- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #11.441
niye uzun bekledinizki:44:
amin inş
merhaba delikız nerdesin?
merhaba delikız nerdesin?
ay evet az önce aradılar beni yaa yarın 12,30 da burda olun transferiniz olacak dediler ,dedim sonuç belli değilmi ya sonuç kötü çıkarsa dedim ,olsun sonuç ne çıkarsa çıksın yine doktorla görüşmeniz gerekir dediler ,biz de bekeleyeceğiz anlaşılanPgt sonucu çıkar çıkmaz transfer olacaksa hemen alıyorlar onun için sonuç çıkacağı gün hastaneye çağırıyorlar. İlk denememde 2 saate yakın beklemiş elim boş dönmüştüm. İkincisinde 2,5 saat bekledik. 16.30'da hastanedeydik sonuç 19.00'da geldi. O ortamda beklemek çok stresli, ağlayarak girmiştim transfere.
burdayım trkuaz sen nerdesinmerhaba delikız nerdesin?
ay evet az önce aradılar beni yaa yarın 12,30 da burda olun transferiniz olacak dediler ,dedim sonuç belli değilmi ya sonuç kötü çıkarsa dedim ,olsun sonuç ne çıkarsa çıksın yine doktorla görüşmeniz gerekir dediler ,biz de bekeleyeceğiz anlaşılan
sağolasın..neden o kadar erken çağırıyorlar pekiAllah yardımcın olsun. En zor yanı bu işte
sağolasın..neden o kadar erken çağırıyorlar peki
Sonucun çıkmasın yakın çağırıyorlar. İnşaallah en fazla yarım saat beklersin. Cepten girebilirsen yaz bize sonucu.
hımmm..ayyy nasıl dayanacağım ben şimdi yaa ,valla zaman geçmiyor ,bi de sonucu orda almak da kötü yaa ,ne var sanki sonuç çıktı 1 saate burda olun deseler
Vakit kaybetmeden transfere alıyorlar canım. 5 dakika bile çok önemli diyorlar. Negatif olursa doktorunla görüşüyorsun ama o anda insan konuşamıyor.
ALLAH ALLAH ilginçmiş ,demekki embriyo çok beklemesin diye yapıyorlar ..
ay orda beklemek gerçekten çok zor olur yaa.
ALLAHIM yardım et bize ..
inş.inciAmin... Sağlıklı çıkacak inşaallah. Embriyo ne kadar erken rahme yerleştirilirse o kadar iyi. Rahim onun için en iyi ortam.
inş.inci
hımmm demek öyle ,ama 5.gün embriyosu diyorlar ,eğer o güne kadar yaşarsa tutması yüksek oluyormuş ,o güne kadar bekliyorya bişey olmuyor o zaman tam tersine tutması ii oluyor o nasıl oluyor ozaman..
hımm seninki 5.günmüydüCanım bu bence güne bakmıyor. Forumda 2.gün transferi olup tutanlar da var 5.gün olup tutmayanlarda (bende olduğu gibi)
Doğal denemeyi ben de istiyorum ama cesaretim yok
inş.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİRBenim şu an riskim %50 mi o bile belli değil ama öyle bile olsa maalesef benim de hiç cesaretim yok.Rabbim kendiliğinden bir mucize vermezse yapamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?