Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

idrarda bişey çıkmadı canım, rahim ağzı alttan ölçülmedi ama karından bakıyo dr. plesanta düzgün yerleşmiş vs.
magnezyum almaya başlayınca azaldı sancılar.
çok yersem oluyo bir de.

günaydın........
ay az önce aradılar tüp bebek merkezinden elim hala titriyor
pgt nin sonucu yarın öğlene kadar çıkar bi sorun çıkmazsa öğleden sonra transferiniz olacak dediler..
bugün öğrensem diyordum ama yarına kaldı ..
hayırlısı artık
acayip heyecanlı ve stresliyim yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:

Nasıl bir heyecan olduğunu tahmin edebiliyorum canım Allah yardımcın olsun. Geç olsun da sonu iyi olsun. Hadi bakalım hayırlısı...

Nasıl bir heyecan olduğunu tahmin edebiliyorum canım Allah yardımcın olsun. Geç olsun da sonu iyi olsun. Hadi bakalım hayırlısı...
aynen yaa işyerinde işe de konsantre olamıyorum ne olacak bilmem
eğer yarın hayırlısı ile transfer olursa 10 gün rapor alıp dinleneyim diyorum annemde ..
çok mu sizce 10 gün..

Kızlar merhaba chnb hoşgeldim iyi olmana çok ama çok sewindim inşallah sağlıkla yawrunu alıcaksın kucagına ...
Delikız canım sayın çok iyi dilerim herşey diledigin gini olur ikiz ewlatlarını kucagına alırsın ...

Ben aptaldan öteyim şuan antalyadan geldim uykusuzum dengesizim
Sizi çok özledim geçmişi tam okuyamadım artık sanırım tahammül sınırım azalmış dayanamıorum bölee (

Canım ayrıca kanda crp ye baktır arada. bir de vajinadan sürüntü alıyorlar vajinal enfeksiyon için arada tedbirenn yaptır. Mağnezyum iyi gelir...

canım kötüsünden korkup söylüyosun ama ben tevekkül ettim, bir normal kadın doğumcuya, bir buranın en meşhur profuna gidiyorum.
daha önce erken doğum hikayesi olmayınca öyle değerlere bakma ihtiyacı fln hissetmiyolar sanırım.
ne diyeyim illa bakın demek olmaz ki.

olacaksa olur zaten bakılsa da.. önce allaha sonra da doktora güveniyorum.
kendim araştırıp şuna da bakın diyen bi hasta olmak istemiyorum, kötüyü düşündükçe kötü geliyo.

ay inş. hazade ..
ya ne bileyim angellın hiç çıkmamışya sağlam ona takıldım ,gerçi onun 6 taneymiş ama belli olmaz sayı iyi olsa da ..
uff hayırlısı ile geçer şu günler inş.
RABBİM inş. hepimizi peşpeşe bebiş çığrışlarıyla bunaltır
uyu da dinlen yol yorgunu iken insan çok fena oluyor ,ben böyle durumlarda deliksiz bi 12 saat uyuyorum
pestilim çıkıyo
en çok şey yaşayan sensin bunca şeye sabrettin ama biraz daha sabret lütfen ,ben opug ünü bir bayanla karşılaştım onunda 6.tüpü imiş.
kan testine gelmişti değeri 28 idi ,muhtemelen tekiz hamile idi ..
aklıma hemen sen geldin ..
inş. sen de bir gün hayallerine kavuşacaksın

evet yaa aslında bazen kurcaladıkça başka şeyler çıkıyor işin içinden ,sonra hiç çıkılmaz oluyor,bazen gerçekten akışına bırakmak gerekiyor ama doktorlara da belli olmuyorki ,aslında bizi bu kadar pimpirikli olmaya onlar zorluyorlar ,doktor değil tüccar olanlar utansın
ama yine de sen tedbiri elden bırakma bence

delikız inş bu heyecanlı bekleyişten sağlıklı embriyolar çıkıcak.. sonra transfer, sonra da pozitif gelicek inş...

hazade hoşgeldin, iyi olmuştur kafan dağılmıştır biraz

güvendiğim bi dr.a gidiyorum. kurcalamaya başlayınca tek risk erken doğum değil ki, 50 çeşit şey var başa gelebilecek.
herşey yolunda giderken illa hepsini araştırın mı diyeyim,
yarın randevum var bebeğin kalbine bakılcak, ekosu çekilcek, allah korusun bi sorun çıksa yapıcak bişey var mı, yok.

allah sağlıkla kavuştursun hepimizi bebeklerimize inş.

Şanslısın :) Ben ve bir kaç arkadaşım hastanede uzun bekleyişler sonucu öğrenmiştik sonucu. O daha stresli. Bugün biyopsi alınmıştır, yarın sabah en geç öğlen çıkar sonuç. Hakkında hayırlısı olsun.

Hazade çok sağ ol canım. İnşallah bu günler de geçecek. Ne güzel hep birbirinize destek olmuşsunuz. Doğal deneyeceğiz yazmışsın. B u konuyu dr ile konuştun mu? Angel gibi inşallah ben ve Mattika gibi bir mucize olabilir belki de...

delikız inş bu heyecanlı bekleyişten sağlıklı embriyolar çıkıcak.. sonra transfer, sonra da pozitif gelicek inş...

hazade hoşgeldin, iyi olmuştur kafan dağılmıştır biraz
inş. mattika inş.
sabreden derviş muradına ermiş misali olur inş

doktora güvenmek çok önemli zaten ..
amin inş.

niye uzun bekledinizki:44:
amin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…