Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bundan 2 sene önce çıktığım bi çocuk vardı halen daha bana mesaj atıyo ama benim yakın arkadaşlarımada mesaj atıyomuş benim için sevgilisi varmış mı diye sorular soruyomuş sizce beni halen daha seviyomudur yoksa vakit geçirmek için mi beni soruyodur
ben ayrılmıştım çünkü beni çok sıkıyodu sürekli arıyodu mesaj atıyodu 1 dk cevap vermezsem hemen neden mesaj atmıyosun diye sıkıyodu beni ben de açıkçası deliler gibi aşık değildim hoşlanıyodum ama
ben ayrılmıştım çünkü beni çok sıkıyodu sürekli arıyodu mesaj atıyodu 1 dk cevap vermezsem hemen neden mesaj atmıyosun diye sıkıyodu beni ben de açıkçası deliler gibi aşık değildim hoşlanıyodum ama
o ayrılmış olsa birini bulamadığından gelmiş diyebilirdim ama siz ayrılmışsınız belki hala seviyodur bilemedim valla ne desem :) sizinle konuşmayı isterse bu soruları ona sorarsnız yok eskisi gibi olmaz diyorsanız konuşmayın bile boşverin