PEŞİMİ BIRAKMIYOR....

ikn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
71
5
bundan 2 sene önce çıktığım bi çocuk vardı halen daha bana mesaj atıyo ama benim yakın arkadaşlarımada mesaj atıyomuş benim için sevgilisi varmış mı diye sorular soruyomuş sizce beni halen daha seviyomudur yoksa vakit geçirmek için mi beni soruyodur

bana günde 2-3 kere mesaj atıyo ama ben cevap vermek istemiyorum

ben ayrılmıştım çünkü beni çok sıkıyodu sürekli arıyodu mesaj atıyodu 1 dk cevap vermezsem hemen neden mesaj atmıyosun diye sıkıyodu beni ben de açıkçası deliler gibi aşık değildim hoşlanıyodum ama

ben ayrılmıştım çünkü beni çok sıkıyodu sürekli arıyodu mesaj atıyodu 1 dk cevap vermezsem hemen neden mesaj atmıyosun diye sıkıyodu beni ben de açıkçası deliler gibi aşık değildim hoşlanıyodum ama
o ayrılmış olsa birini bulamadığından gelmiş diyebilirdim ama siz ayrılmışsınız belki hala seviyodur bilemedim valla ne desem :) sizinle konuşmayı isterse bu soruları ona sorarsnız yok eskisi gibi olmaz diyorsanız konuşmayın bile boşverin

bu seni gerçekten seviyor demektir

aşık değilseniz neden ilgileniyorsunuz ki?boşverin gitsin aradan geçmiş iki yıl bir de...

X