pes ettim artık...

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
Merhaba uzun zamandirgiremedim hayırlı müjdeler yazmak isterdim amaolmuyor bu kader bana gülmüyor talihsizlik yakıştı yakama senelerdir bırakmıyor. Artık yolun sonunageldim görücü usulü birine evet diyeceğim gönül isterdiki sevdiğim içimkanımın çektiği bi adamla evleneyim içim de bi nebze olsa heyecan olsun ama olmadı senelerdir tüm kapılar yüzüme kapandı ne hayatım ne aşk ne arkadaşlık hep darbe düzelir dedim imtihan dedim düzelmedi ama artık mecburum ailem okadar laf sokuyor ki evlen evlen diye bu evde bi fazlalıolduğunumu düşünüyorum 29 yaşa doğrugidiyorum babam gelen bi daha gelmez diyor kapıda kalacağımı düşünüyor keşke kader gülse idi bi mucize olsa idi ama olmadı

Sırf evde kalmayayım,evleneyim diyenlerin çoğu yanıyor. Sakın öyle bir hata yapma derim. Görücü usulü bile olsa gör,tanı, seversen evlen. Evlenmek için evlenme.

Merhaba uzun zamandirgiremedim hayırlı müjdeler yazmak isterdim amaolmuyor bu kader bana gülmüyor talihsizlik yakıştı yakama senelerdir bırakmıyor. Artık yolun sonunageldim görücü usulü birine evet diyeceğim gönül isterdiki sevdiğim içimkanımın çektiği bi adamla evleneyim içim de bi nebze olsa heyecan olsun ama olmadı senelerdir tüm kapılar yüzüme kapandı ne hayatım ne aşk ne arkadaşlık hep darbe düzelir dedim imtihan dedim düzelmedi ama artık mecburum ailem okadar laf sokuyor ki evlen evlen diye bu evde bi fazlalıolduğunumu düşünüyorum 29 yaşa doğrugidiyorum babam gelen bi daha gelmez diyor kapıda kalacağımı düşünüyor keşke kader gülse idi bi mucize olsa idi ama olmadı

aile çok önemlidir
ama ne aile için, ne yaş için, ne de herhangi başka bir şey için (sağlıkla ilgili bir zorunluluk olur, o da nasıl olursa, o ayrı)
bunu yapma!

ha, istiyorsan tanış, bir bak, ama içine sinmezse evet deme!
o adamla sen yaşayacaksın, ailen değil!!!

yalnız, profilde yaş 29 öğrenci yazıyor???
çalışıyor musunuz?

Bi evlenen pişman bi evlenmeyen...
Hayat çok tuhaf...
Evlenmeden önce KK yı keşfetseydim bir kere daha düşünürdüm evlenmek için...
insan yeri geliyor çok sevdiği yıllardır çıkıp evlendiği adamla anlasamiyor...bbide sevmeden evlenmek daha büyük bir cesaret gerçekten...

Sırf aile komşu baskisi icin evlenme sevmeyince kanin kaynamayinca olmuyo ne yazıkki cogu insan evlenince severim diyo ama yinede sevilmiyo bide cocuk olunca sevmedigin bir insanla omur tuketmekten başka bişey olmuyo neyazikki

Yapma bunu sakin kendine yeri geliyo deli gibi asik oldugumuz insanlar bile cileden cikartiyo ki sevmedigin birine katlanmak cekilmez cile kiyma kendine aski sevgiyi gectim hoslanmadigin biriyle nasil ayni yataga gireceksin:KK43:

29 yaş ne ki? Sakın ailenden kurtulmak için evleneyim deme. İyice tanı seversen sana uygunsa evlen. Yoksa ısınmadığın biriyle olmaz.
Evlilik çok severken bile çekilmiyor, bir de sevgi olmazsa ne anladım ben bu işten.

duygusal azcık bir hoşlantı dahi yoksa kendine hiç kıyma bence.Günümüz evlilikleri hep maddiyat üzerine sen anladıgım kadarıyla duygusal bir insansın ailen yasamıcak bir ömür boyu evleneceğin kisiyle gerisini sen düsün

Inanamiyorum aileler cocuklarini nasil goz gore.gore mutsuz evliliklere mahkum ediyorlar ..

Sirf ailen veya bir baskasi icin evlenme, kim ne derse desin umursama ..
Sen icine sindigi kisiyle evlen yuvani kur ..

Oyle sirf evlenilmek icin , evlenilmez. .
Bu senin hayatin ve daha cok gencsin ! Lutfen kendine boyle bir kotuluk yapma ..

Rabbim sicaklik versin kalbine kuzum,bi nebzede olsa begendiyssn konus et isinirsin kestirp atma

Mutsuz bir evlilik hayatı yaşamaktansa bekar bir ömür daha iyidir.
Acele etme ve hiç kimsenin etkisi altında kalma.
Bu hayat senin hayatın. Mutsuz olacaksan bile bu senin seçiminden kaynaklı olsun başkalarının değil!

İçinden ne geliyorsa onu yap. Sırf evlenmiş olmak için evlenme sakın.
Ayrıca yaşın da öyle çok büyük değil, kasma kendini.

ben severek evlenmek istiyorum ama bi türlü olmuyor babamölmeden seni baş göz edeyim yoksa gözüm arkada kalacak diyor ama neden bu baskı heryerde bu yıldım valla burda evlenen arkdşlar bi çok sorun çekiyor görüyorum

ben severek evlenmek istiyorum ama bi türlü olmuyor babamölmeden seni baş göz edeyim yoksa gözüm arkada kalacak diyor ama neden bu baskı heryerde bu yıldım valla burda evlenen arkdşlar bi çok sorun çekiyor görüyorum
Seni en iyi anlayan benim ben 25 yasindaydim cevremdeki insanlar yüzünden hic tanimadigim sevmedigim biriyle evlendim 16 senelik evliyim halende icim isinmadi ama evliyim sadece millet evlenmiş desin diye evlendim.Tabi onlar degil tanimadigi insanla hayati paylasan ayni evde uyuyan cok kez ayrılmayı düşündüm ama oda olmadi aynen devam ediyorum esimde bana asik değil sadece evliyiz......

Seni en iyi anlayan benim ben 25 yasindaydim cevremdeki insanlar yüzünden hic tanimadigim sevmedigim biriyle evlendim 16 senelik evliyim halende icim isinmadi ama evliyim sadece millet evlenmiş desin diye evlendim.Tabi onlar degil tanimadigi insanla hayati paylasan ayni evde uyuyan cok kez ayrılmayı düşündüm ama oda olmadi aynen devam ediyorum esimde bana asik değil sadece evliyiz......
9 Yaşında mı evlendiniz?

Fazlalıkmışsın gibi hissettirmeleri çok acımasızca seni evlenmeye zorlayamazlar
Kendi paranı kazanıyorsan ayrı eve çıkma ihtimalin yok mu?

X