Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Eki Görüntüle 610100 Eki Görüntüle 610101

Kızlar hepinizi ilk önce çokk öpüyorummm..Kızımı çok şükür kucagıma aldım..
Üstede resimlerini koydummm o göbekten bu bebiş çıkıverdi..
Sezeryan agrılarım beni kıvrandırıyor çok çok zor..
Sürekli emişme derdindeyiz kızımla tam 3 gündür hiç uyumadım..
Yinede çok şükür bembeyaz bi kızım oldu rabbim olmayanlarda nasip etsin..
Hepinizi çok seviyorum yine giricemm..

maşallah nazcığım ne kadar tatlı. gerçekten pamuk gibi. allah sağlıkla büyütmryi nasip etsin. eskiden 1-2 gün giremeyinde geçmişi okumayı yetiştiremezdim. şimdi ise çok sessiz. herkesin bebişi oldu kimsenin zamanı olmuyor. şikayetçi değilim ama. herkes bebişiyle mutlu olsunda varsın burası yalnız kalsın.

herkese merhaba,
konuyu başından beri okudum sayılır. bol bebişli bir topik çok hosuma gitti maaşallah.
ben geçen hafta ilk denememde negatif sonuç aldım. yasım 29 sebepsiz gruptayız. değerlerimiz herşey gayet iyi. 2 tane 8 hücreli embryo transfer edilmişti. ama malesef olmadı. şu anda regliyim doğum kontrol ilacına basladım. dr um uzun protokole başlayalım dedi. ve pgt yapalım bu sefer dedi. biz henüz kan verip genetik test yaptımadık.
şansımızı %20 yükselteceğini söyledi. sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım olacak.
maliyeti hakkında bilgi verebilirmisiniz.

Tulip cim ben varim daha dogurmadim hala bir belirti de yok
Dua edinde bende hayirlsi ile kuzumu kucagima alayim artik
Bende gelip bakiyorum kimsecikler yok geri cikiyorum cok sessiz kaldik ya

40 haftan hangi gün doluyor. bende böyle heyecanla beklemiştim ama en ufak bir belirti olmamıştı. tam günümde doktora gittim bebek doğum pozisyonuna geçmemiş dedi. hatta suni sancı ile bile normal doğum yapamayabilirsin dedi. sonrasında da sezeryan olmuştum. ama senin ilkide normal olmuşya buda olur bence. geç olsunda güç olmasın. bende şu günler bir an önce geçsin istiyorum. çok yavaş ilerliyormuş gibi geliyor hamilelik.

herkese merhaba,
konuyu başından beri okudum sayılır. bol bebişli bir topik çok hosuma gitti maaşallah.
ben geçen hafta ilk denememde negatif sonuç aldım. yasım 29 sebepsiz gruptayız. değerlerimiz herşey gayet iyi. 2 tane 8 hücreli embryo transfer edilmişti. ama malesef olmadı. şu anda regliyim doğum kontrol ilacına basladım. dr um uzun protokole başlayalım dedi. ve pgt yapalım bu sefer dedi. biz henüz kan verip genetik test yaptımadık.
şansımızı %20 yükselteceğini söyledi. sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım olacak.
maliyeti hakkında bilgi verebilirmisiniz.

mrb bubuş. fiyatlar yapılan merkeze, yönteme ve ne için yapıldığına göre değişkenlik gösterebiliyor. ben tüp bebek masrafıyla birlikte toplamda 15.000 tl ödedim.

40 haftan hangi gün doluyor. bende böyle heyecanla beklemiştim ama en ufak bir belirti olmamıştı. tam günümde doktora gittim bebek doğum pozisyonuna geçmemiş dedi. hatta suni sancı ile bile normal doğum yapamayabilirsin dedi. sonrasında da sezeryan olmuştum. ama senin ilkide normal olmuşya buda olur bence. geç olsunda güç olmasın. bende şu günler bir an önce geçsin istiyorum. çok yavaş ilerliyormuş gibi geliyor hamilelik.

Suanda 39+3 gunluk oluyor buyuk kizimdada 40 hafta bekledim tam 40. Hafta kontrolum vardi
Doktor cati muaynesi yapti rahim hic asagi inmemis ve cok sert dedi en fazala 2 hafta daha bekliycez dedi
O muayneden sonra benden leke geleye baslamisti ve yuruyemez olmustum alt tarafim cok agriyordu
Iki gunde bir acile gidiyordum hicbir degisiklik yok deyip yolluyorlardi en sonunda gercek sancilarim baslamisti
Ve ilac vermeye basladilar cok uzun zaman bu sancilari acilari cektigim icin belimden igne yaptilar
Belden asagisi uyustu ve o igneden 3 saat sonra kizim dunyaya gelmisti
Galiba bu da gec geleck artik yani bebekler gelmek istiyor ama benim vucut gec hazirlaniyo doguma
Artik psikolojik mi baska biseymi hic bilmiyorum artik dedigin gibi gec olsunda guc olmasin saglikli olsun

mrb bubuş. fiyatlar yapılan merkeze, yönteme ve ne için yapıldığına göre değişkenlik gösterebiliyor. ben tüp bebek masrafıyla birlikte toplamda 15.000 tl ödedim.

çok tşk cvp için. bayağı yüksekmiş. ben bu sefer raporlu yaptırıyorum tüp bebeği. dediğin gibi merkezlere göre değişiyordur. ne güzel sizler kavuşmuşsunuz bebişleirnize. darısı bizlere inş. gerçekten tutunma şansını arttırıyor mu? fikriniz nedir bu yöntem hakkında.

Aman cok sukur ne guzel insallah hic olmazda sen nasilsin peki
Varmi agrilarin felan toparladinmi epey?
çok şükür iyiyim ben de turp gibiyim ..
benim ağrılarım 2.gün bitmişti ,5.gün tamamen normal hayatıma döndüm ,dönemk zorundaydım ,her zamanki gibi hasta modunda yatmayıp kalktım normal hayata döndüm ,bebeklerim için bu şarttı ,şimdi ise ameliyat olduğumu bile unuttum valla :1:

bu arada toplamda 20 kilo almıştım ilk bir haftada 15 kilom gitti sadece 5 kilom kaldı :1:

Merhaba arkadaslar benim bugun transferimin 9. Gunu bu sabah idrar testi yaptim ve cok cok silik ikinci çizgi belirdi yarin tahlil gunum sizce bebeklerim tutunmusmudur bu arada cok kotu adet sancilarim var sizdede oyle oldumu yorumlarima cavap yazarsaniz cok sevinirim allah cocugu olmayanin kucagini doldursun

Merhaba arkadaslar benim bugun transferimin 9. Gunu bu sabah idrar testi yaptim ve cok cok silik ikinci çizgi belirdi yarin tahlil gunum sizce bebeklerim tutunmusmudur bu arada cok kotu adet sancilarim var sizdede oyle oldumu yorumlarima cavap yazarsaniz cok sevinirim allah cocugu olmayanin kucagini doldursun

Bende 7. Gunu yapmistim ikinci cizgi hayal gibi gorunuyordu
Ve o adet sancilari bendede olmustu simdi kizim1,5 yasinda
Insallah hamilesindir tahlil sonucunu yaz

Ozlemcim yorumun icin tesekkurler yarini sabirsizlikla bekliyorum bugun benim icin hic gecmiyor yarin sabah kan tahlili yapicam sonucumu kesinlikle yazarim bana 5. Gun embriosu transfer edildi doktorum Yuzde 70 tutar dedi ama tutmuyada bilir onun icin cok heyecanliyim

çok şükür iyiyim ben de turp gibiyim ..
benim ağrılarım 2.gün bitmişti ,5.gün tamamen normal hayatıma döndüm ,dönemk zorundaydım ,her zamanki gibi hasta modunda yatmayıp kalktım normal hayata döndüm ,bebeklerim için bu şarttı ,şimdi ise ameliyat olduğumu bile unuttum valla :1:

bu arada toplamda 20 kilo almıştım ilk bir haftada 15 kilom gitti sadece 5 kilom kaldı :1:

Supermis ben demistim hemen veriliyor diye o 5 kiloyuda verirsin hic kalici degildir
Bende 71,5 la hamile kaldim simdi 87 olmusum bakalim dogurana kadar daha nekadar olurum
Ve ben nekadar zamanda nekadar veririm artik hayirlisi insallah

Ozlemcim yorumun icin tesekkurler yarini sabirsizlikla bekliyorum bugun benim icin hic gecmiyor yarin sabah kan tahlili yapicam sonucumu kesinlikle yazarim bana 5. Gun embriosu transfer edildi doktorum Yuzde 70 tutar dedi ama tutmuyada bilir onun icin cok heyecanliyim

Banada 5. Gun embriyosu transfer yapilmisti canim ikizmi senin benim tekti

Back
X