Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnş canım. Hem senin bızdıklarını da mıncıklarız, yarın Arda paşayı mıncıklayacağımız gibi

Ay insallah dusunmesi bile cok guzel belki ben gelene kadar sende ya hamis olursun
Yada yeni dogurmus olursun belkide senin bebisi gormeye geliriz cunki biz kurban bayramina gelmeyi dusunuyoruz
Tam yazin degil yani neyse hadi bizde yatalim yarin bendende cok cok selam soylersin kzlara
Yarin topik bombs olacak ya uf neyse pazartesi sohbetlesiriz iyi geceler opuyorum hepinizi
Arda bebegi benim yerime opermisin boyle o mis kokusunu icine cek misssssss

İnş canım hayırlısıyla :)
Seve seve öperim Aleyküm selam. Allah rahatlık versin. Minik kızını ve seni öpüyorum.

Canım arkadaşım allah razı olsunnn ,çok zor mervem sorma insanın yanında kimse olmayınca dahada zor..O kadar agladımki yogun bakımda bi yandan acı çektim bi yandan yavruma acıdım bi yandanda yanlızlıgıma
Taki annemin sesini duyana kadar..
3 HAFTA kalır inşallahh küveze girmesinden çok korkuyorum..
Saglıkla bi kucagıma alsam..
Rabbim kimseye yaşatmasın bu sıkıntıları..

Hazadem dedektif olmalıydıSüper para kazanırdı valla

Kuzummm senin bu bulantılarla başın dertte..
Bol bol patates haşla ye limon ye keser belki yaa..
Kız sen mısırı yiyemedin bende aşure yiyememiştim
Gerçi dün sagolsun arkadaşım getirdi yedim 1 tabak

Topiği ben kapattım ben açayım
Herkese hayırlı sabahlar, iyi pazarlar

Günaydınn incimm kim kim buluşuyorsunuz????

selam herkese ..

özlem çok geçmiş olsun

chnb sana birşey soracağım ..
göğüs kalkanı kullanıyormuydun ,sen ya da mattika ikinizden biriydi sanırım ama emin deilim bahsetmişti..

nasıl kullanıyorsunuz anlatabilirmisin acaba ?

bir de göğüs pompası aldınız mı ? aldıysanız hangi marka tercih ettiniz ? bir de biberon ısıtcı aldınız mı ? bu konularda tercihlerinizi merak ediyorum

şimdiden teşekkürler

göğüs kalkanı chnb almıştı iyi oluyo demişti. ilk günlerde sızma çok oluyo sızan süt boşa gitmemiş oluyo. göğse takıyosun sadece.
lansinoh manuel pompa aldım ama pek kullanmadım, zaten hep bebeğimin başındayım biberon vermek hoşuma gitmedi ama ilaç kullanmam gerekir vs diye aldım.
biraz yavaş sağıyo manuel olduğu için ama o fiyata gayet iyi, sanırım elektrikli olanları iyi oluyo.
sezeryan olursa diye medelanın biberonunu aldım o kadar para verdim, emmeden akıtmıyo ki bebek anne göğsünü unutmasın, 3-5 defa kullandım, dolayısıyla biberon ısıtıcım da yok.
sana belki lazım olur 2 bebekle ama tecrübeli arkadaşlarımdan gördüğüm eğer mama vericeksen tekrar ısıtmak doğru değil, odalarında termos bulundurup hemen mama hazırlıyolardı.
hiç bilmiyorum bile biberon ısıtıcısı nasıl bişey

Canım çoookkk geçmiş olsun bebişten fırsat bulup giremedim ama hazadeyi aryıp öğrendim haberlerini. Allah zamanınında doğmayı nasip etsin. Canım hep dinlen annen yanında galiba moral de önemli kayınpedere filan da sıkma canını. Dualarımdasın...

Delikız ben başlar da 3. günden sonra kalkan kullandım philips avent 30 tl ydi. birinden emerken diğerine takıyordum 20 cc ye yakın akıyordu onları biriktirip dondurucuya koydum. ama şu an daha çok emiyor o kadar süt olmuyor...

medela elektrikli aldım çalışacağım için bir de başlarda tam boşalmıyordu göğsü boşaltmak için ...

şu an kullanmıyorum ama kullanırım ilerde...

diğerinden almadım...

10 defa tuvalete kalktim yeter uyumak istiyorummm ((((

canım enfeksiyon yok di mi? normal de baskıdan olur ama sık sık. yine de tahlil yaptır canım...

kızlar bir de özelcan bebe den siparişler verdim fiyatlar uygun.
emzirme sütyeni 13.90, silikon kaşık 2 li 8 tl, humana stil tea 14.90, cam 2 li süt saklama kabı 8 tl, süt poşeti, göğüs pedi sipariş ettim 100 tl üzeri kargo ücretsiz...

10 defa tuvalete kalktim yeter uyumak istiyorummm ((((

Kuzummm günaydın bende gece 10 kere kalktım ve mecburi eşimide kaldırdımm ..Bide tuvalete gidiyorum damla damla geliyor adam akıllı çişimde yok aslında :)
Ama sanırım bebek baskı yapıyor ondan birde dogum pozisyonunda oldukları için canımm..

Chnb canımm çok teşekkür ederimmm..Yok annem gelemedi ben getirtmedim dogum olura uçakla gelecekti ..Kardeşim okula gittigi için tam dogumumda gelsin dedim..Bundan sonra kolay kolay kimseyi takmam kafama canım evladımdan oluyordum ben..
Bu arada sanada çok geçmiş olsun canımmm aman dikkatli ol tabi ilk önce rabbim koruyacak yavrularımızı..

Anladım tatlım haftan iyi şükür ama 34 ten sonra daha rahatlarsın evde yemeği kim hallediyor?

Günaydınn kızlarrr..

Dün hiç yerimden kalkmadan yattıgım için ayaklarım şişmiş davul gibi
Yine gece kasılmalardan uyuyamadım allahım yardım et diye dua ettim sürekli..Bu kasılmalar berbat birşey ,Resmen yavrum kendini itiyor aşşagıya..Kasılmam oluncada bebegin kalp atışları düşecek diye korkuyorum
Cumartesi 10 da kontrolüm kendi doktoruma..
Allahım kimseye yaşatmasın bu durumu çok zor..
Hastanedeyken 34.haftalık dogan bir bebegi gördüm dogmadan 2 gün önce ciger geliştirici igne vurmuşlar.2.400 gr dogmuşş maşallah bir güzeldi anlatamam küvezede girmemiş igneden dolayı..
Ama minnacıktıı dua ettim benmkide bu kadar olsa yeter diye..
Dün Çantamı hazırladık Eksiklerim var onlarıda internetten alıcm artık iyiki alışverişini yapmışımmmmm yoksa iş eşimin başına kalacaktıı

İncim mervemm gittinizmi chnb ye kim kim gittiniz ??biz burda çatladıkkkk

Kızlar günaydın

Eşim nete girmeme izin vermiyor. Hızlıca yazıp çıkacağım. dün kahverengi lekelenmem oldu. Acil hastaneye gittik. Bebek iyi şükür. Ama lekenin sebebini bulamadılar.Düşük riski olabilirmiş Jeli kes dediler .Bugün de 1.30 'da Şişli Memorial'a gideceğim. 3 gün rapor aldım. Girebilirsem yine haber veririm size.

Anladım tatlım haftan iyi şükür ama 34 ten sonra daha rahatlarsın evde yemeği kim hallediyor?

Tek korkum küveze girmesi dogdugunda onun içinde igne yaptılar inşallah 34. haftayı geçer kuzumm..
Hastaneden geldigimden beri eşim yanımdaydı o halletti yemek işini falan bugünde halamla ablam gelicek onlar yapıcaklar bişeyler..
CaNIM senin ardada açılman varmıydı?Yada hiç sancı çıkıyormuydu nst de?

Canımmm çook geçmiş olsunnn,Crinone jel kahverengi akıntı yapabiliyor canımm bendede yapmıştı..Büyük bi ihtimal gittigin zaman temizlerler kurtulursun inşallahhhh..
Bebekle alakalı degildir inşallahh canımmm üzme kendini..

Sendende razı olsun kuzum iyi ol yeterkiii ...
Çok şükür atlattın eylülcük zamanında gelicek annesi ama kendini yorma ...

Aman cnm geçmiş olsun yorma kendini yaaaa

canım enfeksiyon yok di mi? normal de baskıdan olur ama sık sık. yine de tahlil yaptır canım...
Yok cnm yanma felan n bilim ama yapıcam idrar tahlili sıkıştırıoyor mina hanım
Ewet cnm aynen öğle baskı yapıyor aman sen kendini yorma yavaş hareket et ..

Günaydın cnm az kaldı dayan eylül artık gelsede bişey olmaz rahat ol cnm dayanıklı kız o :)
eksiklerini tamamla cnm aman hee ..
Dün ben incim mervem gittik canım :)

Aman akasyam dünde konuştuk dikkat et o crino jelden progeseronu unutma ağızdan almayı sor doktorunaa

Cok gecmis olsun dikkat et uzan ayaklarinin altina yastik koy canim
Haberdar et bizi merakta birakma olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…