- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.761
Kandiliniz mübarek olsun Dualarımızın kabul olması dileğiyle hayırlı geceler
evet büyüyolar çabucak, dönmeye başladı bizimki de. gücü yetse emeklicek :)
sen ne zaman başlamayı düşünüyosun, senden bi pozitif gelse ne güzel olur.
Dualarım hep seninle canım ismen hemdeOy maşallah, emeklemesi yakındır o zaman :) Yaza elinden tutup gezdirilecek kıvama gelir :)
Canım bana kalsa hemen başlarım da martta kontrolüm var. Rahim ağzı kendisini toparlamış mı diye bakacak doktor. Nasip olur da her şey yolunda giderse martın 20'si gibi başlayacağız inşaallah. Ama doktor daha zaman var biraz daha bekle derse el mahkum bekleyeceğizBeklemek çok zor. Dualarınızı bekliyorum...
Merhaba bubuş. Artık hastalar çok bilinçli. Araştırıp soruşturup doktorun istemediği her şeyi sorup isteyebiliyoruz ki en doğal hakkımız. Bence ne istiyorsan doktoruna söyle. Ama tedaviye başlamışsın :) İnş hayırlı olur.
Bir laf vardır CAHİLLİK MUTLULUKTUR deye, çok doğru. Sen böyle konuları kafana takıpta strese gime. İnşeAllah her şey yolunda gider ve bu sefer başarı seninle olur. Doktorun öyle dese şaşırmam .
selam kizlar son 1 gun diyor ama bende tik yok
bana dua edin su mubarek gunde ne olur kizim biran once sag salim dogsun
cok yoruluyorum artik kizimda slkiliyor artik kardesini istiyor
hepnizin mubarek mevlid kandilini kutlar hayirlara vesile olmasini dilerim
Akasyaaaa sana ve incimmmmmmmm sana dun gece cok dua ettim
Allah sizlerinde kucaklarini minik minik kuzularla doldursun insallahhhhhhhhhhhh
merhaba inci. evet bilinçliyiz ama sanki buda zararlı.sürekli araştırıp öğrendiklerini kendi durumunla karşılaştırmak çok kafa kariştırıyor.
ama bir taraftanda düşünüyorum bilmeyince taleplerin olmuyor ve sanki yanlış giden bişey olduğunda körü körüne yaşıyosun.
mesela benimle 1 gün arayla eşimin iş yerinde bir arkadası da transfer yaptırdı. 5. denemesiydi. yaşıda var. ve hiç pgt nin adı bile geçmemiş buda kimyasalla sonuçlandı. dedimki neden pgtyi hiç denemediniz genelde 2. olumsuzdan sonra yaparlar. dr um hiç söylemediki dedi. kendide bilmiyormuş böyle birşeyi.belki araştırıp sorgulasaydı bunu yapan biryere giderdi belkide kavusmustu bebeğine.ne bileyim hangisi daha iyi. o yüzden bu histereskopi için bugün arayacağım aklımda kalırsa beni çok kurcalar.
kandilin mübarek olsun cnm inş. hepimizin duaları kabul olur.
inş. cnm bu sefer başka protokol ve birde pgt eklenince içim daha rahat sanki. dr umu çok bunaltmıyorum yoksa asker kökenli vallahi beni mahveder kızdırrısam:))) kandilin mübarek olsun cnm. rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine isteyen bu yolda uğraşan herkesi sevindirir inş.
selam kizlar son 1 gun diyor ama bende tik yok
Allah sizlerinde kucaklarini minik minik kuzularla doldursun insallahhhhhhhhhhhh
inş kontrolde herşey güzel çıkar da başlarsın incim. hep dualarımdasın.Oy maşallah, emeklemesi yakındır o zaman :) Yaza elinden tutup gezdirilecek kıvama gelir :)
Canım bana kalsa hemen başlarım da martta kontrolüm var. Rahim ağzı kendisini toparlamış mı diye bakacak doktor. Nasip olur da her şey yolunda giderse martın 20'si gibi başlayacağız inşaallah. Ama doktor daha zaman var biraz daha bekle derse el mahkum bekleyeceğizBeklemek çok zor. Dualarınızı bekliyorum...
ne stresli o bekleyiş ah ah. yine ordaki dr.lar bekletiyo seni. benim dr günün doldu alalım dedi hiçbir belirti yokken. hastaneden kaçmıştım kendi sancım bari olsun diye.selam kizlar son 1 gun diyor ama bende tik yok
Özlemim Allah razı olsun canım.Çok duygulandım birden iyi ki varsınız. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Senin doğum ne zaman Özlemciğim :26:
selam bubuş. araştırmacı olmak iyidir bence de. sadece tedavi aşamasında dr.a güvenmek lazım çok stresli bi süreç zaten.merhaba inci. evet bilinçliyiz ama sanki buda zararlı.sürekli araştırıp öğrendiklerini kendi durumunla karşılaştırmak çok kafa kariştırıyor.
ama bir taraftanda düşünüyorum bilmeyince taleplerin olmuyor ve sanki yanlış giden bişey olduğunda körü körüne yaşıyosun.
mesela benimle 1 gün arayla eşimin iş yerinde bir arkadası da transfer yaptırdı. 5. denemesiydi. yaşıda var. ve hiç pgt nin adı bile geçmemiş buda kimyasalla sonuçlandı. dedimki neden pgtyi hiç denemediniz genelde 2. olumsuzdan sonra yaparlar. dr um hiç söylemediki dedi. kendide bilmiyormuş böyle birşeyi.belki araştırıp sorgulasaydı bunu yapan biryere giderdi belkide kavusmustu bebeğine.ne bileyim hangisi daha iyi. o yüzden bu histereskopi için bugün arayacağım aklımda kalırsa beni çok kurcalar.
kandilin mübarek olsun cnm inş. hepimizin duaları kabul olur.
inş. cnm bu sefer başka protokol ve birde pgt eklenince içim daha rahat sanki. dr umu çok bunaltmıyorum yoksa asker kökenli vallahi beni mahveder kızdırrısam:))) kandilin mübarek olsun cnm. rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine isteyen bu yolda uğraşan herkesi sevindirir inş.
selam bubuş. araştırmacı olmak iyidir bence de. sadece tedavi aşamasında dr.a güvenmek lazım çok stresli bi süreç zaten.
genetik test yapılmadan size sebepsiz denmesini de anlamadım ben. genetik sorun sadece düşük sebebi değil ki tutunmaya da engel olabiliyo. bence tedaviye başlamadan yaptırsaydınız genetik testleri. bir de pıhtılaşma.
pgt etkili bi yöntem ama farklı teknikleri var, tekniğine göre bakacakları şeyler sınırlanır. bi sorun varsa ne olduğu bilinince sonuç alınıyo. tabi sorun yoksa da pgt yapılıyo sizin durumunuzda. ama önce sorun var mı bilinmesi lazım.
Mattikim şimdi yeni trend olarak sebepsiz tutunmayanlarda da 24 sure ile tüm kromozomlara bakıyorlarmış. Kromozom bozukluğu olan embiryo tutunmuyor diye düşünüyorlar.
evet ama yöntemler de tartışmalı akasyam. bizim sorun bilindiği halde tedaviye başlamadan tekrar kan alıp bakmıştı merkez,
yani bi sorun varsa bilmek çok daha iyi olmaz mı.
tabi ki tüm kromozomlara bakmak işi çözüyo ama fish in daha uygun olduğu durumlar da var
Günaydın kızlar... Bugün kandil. Allahım bu günün yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versin....
kızlar herkes iyi gördüğüm kadarıyla...
RABBİM yardımcın olsun sağ salim doğurursun inş.selam kizlar son 1 gun diyor ama bende tik yok
valla iki bebekle yine en çok ben geliyorumTopiğimiz çok boş
Doğuran gelemiyor, şu sıra tedavide yok
evet büyüyolar çabucak, dönmeye başladı bizimki de. gücü yetse emeklicek :)
sen ne zaman başlamayı düşünüyosun, senden bi pozitif gelse ne güzel olur.
Son bir gün demek ÖzlemNormal doğum mu olacak ? Sezeryan mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?