Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

BENİM DE İÇİMden geçen hep 2 yumurta ve ikiz inş.RABBİM verir.
bi şekilde haber veririm bi 3-4 gün sonra ..
ben çıkıyorum millet arkamdan su dökün:1:
dualarınızı birleştirip topluca gönderin bana :16:
ALLAHA EMANET OLUN GÖRÜŞMEK ÜZER E İNŞ:16:
3-4 günmü ayolll ölürüz biz o zamana kadarr Allahım hayırlısını versin cnm inşallah gönlündeki gibi ikiz olur muradına kavuşursun canım benimmm
delikızın tlfnunu fln alsaydık yaa. giremem demiş ölürüz biz meraktan.
ama inş transferi olur da giremez:16:

Ewet ya keşke isteseydikkk :(((

Merhaba cennettemeleğim. Okmeydanı Memorial'da embriyo başına fiyat alınıyor. Fish ile bakılırsa 150 euro, array-CGH ile bakılırsa 350 dolar. Diğer şubelerinde ne kadar olduğunu bilmiyorum.

incim cok tesekkür ederim cevap verdigin icin nete giremedim kac gündür bakamadim. hadi ya demek emrbriyo basina aliyorlar, yaptirirsak cok pahaliya patliyo ozaman bize :( diger subeleri arastirmadim arastirmakda istemiyorum, nekadar cok arastirirsam okadar kafa karisiyor, duyumlarima göre en iyi memorial mis nekadar dogru bilemem ama. neyse hayirlisi bakalim.

incim cok tesekkür ederim cevap verdigin icin nete giremedim kac gündür bakamadim. hadi ya demek emrbriyo basina aliyorlar, yaptirirsak cok pahaliya patliyo ozaman bize :( diger subeleri arastirmadim arastirmakda istemiyorum, nekadar cok arastirirsam okadar kafa karisiyor, duyumlarima göre en iyi memorial mis nekadar dogru bilemem ama. neyse hayirlisi bakalim.

Rica ederim canım. Embriyo sayısı çok olursa maalesef pahalı oluyor. Benim ilk denememde 2 embriyom vardı, fishle bakıldı 700 lira verdik. İkincisinde 5 embriyo oluştu, bu kez array-CGH istedik, 3000 lira tuttu. Allah hepimize hayırlı, bol kazançlar versin...

Rica ederim canım. Embriyo sayısı çok olursa maalesef pahalı oluyor. Benim ilk denememde 2 embriyom vardı, fishle bakıldı 700 lira verdik. İkincisinde 5 embriyo oluştu, bu kez array-CGH istedik, 3000 lira tuttu. Allah hepimize hayırlı, bol kazançlar versin...

hmmm,amin canim allah hepimize yardim etsin. ben yurt disindayim. bir kere cumhur beyle görüsmem olmustu ücret olarak 13 14 bin mi ne demisti sadece islem ücretiymis,ee bunun gidis gelis kalmasi vs. bütce hic mi hic yetmiyo ozaman ee bide ilk seferde tutup tutmuca meselesi var bari evimde olurum git gel sitresi olmaz dedim burdaki doktorlarla görüstüm ilk deneme 16 bin euro dedider. napcami sasirdim. neyse ya sayfanizi meskül etmeyim yazilarla, yazilardan anladigim kadariyla güzel haberler bekliyosunuz arkadasdan,sayfalarinizi pek okuyamadim basligi gördügüm icin yazmistim buaralar okuya bilirsem okuyumda bende takipciniz oluyum,birde arkadas olarak benide araniza alirsaniz cok sevinirim. nede olsa hepimizin sorunu ayri ama cözümü ve istegi ayni pgt ve bebis.

hmmm,amin canim allah hepimize yardim etsin. ben yurt disindayim. bir kere cumhur beyle görüsmem olmustu ücret olarak 13 14 bin mi ne demisti sadece islem ücretiymis,ee bunun gidis gelis kalmasi vs. bütce hic mi hic yetmiyo ozaman ee bide ilk seferde tutup tutmuca meselesi var bari evimde olurum git gel sitresi olmaz dedim burdaki doktorlarla görüstüm ilk deneme 16 bin euro dedider. napcami sasirdim. neyse ya sayfanizi meskül etmeyim yazilarla, yazilardan anladigim kadariyla güzel haberler bekliyosunuz arkadasdan,sayfalarinizi pek okuyamadim basligi gördügüm icin yazmistim buaralar okuya bilirsem okuyumda bende takipciniz oluyum,birde arkadas olarak benide araniza alirsaniz cok sevinirim. nede olsa hepimizin sorunu ayri ama cözümü ve istegi ayni pgt ve bebis.

Canım bu ücret tedavi ve genetiğin toplam ücretidir. Set up diye bir işlem var belki onun da fiyatını vermiştir. O biraz pahalı. 16 bin euro çokmuş. Ne ücreti o öyle? Tabi canım yaz ne demek. Biz burada güzel bir bağ kurduk, birbirimize destek oluyoruz. Sen de gel, katıl bize :) Soruların olursa seve seve cevaplarız.

ya bence gebe kalmak avantaj sonra kaybetmek de zor ama en azından bak olabiliyormuş diyorsun ,ben o duyguyu hiç yaşayamadım :43:
yani olabilecekmi sorusu hep kafamda ,hiç olmayınca daha zor oluyor bence :43:
hadi bakalım inş. bende bi haber olursa sürtüneceğim hepinize :1:
inş. dua ederken herkes için dua ediyorum zaten ,isteyen herkesin kucağı dolsun inş.,sonra da toplaşırız bi gün bebişlerle kutlama yaparız :29:
ne güzel olur aslında demi içimizde hiç gebe kalmayan kalmasa ..
bi gün kararlaştırıp toplaşsak ,bebişler zırlasa yanımızda illallah etsek :1:

diğer topice gelmiyordun anladım birşeyler olduğunu:1: Senin adına çok sevindim Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inş..müjdeli haberlerini beklioruz:nazar::nazar:

Delikızdan haber yok,
İnşallah transfer olmuştur :))
Gelince yazar bize heyecanlı heyecanlı :)

delikızdan ses yok,inşallah sağlıklı çıkmıştır embriyolar...
acaba kaç tane sağlam çıktı,3-4 gün meraktan ölürüz artık....
biz delikızla aynı durumdayız ama herkesin bünyesi farklı olabilir,inşallah bizimde transferim gerçekleşir,sonrasında da hamilelik tabii,
aydan senin tedavin başladı mı?

Back
X