Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

evet büyüyolar çabucak, dönmeye başladı bizimki de. gücü yetse emeklicek :)

sen ne zaman başlamayı düşünüyosun, senden bi pozitif gelse ne güzel olur.

Oy maşallah, emeklemesi yakındır o zaman :) Yaza elinden tutup gezdirilecek kıvama gelir :)

Canım bana kalsa hemen başlarım da martta kontrolüm var. Rahim ağzı kendisini toparlamış mı diye bakacak doktor. Nasip olur da her şey yolunda giderse martın 20'si gibi başlayacağız inşaallah. Ama doktor daha zaman var biraz daha bekle derse el mahkum bekleyeceğiz Beklemek çok zor. Dualarınızı bekliyorum...

Dualarım hep seninle canım ismen hemde
İnşallah bu sefer olacak

Günaydın kızlar... Bugün kandil. Allahım bu günün yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versin....

kızlar herkes iyi gördüğüm kadarıyla...

selam kizlar son 1 gun diyor ama bende tik yok
bana dua edin su mubarek gunde ne olur kizim biran once sag salim dogsun
cok yoruluyorum artik kizimda slkiliyor artik kardesini istiyor

hepnizin mubarek mevlid kandilini kutlar hayirlara vesile olmasini dilerim
Akasyaaaa sana ve incimmmmmmmm sana dun gece cok dua ettim
Allah sizlerinde kucaklarini minik minik kuzularla doldursun insallahhhhhhhhhhhh

merhaba inci. evet bilinçliyiz ama sanki buda zararlı.sürekli araştırıp öğrendiklerini kendi durumunla karşılaştırmak çok kafa kariştırıyor.
ama bir taraftanda düşünüyorum bilmeyince taleplerin olmuyor ve sanki yanlış giden bişey olduğunda körü körüne yaşıyosun.
mesela benimle 1 gün arayla eşimin iş yerinde bir arkadası da transfer yaptırdı. 5. denemesiydi. yaşıda var. ve hiç pgt nin adı bile geçmemiş buda kimyasalla sonuçlandı. dedimki neden pgtyi hiç denemediniz genelde 2. olumsuzdan sonra yaparlar. dr um hiç söylemediki dedi. kendide bilmiyormuş böyle birşeyi.belki araştırıp sorgulasaydı bunu yapan biryere giderdi belkide kavusmustu bebeğine.ne bileyim hangisi daha iyi. o yüzden bu histereskopi için bugün arayacağım aklımda kalırsa beni çok kurcalar.

kandilin mübarek olsun cnm inş. hepimizin duaları kabul olur.

Bir laf vardır CAHİLLİK MUTLULUKTUR deye, çok doğru. Sen böyle konuları kafana takıpta strese gime . İnşeAllah her şey yolunda gider ve bu sefer başarı seninle olur. Doktorun öyle dese şaşırmam .

inş. cnm bu sefer başka protokol ve birde pgt eklenince içim daha rahat sanki. dr umu çok bunaltmıyorum yoksa asker kökenli vallahi beni mahveder kızdırrısam:))) kandilin mübarek olsun cnm. rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine isteyen bu yolda uğraşan herkesi sevindirir inş.

kandilin mübarek olsun. allahım sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsin. kolay doğum olur inş.
allaha emanet olun.

Bubuşçuğum bende de PKOS var canım. Tedaviden önce diaformin isimli bir ilaç kullanmıştım. Bu ilacın yumurta kalitesini arttırdığını söylemişti doktorum. Şimdi yeni tedavimden önce de tekrar kullanacağım.

Özlemim Allah razı olsun canım. Çok duygulandım birden iyi ki varsınız. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Senin doğum ne zaman Özlemciğim :26:

inş kontrolde herşey güzel çıkar da başlarsın incim. hep dualarımdasın.

ne stresli o bekleyiş ah ah. yine ordaki dr.lar bekletiyo seni. benim dr günün doldu alalım dedi hiçbir belirti yokken. hastaneden kaçmıştım kendi sancım bari olsun diye.
2.de ilki kadar beklemezsin inş sağ salim gelir bebeğin

Özlemim Allah razı olsun canım. Çok duygulandım birden iyi ki varsınız. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Senin doğum ne zaman Özlemciğim :26:

sendende Allah razi olsun canim, benim durumu hic sorma canim ya normalde yarin olmasi lazim
ama henuz bir tik yok bizde belli olmaz bakarsin gece bir sanci hooooooopppppp elivermis kuzuuuuuu
Yarin kontrolumuz var belki doktor bi muayne eder ne der ne olur ne biter bilmiyorum
yarin aksam sizi haberdar ederim insallah hayirli bir haberle gelirizz

selam bubuş. araştırmacı olmak iyidir bence de. sadece tedavi aşamasında dr.a güvenmek lazım çok stresli bi süreç zaten.
genetik test yapılmadan size sebepsiz denmesini de anlamadım ben. genetik sorun sadece düşük sebebi değil ki tutunmaya da engel olabiliyo. bence tedaviye başlamadan yaptırsaydınız genetik testleri. bir de pıhtılaşma.
pgt etkili bi yöntem ama farklı teknikleri var, tekniğine göre bakacakları şeyler sınırlanır. bi sorun varsa ne olduğu bilinince sonuç alınıyo. tabi sorun yoksa da pgt yapılıyo sizin durumunuzda. ama önce sorun var mı bilinmesi lazım.

Mattikim şimdi yeni trend olarak sebepsiz tutunmayanlarda da 24 sure ile tüm kromozomlara bakıyorlarmış. Kromozom bozukluğu olan embiryo tutunmuyor diye düşünüyorlar.

Mattikim şimdi yeni trend olarak sebepsiz tutunmayanlarda da 24 sure ile tüm kromozomlara bakıyorlarmış. Kromozom bozukluğu olan embiryo tutunmuyor diye düşünüyorlar.

evet ama yöntemler de tartışmalı akasyam. bizim sorun bilindiği halde tedaviye başlamadan tekrar kan alıp bakmıştı merkez,
yani bi sorun varsa bilmek çok daha iyi olmaz mı.
tabi ki tüm kromozomlara bakmak işi çözüyo ama fish in daha uygun olduğu durumlar da var

Raporum bitti işe döndüm canım. İşe gelmek benim için daha iyi oldu. Evde iyice kötüydüm. İşle oyalanıyorum. İyi miyim bilmiyorum. Herkes çok iyi göründüğümü, çok güçlü olduğumu söylüyor. Ama acaba ilerleyen dönemde büyük bir patlama yaşar mıyım bilmiyorum. Umarım gün günden daha iyi olurum. Tabii arada kalbime bıçak gibi bir ağrı saplanıyor. Delip geçiyor.. Neyse.. Allah büyüktür...

Aslında tüm yöntemler halen deneme aşamasında ve halen tartışmalı. Üstelik embiryoya yapılan her işlemin tutunma şansını düşürdüğünü de bizzat doktorlar söyledi bana. Bilmediğimiz çok şey var Matikim.. Acizliğimiz , çaresizliğimiz.. Anladın işte sen onu

Günaydın kızlar... Bugün kandil. Allahım bu günün yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versin....

kızlar herkes iyi gördüğüm kadarıyla...

amin inş.

RABBİM yardımcın olsun sağ salim doğurursun inş.
Topiğimiz çok boş
Doğuran gelemiyor, şu sıra tedavide yok
valla iki bebekle yine en çok ben geliyorum
evet büyüyolar çabucak, dönmeye başladı bizimki de. gücü yetse emeklicek :)

sen ne zaman başlamayı düşünüyosun, senden bi pozitif gelse ne güzel olur.

ay ne diyorsun mattika bizimkiler şimdiden dönüyorlar valla
yalnız bırakamıyorum sağa sola bi dönüyorlar anlatamam şaşkınlık içindeyiz
daha 2 haftalıklar
kızı bıraksan atlayacak beşikten
baştan beri herşeye erken başladılar buna da öyle

Son bir gün demek Özlem Normal doğum mu olacak ? Sezeryan mı ?

normal canim sezeryan degil sezeryan olsaydi 40. haftaya kadar beklemezlerdi heralde
eger bugun yarin olmazsa en fazla 2 hafta bekliyebiliniyor 42. hafta son ozaman mecbur
suni sanci ile dogurtacaklar ama insallah ona gerek kalmaz da kendisi gelir kizimin

delikiz cok sagol amin insallah

Kızlarr hepinizi çok özledim,giripte yazmaya fırsat bulamıyorum aglak bi kızım var bi türlü doyuramıyorum
Geçen hafta bu saatler yavrumu kucagıma almıştım..
Logusalık çok zor bişeymiş,psikolojim çok kötü durumda kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
Geceleri hiç uykumuz yok 7 gündür hiç uyumadım..
Dün hastaneye gittik yavrumun topuk tan kan aldılar ömrümden 10 yıl gitti,kanıda çıkmıyor yavrumun sıka sıka zorla çıkardılar ilk defa gözünden yaş geldi..
Annelik güzeelligi kadar zorda bişeymiş güçlü olmak gerekiyormuş..
Sürekli altına yapıyor yaramaz hiç durmuyor
Annem hala bizde sagolsun kadın hiç durmuyor,eşim izinli ,dün onunda zoruyla annanesigile gittik hiç gitmek istemedim şu dikişli halimle çok zorlandım ama yinede kıymeti bilinmiyor..

Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..Ama benmki gibi bi lohusalık yaşatmasın..

Topik çok sessiz kimsecikler yok yazdıklarınızı okuyorum cevap yazmayaya fırsat bulamıyorum

Mevlüt kandilini kutluyorum kuzucuklar,benm hala kanamam var acaba uzun sürdügü için kuran okumam uygun olurmu bi bilginiz varmı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…