aklimdaki supheden dolayı isler iyice sarpasardi desenize
Ibrahim hakki efendi hazretlerinin marifetnamesini okuyun..Kızlar iyi akşamlar herkese benim size belki garip hatta sacma gelecek bir sorum var.Eskiden buyukannelerimiz ebelerimiz persembe gecesi cocuk icin iliskiye girilirse sayet çocuğun sakat olma riski var diye tutturmuşlar gidiyorlar biliyorum ne alaka diyorsunuz ama duydugumdan beri her persembe dedikleri aklima geliyor sizde hic duydunuz mu ? Ya da dogru da ben mi geri kalmışım
Teşekkür ederim canım sagolasin☝"Bismillah, Allahümme cennibne’ş-şeytâne ve cennibi’ş-şeytane mâ razaktenâ " (iliskiye başlamadan önce.)
☝ Son olarak şunu söyleyin ”Allah’ım! Bizden ve bize vereceğin çocuktan şeytanı uzak kıl”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?