- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #11.541
İyiyim canım çok şükür.Bazen unutuyorum bile.Ama bazen derinden hatırlıyorum.Hayat işte :))) bu ara taşınma telaşım var bu yüzden sanırım kafam başka yerlerde :)) ev telaşındayım..İyi oldu sanırım başka yöne yönelmek iyi geldi bana..Ancak benden histeroskopi ile karyotip testler istendi. Bir gün bir yerden başlamam gerek. Bakalım zamana yaydım artık, gerçekten bir süre düşünmüyorum..hayırlısı canım..
sen nerde yaptırmıştın , bana da yön verebilir merkezin..
Iyi olmus canim. Ev tasimak zahmetlidir ama kafan dagilir. Histereskopiyi benden de isteyecekler sanirim. Biraz toparlanalim baslariz insaallah. Benim merkezim Memorial tatlim.
Memorial için iyi şeyler düşünüyorum.Sanırım düşünebileceğim bir yer.Ben Genarta da yeşil ışık yakıyorum bakalım artık nasip..
İşe besmele ile başlayınca da o iş acaip olur sankiCanım komiğime gitti de o yüzden. Besmele ile pek bağdaştıramadım. Bebiş sağlıkla gelsin de.. Herşeye katlanılıyor..
iyi geceler kızlar..
bugün dr kontrolü vardı, kalbine bakılcaktı ayrıntılı.
gelişimi iyi ama suyu az dedi dr, suyu az olunca kalbine bakamayız 2 hafta sonra bakalım dedi.
pıhtılaşmadan olabilirmiş suyun az oluşu..
bacağı kısa dendi, omurgası eğri dendi, ikisi de düzeldi.
inş suyu da düzelir bi dahaki kontrole...
mattika 23 olmuşsun maşallah
Ne kadar hızlı geçiyor zaman...
iyi geceler kızlar..
gelişimi iyi ama suyu az dedi dr, suyu az olunca kalbine bakamayız 2 hafta sonra bakalım dedi.
evet canım zaman geçiyo, inş sağlıkla büyüyoruz..
her aşama ayrı dert, bebeği kucağıma alana kadar inanmıycam heralde ben.
alışverişe başlayayım ufaktan diyodum, dr suyu az fln deyince vazgeçtim :26:
sen nasıl kaybettin canım?aaa canım sen hamilemiydin çok sevindim
aman su meselesi çok önemli ben bu yüzden kaybettim(
şimdi bolca su iç kusuna kadar diyebilirim çünkü 1litre yada fazlasında bebişine ancak bir damla anca gidiyor bolca doldur mideni inan çoğalıyor suyu sonrası rabbime emanet olun inş
canım benim dert bir değil ki pıhtılaşmadan da olabilir dedi dr.Sağlıkla gelecek inşaallah üzülme. Diğer durumlar düzelmiş çok şükür bu da düzelecek Allah'ın izniyle... Bizler hamile kalsak da 9 ayı diken üzerinde geçireceğiz, sizler geçiriyorsunuz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım benim dert bir değil ki pıhtılaşmadan da olabilir dedi dr.
inanıyorum ama ben hepimiz kavuşucaz sağlıkla bebişlere
sen nasıl kaybettin canım?
su ve maden suyu dedi dr, çatlayana kadar içicem artık
canım benim enfekisyondan dolayı kese delendi ve suyum boşaldı bebegim yaşadı fakat kesede delik kalmış nekadar su içsemde dolup boşaldı farklı bir durum yani içtikçe doluyor hayret etmiştim doluşuna ben . birde kan pıhtılaşmasına karşı iğne vurunmuyorsun mutlaka vurunman lazım böyle durum varsa?
vurunuyorum canım.
yine de sebep olabilir dedi ama dr.
su içip dua edicez artık..
Iyi olmus canim. Ev tasimak zahmetlidir ama kafan dagilir. Histereskopiyi benden de isteyecekler sanirim. Biraz toparlanalim baslariz insaallah. Benim merkezim Memorial tatlim.
iyi geceler kızlar..
sen nasıl kaybettin canım?
su ve maden suyu dedi dr, çatlayana kadar içicem artık
canım benim enfekisyondan dolayı kese delendi ve suyum boşaldı bebegim yaşadı fakat kesede delik kalmış nekadar su içsemde dolup boşaldı farklı bir durum yani içtikçe doluyor hayret etmiştim doluşuna ben . birde kan pıhtılaşmasına karşı iğne vurunmuyorsun mutlaka vurunman lazım böyle durum varsa?
Herkese günaydın. Ben delikızı çok merak ediyorum ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?