Pes edeceğim en sonunda :)

jasmine93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
289
108
31
Kızlar selam :)

İyiliğine çok iyi ama sürekli çağırmasından dolayı insanı bıktıran bir kayınvalidem var sağolsun :)
geçen akşam anneme gittik ananem geldiği için onu görmek istedik onun dışında annem ne zaman isterseniz o zaman gelin der yorulduğumuz için evimize gidip dinlenmemizi ister çünkü onunda öncesinde çalışma hayatı olduğu için halimizi anlar. Geleyim Kv ye ; dün aksam da oradaydık yemek yedik eşim espiri maksatlı olarak dün akşam bir annem bu aksam bir annem döktürdü doyduk çok şükür dedi. bu duyan Kv her aksam gelin oğlum yemek pişiyo dedi:KK57: bende gırgırla devam ettim yoksa gelecekler bana :) sağol anne bizim evimizde de yemek pişsin ki bereketi olsun evimizin dedim. 1 gün pişsin yetermiş al sana bi şok daha:KK57: Kp de evlerinden soğumasınlar evlerine alışsınlar diyo zaten her zaman ılımlıdır canım babam benim :) ama yok kadın benimde bu lafım yanlış demiyor.
zaten ev kendi kendine toplanıyo temizleniyo ya da biz karıkoca zaman gecirmek istemiyoruz gelelim senin dizinin dibine sürekli :)
iyidir severim kendisini ama bu hatunun bu huyunu nasıl değiştiricem bilmem..

huy değişmez, hele bu yaştan sonra hiç değişmez...

siz de ince ince kırmadan karşılık verirsiniz ki vermişsiniz de.
aman en kötü huyu sürekli çağırması olsun bir de, ne kaynanalar var.

Ne güzel işte canım kadın hergün yemek yapıyor keşke benim kv de yapsa da her akşam orda yiyip evimizd gelsek:63:

Bu huy değişmez , şimdi güzel güzel anlatıyorsun ama bir süre sonra baygınlık gelecek bu tavırlardan.

huy değişmez, hele bu yaştan sonra hiç değişmez...

siz de ince ince kırmadan karşılık verirsiniz ki vermişsiniz de.
aman en kötü huyu sürekli çağırması olsun bir de, ne kaynanalar var.
Haklısınız ama zaten yoğun çalışıyoruz eve gec gidiyoruz evimize gidebileceğimiz günlerde de sürekli gelin gelin daralıyorum kalpte kırmak istemiyorum ben anlayıssız olmasına kızıyorum

Ne güzel işte canım kadın hergün yemek yapıyor keşke benim kv de yapsa da her akşam orda yiyip evimizd gelsek:63:
Bu bir nevi bakış açısı aslında..
ben evime gideyim kendi yemeğimi yapayım eşimle evimde vakit gecireyim istiyorum. ee çalışıyorum evde işlerim de oluyor
birde işten gidiyorum orda da akşam çayları hiç yalnız içilmez 10-12 kişi oluyor ee bide çay servisi onca kişiye toplaması kalkması hizmetten gocunmam kesinlikle ama bütün günün yorgunluğundan sonra zor gelmiyor desem yalan olur yani

Bu bir nevi bakış açısı aslında..
ben evime gideyim kendi yemeğimi yapayım eşimle evimde vakit gecireyim istiyorum. ee çalışıyorum evde işlerim de oluyor
birde işten gidiyorum orda da akşam çayları hiç yalnız içilmez 10-12 kişi oluyor ee bide çay servisi onca kişiye toplaması kalkması hizmetten gocunmam kesinlikle ama bütün günün yorgunluğundan sonra zor gelmiyor desem yalan olur yani
Ayy senin olay farklıymış 10 12 kişi olsa bende gitmek istemezdim ama hamileyim yemek yapmak o kadar zor geliyorki o yüzden dedim ben.. Ama senin olay farklı canım eşinle konuşsan yoruluyorum desen evimde yemeğimi yemek istiyorum falan desen eşin anneni bi şekilde reddedebilirde sen bişe desen kv ye kötü olursun

tatlı dille söyle laf arasında geç geliyoruz yoruluyor yiyip yatıyoruz falan de bence, aranız iyise bu yüzden bozma aranızı

benimkide öyleydi ilk başlarda, ama biz yemek için gün belirledik hem benim aileme, hem eşimin ailesine. artık bizim tavrımızı anladığı için bu konuda pek bişey diyemiyo, dese bile olmaz biliyo.

Canım benim evliliğin 4. senesinden sonra azalarak yok oluyor bu istekler.
Sadece ara ara laf çarpıtmak için kullanılıyor "hiç gelmiyorsun, etmiyorsun"lar.
geçecek biraz daha sabır.

konu sahibi ne demek istediğini anlıyorum haklısın da ancak şu günlerde böyle bi kaynanaya çok çok ihtiyacım var

keşşke o kaynana benim kaynanam ossaydı :KK70:

Ayy senin olay farklıymış 10 12 kişi olsa bende gitmek istemezdim ama hamileyim yemek yapmak o kadar zor geliyorki o yüzden dedim ben.. Ama senin olay farklı canım eşinle konuşsan yoruluyorum desen evimde yemeğimi yemek istiyorum falan desen eşin anneni bi şekilde reddedebilirde sen bişe desen kv ye kötü olursun
Eşim de istemiyor ki oda eve gitmek istiyor ama diretme var :)

tatlı dille söyle laf arasında geç geliyoruz yoruluyor yiyip yatıyoruz falan de bence, aranız iyise bu yüzden bozma aranızı
aramız iyi çok şükür bende böyle bi sebepten bozulsun istemem hep laf arasında ima ediyorum da kendi birşeyi düşünüyorsa karşısındakini dinliyormus gibi yapıyor ama icraata gelince sıfır :)

benimkide öyleydi ilk başlarda, ama biz yemek için gün belirledik hem benim aileme, hem eşimin ailesine. artık bizim tavrımızı anladığı için bu konuda pek bişey diyemiyo, dese bile olmaz biliyo.
Ne güzel, aslında dışardan güzel bişey gibi görünüyo ama çalışırken gerçekten herkesin gönlünü yapmaya çalışmak cok zor
insan evi haricinde kendine de zaman ayırmak istiyor

X