Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

chnb canim tebrik ederim allah tamamina erdirir ve kucagina saglikla alirsin insallah,esmaül hüsna ve rahman süresini okumani tavsiye ederim gecen mattika yada söylemistim okudunmu bilmiyorum.

Sağ olasın canım esmaül hüsnayı dinleyeyim okuyayım, rahman suresini de inşallah...

Canım tekrar tebrik ederim. Çoook sevindim...:46: Hiç stres yapma. Çok düşünme.Rahat ol. Hoşuna giden sevdiğin şeyleri yap. Bol bol eğlen. Gül. Gez...Buraya fazla takılıp , düşünüp stres olma. Ama tabii arada da gel. Özleriz seni:1: Bu arada hamilelerin duası kabul olurmuş derler... Bizler için de dua etmeyi unutma:16: Kalbim, iyi dileklerim seninle... Sevgilerr...

Çok sağ olasın canım Allah size pgt ile sorunsuz gebelik nasip etsin canım...İnşallah ilk denemede tutsun amin...

chnb tatlım pıhtılaşma iğnesini kendin yapmıyo musun?
alışırsın bence dene, hergün başkasına yaptırmak zor olur.
yumurta geliştiriciler gibi, sadece ilacı yakıyo biraz, ben kendim yapıyorum

Yok canım geçenkinde alt komşunun kızı yapıyordu şimdi eşim cesaret ederse yapacak. Brn tüp bebek iğnmi dr me yaptırmıştım. Fobim var...:1::1::1: Kan da tutar beni bakarsam tansiyonum düşer. Babam da benim gibi babama çekmişim:)):1: Sen kendin yapıyordun ne güzel. Bu arada progestana başlamadım dr dönecekti dönmedi de...

Misafir vardı ancak gelebildim.
chnbcim canım tekrar hayırlı olsun... İnşaallah 9 ayın sonunda sağlıkla bebeğine kavuşacaksın... Allahım o güzel gönlüne göre versin canım benim. Dualarım seninle...

Sağ canım inşallah sen de bu sefer sağ salim kavuşacaksın bebeklerine.:)):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Amanın 3 bebek koymuşum:)):1::1::1:

Herkese günaydın :16:
Hayırlı cumalar kızlar...

Hayırlı cumalar...

Akasya seni dinledim gezdim bugün:)):1:

Sağ olasın canım esmaül hüsnayı dinleyeyim okuyayım, rahman suresini de inşallah...

Çok sağ olasın canım Allah size pgt ile sorunsuz gebelik nasip etsin canım...İnşallah ilk denemede tutsun amin...

Yok canım geçenkinde alt komşunun kızı yapıyordu şimdi eşim cesaret ederse yapacak. Brn tüp bebek iğnmi dr me yaptırmıştım. Fobim var...:1::1::1: Kan da tutar beni bakarsam tansiyonum düşer. Babam da benim gibi babama çekmişim:)):1: Sen kendin yapıyordun ne güzel. Bu arada progestana başlamadım dr dönecekti dönmedi de...

Sağ canım inşallah sen de bu sefer sağ salim kavuşacaksın bebeklerine.:)):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Amanın 3 bebek koymuşum:)):1::1::1:

Hayırlı cumalar...

Akasya seni dinledim gezdim bugün:)):1:

İyi yapmışsın canım. Yaz da geliyor.. Bol bol gez toz :1: Eve tıkılıp kalma. Moral bence çok önemli. bir genetik proförüsü bana dedi ki ; üzüntü , stres genleri bile etkiliyor. O yüzden geniş olmak lazım. Çok düşünmemek...:21:

İyi yapmışsın canım. Yaz da geliyor.. Bol bol gez toz :1: Eve tıkılıp kalma. Moral bence çok önemli. bir genetik proförüsü bana dedi ki ; üzüntü , stres genleri bile etkiliyor. O yüzden geniş olmak lazım. Çok düşünmemek...:21:

Evet gezeyim...:1: Sağlıkla ilerlerse 12-13. hafta gibi dikiş atılacak sonra yasak gezinmek. Şu zamanların kıymetini bilmek lazım:))

Evet üzüntü çok şeyi etkiliyor... Akasya'm sizlerin haberlerine de sevineceğiz inşallah...

Mattika, sen iğnenin havasını alıp vuruyorsun havasıyla mı?

clexan di mi seninki de?
onun kağıdında havasını almadan yapın diyo, orda tarif ettiği gibi yapıyorum. havasını alcak olursan ilaç çıkıyo zaten ilacın tamamı 2 damla bişey.

clexan di mi seninki de?
onun kağıdında havasını almadan yapın diyo, orda tarif ettiği gibi yapıyorum. havasını alcak olursan ilaç çıkıyo zaten ilacın tamamı 2 damla bişey.

Aaa,iyi oldu öğrendiğim dün hastanedeki görevli havasını aldı. Ben birinden havasını almayın ilerlemesini kolaylaştırır ilacın demişti hem zor hava fialn.Şimdi eşime yaptıracağım hemen batırsın di mi hava filan uğraşmadan?

Cleksan 0.6 canım...

Lonelineesss, hoş geldin sen nasıl yapıyordun iğneni? Markası ve dozu neydi?

Mattika senin doz nasıl?

Evet gezeyim...:1: Sağlıkla ilerlerse 12-13. hafta gibi dikiş atılacak sonra yasak gezinmek. Şu zamanların kıymetini bilmek lazım:))

Evet üzüntü çok şeyi etkiliyor... Akasya'm sizlerin haberlerine de sevineceğiz inşallah...

ben progestan fln kullanmadım, zaten öğrendiğimde 8.haftaydı.
kanama fln yoksa gerek yok progestana bence, hele ağızdan almak bi işe yaramıyo bi risk varsa iğne ya da jel vermeli dr.

rapor alcak mısın canım?
söyledin mi etrafındakilere? eşin ne dedi?
meraklıyım hee:27:

Cleksan 0.6 canım...

Lonelineesss, hoş geldin sen nasıl yapıyordun iğneni? Markası ve dozu neydi?

Mattika senin doz nasıl?
canım sana bakıyodum ben de. özel mesaj yolladım dün. almadın galiba. msn açık. yardımcı olabilirim.
sıra bende:)
canım hava falan almıyosun. önemli olan ilacı yavaş yavaş salmak. çabuk olsun diye hızlı yapmayın. acımıyor o zaman. çıktıktan sonra da pamuğu bastır ama ovalama.

Aaa,iyi oldu öğrendiğim dün hastanedeki görevli havasını aldı. Ben birinden havasını almayın ilerlemesini kolaylaştırır ilacın demişti hem zor hava fialn.Şimdi eşime yaptıracağım hemen batırsın di mi hava filan uğraşmadan?

clexan 0,4 benim.
ben kapağını açıp batırıyorum direk.
göbek deliğine 3-5 cm uzağa, iki parmak arasında tutuyorum eti, gevşek olursa acıyo çünkü.
başlarda az bi morarma oldu, şimdi öğrendim olmuyo şükür.

iğneyi tarif eden olmadı bana, kağıdındaki tarife göre yaptım, pıhtılaşma topiğinden okuduğuma göre doğru olan da bu

bir de ilacı hızlı verirsen hem acıyo hem morarma oluyo, sonrasında ovalama diyo yine kağıdında.
pamuk da bastırmıyorum kanama fln olmuyo

Son düzenleme:
ben progestan fln kullanmadım, zaten öğrendiğimde 8.haftaydı.
kanama fln yoksa gerek yok progestana bence, hele ağızdan almak bi işe yaramıyo bi risk varsa iğne ya da jel vermeli dr.

rapor alcak mısın canım?
söyledin mi etrafındakilere? eşin ne dedi?
meraklıyım hee:27:

Canım kalp atışına kadar normal hayatıma devam etmek istiyorum. Okuldan en yakın 2 arkadaşıma dedim nöbetçiydim idareye de demedim. 8 den sonra belki 10. haftaya çalışırım. 12-13. gibi dikiş olur sanırsam...

Vajinal dedi dr ama kaç tane umuttum çünkü evde var diye reçeteye yazmamıştı çünkü tüp bebebk için bir sürü yazmıştı o zaman. Ev dolu...

Annemler bizde ya onlara bile demedim şu an. Kalp atışına dek sır.

Bir de alt komşumun 10 gün filan oldu bebeği doğalı. Çok severim onu. Ona uğradım annesi yanında büyümüş dedim ama maşallah demek aklıma gelmedi. Kadı maşallah maşalllah dedi. Ben de maşallah dedim. Sonra bebeğe ördükleri hırkaları filan getirdiler annesi örmüş arkadaşın. Darısı sana filan deyince ben de deim arkadaşa. Hem nazarım değer sanmasınlar diye düşündüm...

chnb ben de baksam yapamam, yapacağım yeri ayarlıyorum, iğnenin ucunu sokacağım yerde tutuyorum
sonra bakmadan derin nefes alıp bastırıyorum, iğne girdikten sonra bakarak yavaş yavaş ilacı veriyorum, çıkarma derdi yok ilaç bitince otomatik çıtlıyo o arada tutuyosun sadece iğneyi yoksa fırladı bi kere:1:

bence bi kere cesaret et kendin yap, yoksa çekilmez olur hergün iğne.
ben kendim yapınca hap içmek gibi bişey oldu

Canım kalp atışına kadar normal hayatıma devam etmek istiyorum. Okuldan en yakın 2 arkadaşıma dedim nöbetçiydim idareye de demedim. 8 den sonra belki 10. haftaya çalışırım. 12-13. gibi dikiş olur sanırsam...

Vajinal dedi dr ama kaç tane umuttum çünkü evde var diye reçeteye yazmamıştı çünkü tüp bebebk için bir sürü yazmıştı o zaman. Ev dolu...

Bir de alt komşumun 10 gün filan oldu bebeği doğalı. Çok severim onu. Ona uğradım annesi yanında büyümüş dedim ama maşallah demek aklıma gelmedi. Kadı maşallah maşalllah dedi. Ben de maşallah dedim. Sonra bebeğe ördükleri hırkaları filan getirdiler annesi örmüş arkadaşın. Darısı sana filan deyince ben de deim arkadaşa. Hem nazarım değer sanmasınlar diye düşündüm...

iki haneli haftalara gelene kadar söylememek en mantıklısı.
ben sadece anneme söyledim, babam kardeşlerim fln bilmiyo hala.
geçen hafta da kaynanamlara söyledik
hala okuldakiler bilmiyo, hamile pantolonuna geçtim ama saklıyorum hala.
nasılsa öğrencek herkes.

yakın arkadaşlarım uzakta yakın olsalar söylerim de.
komşuna alındın heralde, maşallah deyince o, içinden nasıl geliyosa, söylediğin iyi olmuş

clexan 0,4 benim.
ben kapağını açıp batırıyorum direk.
göbek deliğine 3-5 cm uzağa, iki parmak arasında tutuyorum eti, gevşek olursa acıyo çünkü.
başlarda az bi morarma oldu, şimdi öğrendim olmuyo şükür.

iğneyi tarif eden olmadı bana, kağıdındaki tarife göre yaptım, pıhtılaşma topiğinden okuduğuma göre doğru olan da bu

bir de ilacı hızlı verirsen hem acıyo hem morarma oluyo, sonrasında ovalama diyo yine kağıdında.
pamuk da bastırmıyorum kanama fln olmuyo

Anladım kolonya ile öncesi ve sonrası siliyor musun?

Anladım kolonya ile öncesi ve sonrası siliyor musun?

yok silmiyorum, ne bilim gerek duymadım.
iğneden önce ve sonra ovalamadan buz koymak acısını azaltıyomuş bi de morarmasını önlüyomuş.
pıhtılaşmadaki kızların tecrübesi bu da, ben denemedim

iki haneli haftalara gelene kadar söylememek en mantıklısı.
ben sadece anneme söyledim, babam kardeşlerim fln bilmiyo hala.
geçen hafta da kaynanamlara söyledik
hala okuldakiler bilmiyo, hamile pantolonuna geçtim ama saklıyorum hala.
nasılsa öğrencek herkes.

yakın arkadaşlarım uzakta yakın olsalar söylerim de.
komşuna alındın heralde, maşallah deyince o, içinden nasıl geliyosa, söylediğin iyi olmuş

Ben de demedim eskiokulumdan arkadaşlara da gittik ev ziyaretine. Sordular ne yaptınız bu işleri uğraşmıyorum dedim artık...

Komşuma değil de annesinebelki haklı am gücendim sanırım dedim ki nazar etmeyeceğimi düşünsün istedim sanırım...

yok silmiyorum, ne bilim gerek duymadım.
iğneden önce ve sonra ovalamadan buz koymak acısını azaltıyomuş bi de morarmasını önlüyomuş.
pıhtılaşmadaki kızların tecrübesi bu da, ben denemedim

Anladım canım sağ olasın... Danışırım daha sana...

Yok canım ya neden öyle düşünsünler. Senin de bir evladın var sonuçta. Sen söyleyince tepkisi nasıl oldu?

Kızlar bu pıhtılaşma iğneleri tedavide kullandığımız iğneler gibi minik mi?

Back
X