- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #23.321
deniz yasın kac bılmıyorum ama kromozom sorunlarında tabıı kı tercıh sana kalmıs ama pgd teknıgını kullanmani onerırım.
saglıklı embryoyu bulmak ıcın embryoya yapılan bıopsı.
ben senın yerınde olsam asılamayla ugrasmam , dırekt tup bebege gecerım
ama yasın cok gencse bılemem.
evet pgd yi dr önermişti tüp bebekde ki işlemlerin zorluğundan korktuğum için aşılamaya yönelmiştim
bu arada yaşım28
evet pgd yi dr önermişti tüp bebekde ki işlemlerin zorluğundan korktuğum için aşılamaya yönelmiştim
bu arada yaşım28
Kromozom anomalisi varsa aşılamayla uğraşmaya gerek yok bence. Tüp bebek o kadar zor bir işlem değil ama stresi var buna bir de pgt eklenince zor oluyor ama çaremiz bu.
benim görümcem de hollandada ,sen tam olarak neresindesin ..Tmm canim ver msn i kaydediyim ben once Alara istedim ama burada soylemesi zor olur inceltme isaretini kullanmadiklar icin
Dilara ile degistirdik ama gorumcem yeni bir isim soyledi oda esimin hosuna gitti Eflin buyuk ihtimal o olacak canim
Anlamida cennet kapilarindan birinin ismiymis buyuk kizimin ismide burada hic duyulmamis duyanin hosuna gidiyor
Almina ve Eflin
Haber veririm canim burada ilk zamanlar ayde 1 kere gidiyorsun 30 haftaliktan sonra 2 haftada bir gidiyorsun
36 dan sonrada her hafta eger 40 i gecersen ikigunde bir benim buyuk kiz 42 haftalik dogdu son zamanlarda hergun hastanedeydik
Valla ne olursa olsun eger senin ve bebegin sagliginda bir problem yoksa normal dogurtuyorlar orada tup bebekte
Ikizde hemen sezeryana aliyorlar ama normal dogum kadar rahati yok ben dogumdan geldim evde temizlik yaptim
Bu arada ben Hollanda da yasiyorum
sağol inciÖzlemcim hayırlı haberlerle gel inş.
Delikız maşallah.
valla ben seni ekledim ama sende sorun vardı ,istersen yeniden vereyim yeniden deneÖzlem CANIM simdi telden giriyorum
Aksam eklerim faceden inş
DeliKiz seninle eklesmistik hatırlıyor musun
Hala olmadı galiba
mesela benim dr transfer yapılırken beni uyuttum
tüp bebekde de uyutacak mı
yada neler yapıyor tüp bebek de bu konuda çok bilgisizim:)
mesela benim dr transfer yapılırken beni uyuttum
tüp bebekde de uyutacak mı
yada neler yapıyor tüp bebek de bu konuda çok bilgisizim:)
benim görümcem de hollandada ,sen tam olarak neresindesin ..
RABBİM sağlıkla doğmasını nasip eder inş. EFLİN hanımın ..
bana bi seçim yapmadın ama
evet ben de normal isterdim ama malesef ikizde sezeryan yapıyorlar bi de bende miyom var kanama çok olacağından normal yapsalar da yapmıyorlar
evet sezeryan daha zor ama olsun ne yapalım artık herşey onlar için yeterki sağlıkla doğsunlar da
sağol inci
valla ben seni ekledim ama sende sorun vardı ,istersen yeniden vereyim yeniden dene
Canim erkek ismi nedense hic bulamiyorum ama tek ilk hamileligimde oglum olursa umut koyucam demistim
Cok umut ettigim icin kiz oldu saglikli sihatli cok sukur ben dusundugum isimleri yazdimki sanada secim olsun diye
Belki iclerinden birini begenirsin sende kizina koyarsin diye dusundumama senin dusundugun hatta esinin dusundugu isim de cok guzel benim annem in ismi Ayse idi kayin validemin ismi de Mine idi ikiside vafat ettigi icin ilk kizima AyseMine cok istedim
Ama kizkardesim Almina dedi esim cok begendi daha hamileligim belli degilken kiz olursa Almina olacak dedi
Onun istedigi olsun istedim kirmak istemedim ikinciyi ben koyucam dedim yine onun istedigi oldu e tabiki benim de hosuma gitti
Yoksa imkani yok kabul etmezdim
erkeği biz baştan beri mehmet çınar olarak istemiştik
iki babanın da adı mehmet onların gönlü olsun istedik
çınarı da uzun zamandır oğlumuz olursa koyarız diyorduk
kızı da ben koymak istedim ama karar veremedim
büşra müjdeli haber demek anlamı çok güzel bizim için müjdeli bir haber olduğundan ,yanına da elifi çok seviyorum elif olsun istedim
incinazı da sevdim
babası ahsen diyor ,ahsenin anlamı da en güzel demek ama bana kaba geliyor
sence üç isimden hangisi daha hoş geliyor kulağa
ayşe mine de çok güzel ben de severim ayşe mineyi
bu arada msn verdim ekledinmi gelmedi bana bişey
Ozaman bir senden bir babadan olsun iki cocugunuzun isminide ikiniz koymus olun
Busra Ahsen guzel olur Busra Incinaz olmaz bence su Naz olmasa olurda
Busra Elif yada Busra Ahsen ikisinden biri ikiside cok hos bence
Ben suanda ipad den giriyorum nete bundanda kaydedemedim ya
Leptap i acincada kizim birakmiyo butun dugmelerini yedi hep
Aksam insallah ekliycem canim cok cok tesekkur ederim bu arada cogu kisiye burdam msj attim
Face adresimi ama birtek sen hemen cvp verdin cook sagol
yok kızı ben koyacağım
önerilerini düşüneceğim teşekkür ederim
ne demek özlem duygular karşılıklı
sen de beni merak ettin hemen yazdın o da benim gözümden kaçmadı
sağolasın özlemMerak edilmiycek gibi degilki okadar alistim ki 1 gun gormesem merak ediyorum hepinizi
Bazen cvp veremiyorum ama hep takipteyim
Bu arada hollanda da tam olarak nerede oldugumu sormussun unuttum yazmayi
Zoetermeer de sizinkiler nerede oturuyor?
sağolasın özlem
apeldoorn bizimkiler de ..
Sende sagol canim
Yakinmis bize cokda uzak degil yani
İnşallah cnm vallahi en az 37 dediğin gibi ...Evet çok şükür. En az 37'de doğar inş. Sağol Hazadem ya, bizi meraktan kurtardın :)
Normal kuzum normal sanki etin esnio dimi :)Ya bugun yine kötüyum simdi kendime kahvaltı hazırlamam gerek mecalim yok
Kızlar sizde böyle oluyormuydunuz benim haftalardayken
Ve karnım ağrıyo ayağa kalktım az once sanki yırtılacakmis gibi oldu
Acaba bunlar normal mı doktora mı gitsem ne bu halsizlik
Sorularımı cevaplarsanız sevinirim
Vallahi cnm sorma çok korktum çünkü içimde vardı sıkıntı ama şükürler olsunki ikiside sağlıklı ...hazade ile insan zekasının gerekli hallerde ne kadar hızlı çalışabildiğini gördük:)
birşeyler olduğu belliydi, bu kadar habersiz bırakmazdı naz.
neyse ki iyiymiş şimdi.
saol hazade.
Ne demek canım bende çok merak ettim ama başta aklıma gelmesi gereken son şeyde gelde ama sonunda ulaştık çok şükür ...Hazadem tebirkler, bunu akıl edememistik , aklına saglık.
kotu bır sey olmamasına sevındım cok sukur . neyse ıcımız rahatladı artık :) normal hayata gerı donebılırız.
hazade süpersin canım iyi ulaşmışsın naza.
onlar da iyilermiş şükür, pek sabırsız çıktı kızı, dursun az daha.
10 dakika engeliBenim evin yeri çok ters. Karşıyı bilmeyen biri hiç bulamaz. Hem de Üsküdar'dan ileride.. Senin yoluna da ters. Bende araba var canım. Gelirim inşallah Düşündüğün için çok sağol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?