Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar ne zaman sayfayı açsam bir iş çıkıyor. Hazadem şekerim ne olur yıpratma kendini. Bebek bizim stresimizden etkileniyor. İnanır mısın ben de senin gibi eşimin ailesini düşünüyorum. Ben engelli olduğum için dönüp de bebeği de engelli doğdu derler mi diye üzülüyorum :43: Ya da onu üzerler mi diyorum. Ayy Allah'ım bu gidişle biz huniyi takıp gezeceğiz:1: Eşim en sonunda dün akşam bana kızdı. Sürekli CVS ve bebek hasta olursa ne yaparımı konuşuyormuşum. Yeter artık beni de strese soktun dedi. Adam isyan etti.:1: Kendimiz için yaşayalım ne olursa olsun millet ne derse desin o bizim çocuğumuz dedi. Sağlıklı ve yeter konuşma dedi. Artık bişey diyemiyorum ona :9: İçimde kendi kendimi yiyorum. :31:

Kızlar ne zaman sayfayı açsam bir iş çıkıyor. Hazadem şekerim ne olur yıpratma kendini. Bebek bizim stresimizden etkileniyor. İnanır mısın ben de senin gibi eşimin ailesini düşünüyorum. Ben engelli olduğum için dönüp de bebeği de engelli doğdu derler mi diye üzülüyorum :43: Ya da onu üzerler mi diyorum. Ayy Allah'ım bu gidişle biz huniyi takıp gezeceğiz:1: Eşim en sonunda dün akşam bana kızdı. Sürekli CVS ve bebek hasta olursa ne yaparımı konuşuyormuşum. Yeter artık beni de strese soktun dedi. Adam isyan etti.:1: Kendimiz için yaşayalım ne olursa olsun millet ne derse desin o bizim çocuğumuz dedi. Sağlıklı ve yeter konuşma dedi. Artık bişey diyemiyorum ona :9: İçimde kendi kendimi yiyorum. :31:

Ay sorma sıyırıcaz artık en sonunda yaaa düşün düşünnnn:1:
Eşimde aynen ölee inanırmısın akasyamm yeter artık dio kime ne kimi ne ilgilendirir ...
Ben kanserim dio çocuk kanser olursa Allah korusun senin ailen benimi suçlayacak böle şeyler düşünme ne olur dio

Neyse cnm gelsinde yarın gelsin napalım artık ...
Nasıl yaptın yastık be ekle doldurdugunda bakalım :9:
Aman cnm sen kasılmalara dikkat et de kimse senden yastık mastık istemio :)

Kız ne bilim işte evde durdukça kendime icat çıkarıyorum:1:
büyük yastık kılıflarımı süslü püslü olanları kestim biçtim diktim:1:
Minik yastık oldu:1:

Begenirsen minamıza yaparız teyzecik:38:

Dikkat ederim kuzumm sen merak etme bundan sonra bişey olsada telefonun var haber veririm Kimseye ihtiyacımız yokk:34:

Akasyammm canım benmm bi iki bişey söylemek istiyorumm..
Biliyorumm çok zor düşünmemek ama,en azından şu yönden bakabilirsinn..
Eşinde tıpkı senn gibi ilk defa bebek sahibi olacakk ve onun bu heyecanlı döneminde ne kendine stres yapıp bu güzel günleri zehir et nede eşine..
Engel bırak bedende olsun yürekte olmasın,eger sana kalkıp bu lafı söylemeye yeltecek biri varsa o beyinden engellidir zaten:34:
Sen çok güzelll yerlere gelmiş çok güzel evlilik yapmışş ve çok güzel bi bebege anne olacak kadar güçlü bir kadınsın ..Bunların hiç birinin önüne senn engelin geçebildimi..
Ben emnmki sen bu cvs yi yaptırmayacaksın ve tekrar emnmki bebegin gayet saglıklı..
Kötü düşünme kuzumm lütfen kafandan herşeyi sil at elini karnına koy bebeginde kendini güvende hissetsinn..
Şuanda bu kadar stres yapıyorsun ama allah göstermesin bu strese dayanamayıp bebegine bişey olursa o zaman daha çok üzülürsün:38:
Kendinede eşinede bunu yaşatmaaa canım arkadaşımmm rabbim gönlündeki nasip edecek sana hiç merak etme..:38:

Son düzenleme:
Hazademm bebegin kıyafetlerini makinaya attımm dalinde koydumm misss gibi koktu valla:1:

Canım sen çantanı hazır ettinmi?

Kız ne bilim işte evde durdukça kendime icat çıkarıyorum:1:
büyük yastık kılıflarımı süslü püslü olanları kestim biçtim diktim:1:
Minik yastık oldu:1:

Begenirsen minamıza yaparız teyzecik:38:

Dikkat ederim kuzumm sen merak etme bundan sonra bişey olsada telefonun var haber veririm Kimseye ihtiyacımız yokk:34:
Saol cnm benim zahmet etme vallahi kendini yorma yaa ....

Hazademm bebegin kıyafetlerini makinaya attımm dalinde koydumm misss gibi koktu valla:1:

Canım sen çantanı hazır ettinmi?

Yok hayatım yaa ben daha işin ciddiyetinde deilim sanırım inanmıorum :9:

Sağol canım.

Akşama gidecek nasipse. Hayırlısıyla sağ salim bir gidip gelse...
İnş bebeğin sağlıklıdır akidem ve seni bırakmaz. Doktora ne zaman gideceksin?

hayırlısıyla gelsin tabi cnm,epey yolculuğu oluyormuş eşinin ama işi tabi aman işleri olsun da..güzel dileklerin için çok tesekkurler incim,p.tesi gideceğim bakalım normalde keseyi görmemiz gerek kısmetse..

Hazadem şaplak geliyor he :1:
Sakin ol biraz canım. Biliyorum bazen elde olmuyor ama kendini telkin etmeye çalış. Stresini bebek de hissediyor, yapma bunu.
Allah'ın izniyle bu topikteki herkesin bebeği sağlıkla gelecek...

hazadem bende de bi şaplakkk gelecek heee:))yazık etme kendine be güzelim,keyfını cıkarmaya calış hamişliğinin kafana getürme olumsuzlukları ,hayırlısıyla hersey guzel olacak cnmmm

Canlarımm günaydınnn..:16::16:

Hazademmm canımmm sen üzüldükçe bende üzülüyorum aklıma kötü kötü şeyler gelior..Gönlümüzü ferah tutalım kuzummm bu haftalara kadar geldikk allahın izniyle alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza..
Minayı görememişsinnn annesi acıcık daha özle salıya az kaldı:38:

Akidemmm o kadar çok sevindimki anlatamamm gözlerim doldu inan:16::16:Hayırlı ugurlu olsunn canımm allah yavrunu kucagına almayıda nasip etsinnn..

İncimmm dün okudum okudum kaçtımmm valla:1:

Mervemmm ohhhhhhhhh yemişsinn kız mercimekli köfteyii kutluyorum seni arkadaşımmm:1:Sennde kendin yapınca miden bulanıyor sanırım ?Benm ilk haftalarda öyleydi:1:

Akasyam kuzummm az kaldı zaten yakında bitecek o jel..Akıntının sebebi o gönlünü ferah tut..

Lavem canım iyigeceler diyemedim günaydın diyiyimmm:1:

Bizimde bugün beişigimiz gelecekti ama bi sorun var sanırım hala gelmedi uyku setini bulamıyorlarmış:27:Karnım acıktı sandwiç yapcam ekmek kalmamışş gidemiyorumda yine komşucuga kaldık sanırım:27:

canım benim cok tesekkur ederim.. amin cnm insallah hepimiz buradaki tum arkadaslarım bebişlerine kavuşşsun..
bir bakkal marketin olsa alo desen getirseler evine öyle eksiklerini yok mu cnm civarında..

iyiyim ben de çok şükür nasıl olayım gittiğim heryere hamsileri de götürüyorum :1:

dün yoruldum biraz yine işte ,anneannesi yavrularıma ciciler aldı ,odalarının lambasını netten sipariş vermiştim o da geldi
bak aldıklarımı göstereyim sana beğenecekmisin

Eki Görüntüle 570004 Eki Görüntüle 570005
Eki Görüntüle 570010 Eki Görüntüle 570006
Eki Görüntüle 570007 Eki Görüntüle 570008
Eki Görüntüle 570009
canım dikkat et kendine ikican tasıyorsun..anneanneler yok mu ahh iyiki varlar hele birde doğur bak annen iyice düşkünleşecek hamsikuşlarına:))
pekde guzeller iyi gunlerde sağlıkla kullansınlar,pembişlerde mavişlerde cok tatlı..lambaları da cok güzelmiş,mama sandalyeleride..

canım dikkat et kendine ikican tasıyorsun..anneanneler yok mu ahh iyiki varlar hele birde doğur bak annen iyice düşkünleşecek hamsikuşlarına:))
pekde guzeller iyi gunlerde sağlıkla kullansınlar,pembişlerde mavişlerde cok tatlı..lambaları da cok güzelmiş,mama sandalyeleride..

evet elimden gelen özeni gösteryorum akide ,zaten bizim sülale benimle beraber doğuracak ,herkesin aklı bende ,hop oturup hop kalkıyorlar ...
evet annem sağolsun bir hevesli ki sorma ,benden daha hevesli ,sanki kendi çocuğu bir görmen lazım ,bu kadar hevesli olacağını tahmin etmemiştim
babam desen gözleri kulakları hep bende
kardeşim de sağolsun çok yardımcı oluyor ,kardeşimle annem olmasa işimi göremem zaten her an yanımdalar ,asla yalnız bi yere gitmiyorum ...
sağolasın akide teyzesi :16:
aslında ben yeşil ile lila alacaktım herşeylerini ama malesef piyasada hep mavi ve pembe var ,kaderime razı oldum:1:
bu arada o hem beşik hem mama sandalyesi :1:
küçükken otomatik sallanan elektrikli beşik olarak kullanıyorsun ,büyüyünce de mama sandalyesi :34:
biraz paraya kıydım ama rahatlık çok önemli benim için ,doğumdan itibaren bunlarda yatıracağım inş. kendi odalarında....

hayırlısıyla gelsin tabi cnm,epey yolculuğu oluyormuş eşinin ama işi tabi aman işleri olsun da..güzel dileklerin için çok tesekkurler incim,p.tesi gideceğim bakalım normalde keseyi görmemiz gerek kısmetse..

hazadem bende de bi şaplakkk gelecek heee:))yazık etme kendine be güzelim,keyfını cıkarmaya calış hamişliğinin kafana getürme olumsuzlukları ,hayırlısıyla hersey guzel olacak cnmmm

canım benim cok tesekkur ederim.. amin cnm insallah hepimiz buradaki tum arkadaslarım bebişlerine kavuşşsun..
bir bakkal marketin olsa alo desen getirseler evine öyle eksiklerini yok mu cnm civarında..

Canımm benm burası mahrumiyet bölgesi etrafımda hiç market yokk biraz uzakta büfe var o kadar..Zaten orayada ben gidemiyorum:1:

$vınnnnnnnnnn 020.webp$vınnnnnnnnnn 021.webp

Kızlar bunlar kızıma yapmaya ugraştıgım yastıklarda sizce kurdelelimi daha güzel kurdelesizmi?

mervecım

mervecim cevabın için çok teşekkur ederim. beni bilgilendirdiğin için.volkan baltacıyı sız mı ıstedınız yoksa arzu hanım mı onerdı? aslında bana sorarlarsa ben sıslıde cumhur beye yaptırmak ısterım eger bızım tercıhımıze bırakılıyorsa cok sevınırım. pekı sızn embrıyolar volkan beye mı gonderıldı yoksa volkan bey mı gelıp atasehır memorıalda pgt yapıyor? cumhur beyin dediğine göre atasehır hastanesınde pgt ıcın labratuvar yokmus. dogru mu?

bu arada bebıgının iyi olduguna cok sevındım. ıns saglıcakla kucagına da alırsın. yenı tedavıme ocakta baslamayı dusunuyordum ama babaannem baya hasta.ıyıce erıdı bıttı. zaten tup yaptırırken de hastanede yatıyordu hatta transfer gunu ıcıme bır vesvese dustu, ya ben transfer yaptırırken babaanneme bısey olursa dıye. o kadar uzgundum kı. hatta hep kendımı suclu hıssettım baannem hasta ben neyle ugrasıyorum dıye. ama bu sefer bıraz daha bekleyecegım. nasıp bakalım ne zaman olacak. hem daha pıhtılaşma ve ımmınolojık testlerımı yaptırmadım.onları da yaptırmayı dusunuyorum. herseyın hayırlısı olsun ıns.

sana da tekrar tesekkurler. ıyıkı varsın. allah senınde yardımcın olsun bulantıların senı mahvettıgını okuyorum hep. umarım en kısa zamanda gecerler. sende bıraz rahat edersin. sevgılerımle

Back
X