Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Delikızın transferi oldu sanırım

Aydan canım yumurta durumları nasıl?

Hazade canım hayırlı olur inşallah. Biz doğala karar verdiğimizde ben o ayın tamamında yasin okudum. Yasini ne niyetle okursan kabul olurmuş.

öNCE 3 kere estağfirullah
3 defa elhamdülillah
Sonra selavat
dua ediyordum sağlıklı olsun diye.
sonra yine selavat
malum işten önce eşim besmele çekiyordu...

Atlamışım sağlıklı olsun diye duadan sonra yasin okuyordum.

İşe besmele ile başlayınca da o iş acaip olur sanki Canım komiğime gitti de o yüzden. Besmele ile pek bağdaştıramadım. Bebiş sağlıkla gelsin de.. Herşeye katlanılıyor..

Lave canım bende anlamadım amh m 0.3 ken korunmasız 2. ayda hamile kaldım eşimin de sperm hızı düşüktü hem de. Gerçi ben hep koly hamile kaldım 5 ini de...
İnci kuzum neler yapıyorsun...
Akasya durumların düzelmesine sevindim. Erkekler yapıyor böyle...

Aydancığım ;

Tedavin hayırlı olsun canım. Kısmetse opu ne zaman ? Senin doktorun da Nur Hanım mıydı ? :44:

Kızlar benim başladı tedavim, yumurta sayısı daha belli değil ama gelişenler çokmuş hatta fazlaymış problem olmasın diye ilaç verdiler, yarın sayılır sanırım, bende merak ediyorum. Yarın müsait olursam yazarım size :)

İşe besmele ile başlayınca da o iş acaip olur sanki Canım komiğime gitti de o yüzden. Besmele ile pek bağdaştıramadım. Bebiş sağlıkla gelsin de.. Herşeye katlanılıyor..
O işte sevapmış... Ne bileyim biz öyle denedik inşallah sağlıklıdır...

Hadi bakalım inşallah bol bol sağlıklı çıkar...

delikız inşş hayırlısı ile transferin olmuştur

aydan38 sende tedavideymişsin hayırlı olsun sıkıntısız transferin nasip olsun inşşş

öpüyorum hepinizi

Aydancığım ;

Tedavin hayırlı olsun canım. Kısmetse opu ne zaman ? Senin doktorun da Nur Hanım mıydı ? :44:

Sağol canımcım, valla tam bilemiyorum süreç 11 gün sürüyor 13.gün opu dediler şimdi ilk randevum Cuma günüydü ordan hesaplarsam 31 Mayıs a denk geliyor sanırım. Ben Nur hanım la başladım ama geçen gittiğimde yoktu Aynur hanım ilgilendi. Şimdilik herşey yolunda gidiyor inşallah sonuna kadar böyle devam eder.
Sen kısmetse ne zaman düşünüyorsun ?

Ben Amerika'dan gelecek sonucu bekliyorum canım. Ama işyerinde temmuz ayında izinler iptal edildi. İzin vermiyorlar. Ağustos ayı da bayram. Bakalım ağustos ya da eylülü bulacak gibi. Bana kalsa hemen yapmak istiyorum. PGT'de ortaya çıkacak sonucu öğrenip kurtulmak istiyorum. Belirsizlik zor. Hadi inşallah herşey yolunda gider.. Altın yumurtayı yakalarsın

selam arkadaşlar...

Selam canım

İnşaallah bulunacak

Olsun canım her işin başı besmele :)

Ne yapayım canım ya. Eve tıkıldım kaldım.

meliscim sen tedavide misin canım? Sorununuz neydi? Önceden yazdıysan kaçırmış olabilirim, kusuruma bakma :26:

meliscim sen tedavide misin canım? Sorununuz neydi? Önceden yazdıysan kaçırmış olabilirim, kusuruma bakma :26:

canım yok ben seninle aynı dönem aldım ikinci negatifi benim eşimden kaynaklı canım..azo sperm var..sayı ilaçlarla çıkıyor bazen bine falan bu sefer de morfoloji ve hızı 0 çıkıyor..yani tüp şart bizde.bende bir sorun yok şimdilik..bakalım Allahın hakkı üçtür.Ama uzun süre yapmayı düşünmüyorum.sanırım dinlenmeye çook ihtiyacım var.burda yazmadım ben, birkaç topikte fena yazıyorum.ama herkesi yakından takip ediyorum ve birkaç topiğin müdavimiyim :))

bu arada sen nasılsın..

Anladım canım. Allah yardımcın olsun. Dinlenmek iyi gelecektir. Ben de dinlenmeye çekildim. Bedenen ve ruhen toparlanmamız gerek. Çok şükür toparladım, daha iyiyim. Sen de iyisindir umarım

Anladım canım. Allah yardımcın olsun. Dinlenmek iyi gelecektir. Ben de dinlenmeye çekildim. Bedenen ve ruhen toparlanmamız gerek. Çok şükür toparladım, daha iyiyim. Sen de iyisindir umarım

İyiyim canım çok şükür.Bazen unutuyorum bile.Ama bazen derinden hatırlıyorum.Hayat işte :))) bu ara taşınma telaşım var bu yüzden sanırım kafam başka yerlerde :)) ev telaşındayım..İyi oldu sanırım başka yöne yönelmek iyi geldi bana..Ancak benden histeroskopi ile karyotip testler istendi. Bir gün bir yerden başlamam gerek. Bakalım zamana yaydım artık, gerçekten bir süre düşünmüyorum..hayırlısı canım..

sen nerde yaptırmıştın , bana da yön verebilir merkezin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…