Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kromozom anomalisi varsa aşılamayla uğraşmaya gerek yok bence. Tüp bebek o kadar zor bir işlem değil ama stresi var buna bir de pgt eklenince zor oluyor ama çaremiz bu.

mesela benim dr transfer yapılırken beni uyuttum

tüp bebekde de uyutacak mı

yada neler yapıyor tüp bebek de bu konuda çok bilgisizim:)

benim görümcem de hollandada ,sen tam olarak neresindesin ..
RABBİM sağlıkla doğmasını nasip eder inş. EFLİN hanımın ..
bana bi seçim yapmadın ama
evet ben de normal isterdim ama malesef ikizde sezeryan yapıyorlar bi de bende miyom var kanama çok olacağından normal yapsalar da yapmıyorlar
evet sezeryan daha zor ama olsun ne yapalım artık herşey onlar için yeterki sağlıkla doğsunlar da

Özlemcim hayırlı haberlerle gel inş.
Delikız maşallah.
sağol inci

Özlem CANIM simdi telden giriyorum
Aksam eklerim faceden inş
DeliKiz seninle eklesmistik hatırlıyor musun
Hala olmadı galiba
valla ben seni ekledim ama sende sorun vardı ,istersen yeniden vereyim yeniden dene

Tüp bebekte 10-12 gün yumurta geliştirici iğneler kullanılıyor. Ardından yumurtalar toplanıyor. Toplama işlemi anestezili oluyor. Oluşan embriyolara, durumlarına göre 3.-4. ve 5.gün genetik inceleme yapılıyor. Ardından sağlıklı bulunursa transfer gerçekleştiriliyor. Transfer işleminde uyutulmuyorsun, gerek de yok zaten.

transfer çok basit bir işlem. uyutmaya hiç gerek yok ki. böyle bir talepte bulunmana bile gerek yok bence. rahat ol sonucu merak etmek dışında bir stres yaşamayacaksın.

Canim erkek ismi nedense hic bulamiyorum ama tek ilk hamileligimde oglum olursa umut koyucam demistim
Cok umut ettigim icin kiz oldu saglikli sihatli cok sukur ben dusundugum isimleri yazdimki sanada secim olsun diye
Belki iclerinden birini begenirsin sende kizina koyarsin diye dusundumama senin dusundugun hatta esinin dusundugu isim de cok guzel benim annem in ismi Ayse idi kayin validemin ismi de Mine idi ikiside vafat ettigi icin ilk kizima AyseMine cok istedim
Ama kizkardesim Almina dedi esim cok begendi daha hamileligim belli degilken kiz olursa Almina olacak dedi
Onun istedigi olsun istedim kirmak istemedim ikinciyi ben koyucam dedim yine onun istedigi oldu e tabiki benim de hosuma gitti
Yoksa imkani yok kabul etmezdim

erkeği biz baştan beri mehmet çınar olarak istemiştik
iki babanın da adı mehmet onların gönlü olsun istedik
çınarı da uzun zamandır oğlumuz olursa koyarız diyorduk
kızı da ben koymak istedim ama karar veremedim
büşra müjdeli haber demek anlamı çok güzel bizim için müjdeli bir haber olduğundan ,yanına da elifi çok seviyorum elif olsun istedim
incinazı da sevdim
babası ahsen diyor ,ahsenin anlamı da en güzel demek ama bana kaba geliyor
sence üç isimden hangisi daha hoş geliyor kulağa
ayşe mine de çok güzel ben de severim ayşe mineyi
bu arada msn verdim ekledinmi gelmedi bana bişey

Ozaman bir senden bir babadan olsun iki cocugunuzun isminide ikiniz koymus olun
Busra Ahsen guzel olur Busra Incinaz olmaz bence su Naz olmasa olurda
Busra Elif yada Busra Ahsen ikisinden biri ikiside cok hos bence
Ben suanda ipad den giriyorum nete bundanda kaydedemedim ya
Leptap i acincada kizim birakmiyo butun dugmelerini yedi hep
Aksam insallah ekliycem canim cok cok tesekkur ederim bu arada cogu kisiye burdam msj attim
Face adresimi ama birtek sen hemen cvp verdin cook sagol

hazade süpersin canım iyi ulaşmışsın naza.
onlar da iyilermiş şükür, pek sabırsız çıktı kızı, dursun az daha.

yok kızı ben koyacağım
önerilerini düşüneceğim teşekkür ederim

ne demek özlem duygular karşılıklı

sen de beni merak ettin hemen yazdın o da benim gözümden kaçmadı

yok kızı ben koyacağım
önerilerini düşüneceğim teşekkür ederim

ne demek özlem duygular karşılıklı

sen de beni merak ettin hemen yazdın o da benim gözümden kaçmadı

Merak edilmiycek gibi degilki okadar alistim ki 1 gun gormesem merak ediyorum hepinizi
Bazen cvp veremiyorum ama hep takipteyim
Bu arada hollanda da tam olarak nerede oldugumu sormussun unuttum yazmayi
Zoetermeer de sizinkiler nerede oturuyor?

10 dakika engeli Benim evin yeri çok ters. Karşıyı bilmeyen biri hiç bulamaz. Hem de Üsküdar'dan ileride.. Senin yoluna da ters. Bende araba var canım. Gelirim inşallah Düşündüğün için çok sağol...

Sende sagol canim
Yakinmis bize cokda uzak degil yani

evet yakın sanırım
görümcem de hamile biliyormusun
benden mi kıskandı ne 2 oğlu var ,bi süredir yapsammı yapmasammı diyordu ama uğraşıyordu da olmuyordu sanırım ben çaktım durumu
sonra bi gün demesinmi hamileyim şaştım kaldım

bu arada idrarım temiz çıkmış çok şükür enfeksiyonu atlatmışım ,şekerim de gayet düşük çıkmış ..
çok şükür iki sorunu da hallettim
artık bunun şerefine bugün şekerli ne yesem bilemedim

Evet çok şükür. En az 37'de doğar inş. Sağol Hazadem ya, bizi meraktan kurtardın :)
İnşallah cnm vallahi en az 37 dediğin gibi ...
Ne demek incim vazifem :)))

Normal kuzum normal sanki etin esnio dimi :)
Ama yinede huzursuzsan bir git doktora rahatla ama bence normal bende yaşadım ..

hazade ile insan zekasının gerekli hallerde ne kadar hızlı çalışabildiğini gördük:)
birşeyler olduğu belliydi, bu kadar habersiz bırakmazdı naz.
neyse ki iyiymiş şimdi.
saol hazade.
Vallahi cnm sorma çok korktum çünkü içimde vardı sıkıntı ama şükürler olsunki ikiside sağlıklı ...

Hazadem tebirkler, bunu akıl edememistik , aklına saglık.
kotu bır sey olmamasına sevındım cok sukur . neyse ıcımız rahatladı artık :) normal hayata gerı donebılırız.
Ne demek canım bende çok merak ettim ama başta aklıma gelmesi gereken son şeyde gelde ama sonunda ulaştık çok şükür ...

hazade süpersin canım iyi ulaşmışsın naza.
onlar da iyilermiş şükür, pek sabırsız çıktı kızı, dursun az daha.

Ewet cnm vallahi durmuo Eylül hanım yerinde aceleci sıpa :)))

Rica ederim canım
Evin yeri çok kolay, gittiğimizde göreceksin :)
Üsküdar meydandan yukarı çıkıyorsun, dümdüz gidiyorsun. 5 dakika ya sürüyor ya sürmüyor. Bulamazsan haberleşiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…