PGT hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Valla yolun başına değil sonuna geldim 🙈
Son 3 dondurulmusum kaldı..
4ncu denemem nolcak blmiyorum pgt için yeniden baslamam gerek onuda düşünmüyorum şuan..
Tek seferde olsun isterdik ama nasip değilmiş hayırlısı böyleymiş..
🤗
Pgt icin niye yeniden basliyorsunuz kuzum. Dondurulmuslardan gonderebiliyorsun.

Pgt icin niye yeniden basliyorsunuz kuzum. Dondurulmuslardan gonderebiliyorsun.
Doktor daha çok embriyo olursa daha iyi olur dedi..
5.gun oldukları için tekrar dondur tekrar cozdur dayanması da risk dedi.. blmiyorum.
Yani o dondurulmuslarda duracak yeni tedavide de toplanacak dedi ama işte blmiyorum.
3 taneden iyilerini secip koydurucam ya da..
Nasip inşallah. İkinci icinmi tedaviye baslayacaksi 🤗

Merhaba ben de pgt yaptırıcam. Yarın yumurtalar toplanıcak. 3.gün pgt işlemi uygulanıcak 5.gün transfer. O 2günü dondurucaklarmıkiii?? 😱
Buyuk ihtimal dondururlar. Zaten size bir kagit imzalatiyorlar. Dondurulmus embriyo bozulabilir bundan mesul degiliz gibisinden. Yani herseyi bilerek isteyerek imza atiyoruz atmistik bizde. Dondurulup acildigindada 100 de 100 hic bozulma olmamisti.

Doktor daha çok embriyo olursa daha iyi olur dedi..
5.gun oldukları için tekrar dondur tekrar cozdur dayanması da risk dedi.. blmiyorum.
Yani o dondurulmuslarda duracak yeni tedavide de toplanacak dedi ama işte blmiyorum.
3 taneden iyilerini secip koydurucam ya da..
Nasip inşallah. İkinci icinmi tedaviye baslayacaksi 🤗
Evet kuzum basladim 12sinde tekrar kontrolum var 21 inde transferim var. Dondurulmuslarin uzerinden 3 yil gecti bakalim transfer gunu hersey belli olur. Simdi aklima geliyorda ne kadar cok stres atlatmisiz. Transfer gunu bozuldu diyecekler diye odum kopmustu

Evet kuzum basladim 12sinde tekrar kontrolum var 21 inde transferim var. Dondurulmuslarin uzerinden 3 yil gecti bakalim transfer gunu hersey belli olur. Simdi aklima geliyorda ne kadar cok stres atlatmisiz. Transfer gunu bozuldu diyecekler diye odum kopmustu
Dondurulmuş mu olucaksin canim

Dondurulmuş mu olucaksin canim
Evet canim 3 yillik duruyor dondurulmus embriyo en son 2 ay once aradiklarin da hic birinde sıkinti Yok demislerdi bakalim cozdururken belli olur umarim bis3ley olmamistir

Evet canim 3 yillik duruyor dondurulmus embriyo en son 2 ay once aradiklarin da hic birinde sıkinti Yok demislerdi bakalim cozdururken belli olur umarim bis3ley olmamistir
10 yıl sonra bile koyduran var hicbirsey olmaz inşallah.
Pgtlimi peki?

• Beğen
Reactions: Z P
10 yıl sonra bile koyduran var hicbirsey olmaz inşallah.
Pgtlimi peki?
Evet canim 7 tane normal 1 tane pgtli embriyo var. Biz sadece pgtli olani yaptircaz. Tutsada tutmasada iptal ettircez digerlerini.

Ne güzel 🤗 çok soru sordum kusura bakma canim. İnşallah güzel sonuçlar alirsinz🤲
Olsun canim birbirimizi tanimaya calisiyoruz. Aklina takilanlar olurss sorabilirsin. 8 yillik tecrubem var 🧚🏽‍♀😀

Back
X